Guest mačona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 uf, a moram res it laufat? ne da se mi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Zob boli....jutr grem k zobarju...ne da se mi čakat, da bo neznosna bolečina, sploh pa, k sm šele septebra naročena. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 :xx!: :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 vseeno sem šla laufat - i feel good. še eno cigareto prižgem za boljše počutje (moram met nekaj v lapah, je***** dieto ). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 vseeno sem šla laufat - i feel good. še eno cigareto prižgem za boljše počutje (moram met nekaj v lapah, je***** dieto ). Izbiraj dieta & nervoza ali dobra hrana & tek & dober filing. Jaz sem za tazadnje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Izbiraj dieta & nervoza ali dobra hrana & tek & dober filing. Jaz sem za tazadnje. ali pa tako: dieta&nervoza&spet se vrnem na 58 kil ali preveč dobre hrane&tek&udobje&ostanem pri 63 kilah. ti si za tazadnje, jaz pa sem bolj za prvo. bemuuuuu, celih 5 let sem mela 56-59 kil, zdaj pa taka gujdija. ima da se šlaufi okrog pasa stopijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 al pa kaos v lajfu & boca dobrega rdečega vina Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 ali pa tako: dieta&nervoza&spet se vrnem na 58 kil ali preveč dobre hrane&tek&udobje&ostanem pri 63 kilah. ti si za tazadnje, jaz pa sem bolj za prvo. bemuuuuu, celih 5 let sem mela 56-59 kil, zdaj pa taka gujdija. ima da se šlaufi okrog pasa stopijo. Na hitro ni bila še nobena stvar dobro narejena. No ja, skoraj vsaka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 al pa kaos v lajfu & boca dobrega rdečega vina al pa buljenje v ekran&pitje zelenega čaja z medom Na hitro ni bila še nobena stvar dobro narejena. No ja, skoraj vsaka. vem, kako bo, 3 kile bojo šle dol brez problema v treh tednih, pol pa se bo ustavilo. ali bolje išta nego ništa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 mmm, pa tudi milka s celimi lešniki zdajle, seveda brez slabe vesti,z velikim užitkom ajd, požrešna sem malo ravno prišla s sprehoda. treba malo čokolade pojest Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Zob še vedno boli, ampak mal manj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
m.a.j.i.k.a. 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 danes sem kar fajn ko ni več tak vroče papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 odlično Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Šokirana sploh mi ne gre v glavo, da grem kar na morje to se kar odločijo in pol ... ni da ni ... treba it ... sej bo pasal ... sam cel kaos je zdej nastal iz tega ... jutr mam jst še malo morje planov ... in zdej bo treba vse premetat ... noge sem kar zdejle že pobrila, da se mi ne bo treba še s tem ubadat ... spakirala bom tud še zdej ... pa kmal bom ustala ... uf ... sam tega še ne vem, kdaj naj tamalga fiziko učim ... sva za jutr spet zmenjena ... pa če me pol do nedelje ne bo ... bo treba jutr ga nekam uturit ... čist mi je sistem podrlo tole sam ... grem pa na morje tale luna je čist nora Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 UBIJENA..od tvojih mrzlih pogleda :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Zob boli....jutr grem k zobarju...ne da se mi čakat, da bo neznosna bolečina, sploh pa, k sm šele septebra naročena. :xx!: da bo čim manj bolelo sicer pa vstala po planu, celo malo potelovadila ja, zdaj pa zajtrk pa čajpol pa seminarska do konca. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 UBIJENA..od tvojih mrzlih pogleda :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: samo zate ... pa še tole life is beautiful Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 zdele sem še bolje volje in še bolj vesela kot zjutraj, ker sem nekoga fajn presenetila in če je ta nekdo vesel, sem tudi jaz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 zdaj pa se mi bo zmešalo od veselja jooooooooj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 jest pa niti newem al nej bom vesela a nj bom zalostna...mesani obcutki... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 dans je bil fajn dan,sam zdj sem pa že full utrujena in zmatrana od vsega ... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Dež, dež, dež... že dva dni kot v oktobru... ampak mi na nek način prija... se počutim zelo Čaki, čaki... uff, še dela... yeah Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 super se počutim zaželjeno, oboževano vsak dan kak kg manj brez diete in še obeta sem mi en hudo dober vikend s par lunatiki zdrava sem, za jest imam, za piti tudi, dobro službo, denar kaj bi še več saj pol bi bilo pa že kičast Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 uuuuuuiiiiiiii, koja đekica sem danes! fajn sem zrihtala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 vsak dan kak kg manj brez diete Tole je pa schnell kurs Kolko dni ti je pa še ostalo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.