nimbus 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 poslušam netradio pogovor in reče kao psihiater: Wir sind Gluecksucher zdej pa tuhtam Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2006 fajn Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 utrujeno končno spet malo tu gor, dokončala seminarsko sicer pa žurala ta vikend, z najboljšo prijateljico naspati se moram fajnškoda, da se nismo nič srečali včeraj, pa drugič Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 uf,dbest... pravkar sem prišla z uro in pol dolgega večerenega plavanja v blejskem jezeru... voda je fantastična, osvežujoča voda okoli mene in daleč naokoli nič...(razen 2 moji soplavalki ), plavanje v tišini, spogledovanje z modro srebrnim odsevom mesečine na vodni gladini... ostajam brez besed.... zdaj pa me že kliče postelja... Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 utrujeno končno spet malo tu gor, dokončala seminarsko sicer pa žurala ta vikend, z najboljšo prijateljico dbest, vesela sem zate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 dbest, vesela sem zate. hvala. sicer moram malo še popraviti.mi je sestra lektorirala, pa dala še nekaj pripomb, kako izboljšati jo tak da, to me čaka jutripol pa samo še pakiranje v torekv sredo pa na morje kako pa ti napreduješ pri učenju veliko znanja Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 kok si pridna. uživaj na morju maksimalno, saj si zaslužiš. moje učenje gre počasi in zanesljivo. tenks. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 leno Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 dobro.malo že zaspana. si še nisem prišla notri v spanju, vikend bil naporen sicer pa razmišljam, da ne bi bilo slabo, če bi šla popravit seminarskoah, jo bom zjutraj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Prijetno utrujena,pa neki mi manjka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Od poznega popoldneva sem žalostna, melanholična , po doooolgem času sem celo jokala Kaj čem, tudi tako se čisti negativna energija. Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 :xx!: :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 :xx!: :xx!: Od poznega popoldneva sem žalostna, melanholična , po doooolgem času sem celo jokala Kaj čem, tudi tako se čisti negativna energija. ne tak žalostno, no Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Opazujem, da so samo še čvekarije polne in aktivne... sam pa Grem v položaj fetusa obujat spomine na začetek našega časa Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 nenaspan... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 zdej pa že kar zaspana ... navajena še od morja ful pozno hodit spat ... morje že pogrešam ... je blo tako fajn vzdušje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Se spomnim tud boljših feelingov.Ponoči (iz včeraj na danes) sem v taroku po dolgem času orenk zgubu (menda prvič letos), tko d sm se znebu neki keša, dons pa - verjetno zaradi požrtega pera pri taroku - še tenko serjem. Prbližn tko, kt golobi. lalala Zdj grem pa v dolino po cajtnge, pa po pola kile majke jednog bika, da si juhico skuham. lalala No2 Aja, pa ob osmih zjutraj sem v dolini zmenjen za kofe, pa nam šou, k sm tolk prekajen, d bom po mojem takoj crknu, sam d čik vidm. Kava brez čika je pa itak brez veze. lalala No3 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 čist na spidu Se spomnim tud boljših feelingov.Ponoči (iz včeraj na danes) sem v taroku po dolgem času orenk zgubu (menda prvič letos), tko d sm se znebu neki keša, dons pa - verjetno zaradi požrtega pera pri taroku - še tenko serjem. Prbližn tko, kt golobi. lalala Zdj grem pa v dolino po cajtnge, pa po pola kile majke jednog bika, da si juhico skuham. lalala No2 Aja, pa ob osmih zjutraj sem v dolini zmenjen za kofe, pa nam šou, k sm tolk prekajen, d bom po mojem takoj crknu, sam d čik vidm. Kava brez čika je pa itak brez veze. lalala No3ja juhica je najbolša za preganjanje ostankov alkota pa fajn slano si nared, da se nafilaš z elektroliti pa en popih da bo hitr bolš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 čist na spidu ja juhica je najbolša za preganjanje ostankov alkota pa fajn slano si nared, da se nafilaš z elektroliti pa en popih da bo hitr bolš Tele Stanetove fore pr men ne grejo skos. Popolnoma prepričan sem, da so dnevne količine soli, ki jih on priporoča, nekajkrat prevelike. Juhica bo ravno pprav slana, rraje malo manj. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Fajn...dobre volje...neverjetno, kok me tale dva moja sodelavca znata ob kakih dnevih v dobro voljo spravt...prov modela sta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Tele Stanetove fore pr men ne grejo skos. Popolnoma prepričan sem, da so dnevne količine soli, ki jih on priporoča, nekajkrat prevelike. Juhica bo ravno pprav slana, rraje malo manj. lalalajs nisem niti pomislila na ssol ampak po taki noči telo pač porabi dosti elektrolitov, to je vse Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 utrujena od vsega Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Počutim se fejst....lačna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 kero hudo vreme... vzhod cist soncen zahod pa fuuul temacen (ze skoraj crn) to nima kej velik veze s pocutjem??? ah vseen... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.