Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

poslušam netradio pogovor in reče kao psihiater: Wir sind Gluecksucher x8Dx

zdej pa tuhtam x:Dx x:px

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

utrujeno

končno spet malo tu gor, dokončala seminarsko x:px

sicer pa žurala ta vikend, z najboljšo prijateljico x:)x

naspati se moram

fajn

škoda, da se nismo nič srečali včeraj, pa drugič x;)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

uf,dbest... :hepko: pravkar sem prišla z uro in pol dolgega večerenega plavanja v blejskem jezeru... voda je fantastična, osvežujoča :palec:

voda okoli mene in daleč naokoli nič...(razen 2 moji soplavalki xDDx ), plavanje v tišini, spogledovanje z modro srebrnim odsevom mesečine na vodni gladini... ostajam brez besed....

zdaj pa me že kliče postelja...

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Guest mačona
utrujeno

končno spet malo tu gor, dokončala seminarsko x:px

sicer pa žurala ta vikend, z najboljšo prijateljico x:)x

dbest, vesela sem zate. xokx x:Xx

dbest, vesela sem zate. xokx x:Xx

x:Xx hvala. sicer moram malo še popraviti.

mi je sestra lektorirala, pa dala še nekaj pripomb, kako izboljšati jo xcivx

tak da, to me čaka jutri

pol pa samo še pakiranje v torek

v sredo pa na morje x8Dx

kako pa ti napreduješ pri učenju

veliko znanja x:)x

... svet pripada tistim,

Guest mačona

kok si pridna. x:)x :palec: uživaj na morju maksimalno, saj si zaslužiš.

moje učenje gre počasi in zanesljivo. tenks. x:)x

dobro.

malo že zaspana. si še nisem prišla notri v spanju, vikend bil naporen :inocent:

sicer pa razmišljam, da ne bi bilo slabo, če bi šla popravit seminarsko

ah, jo bom zjutraj x:Dx

... svet pripada tistim,

Od poznega popoldneva sem žalostna, melanholična :C: , po doooolgem času sem celo jokala :V: Kaj čem, tudi tako se čisti negativna energija.

In al' veš, da ti ga vnemaš,

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

:xx!: :C: :xx!:

Od poznega popoldneva sem žalostna, melanholična :C: , po doooolgem času sem celo jokala :V: Kaj čem, tudi tako se čisti negativna energija.

ne tak žalostno, no

:flowers: :flower:

... svet pripada tistim,

Opazujem, da so samo še čvekarije polne in aktivne... sam pa :sleeping:

Grem v položaj fetusa obujat spomine na začetek našega časa :palec:

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Se spomnim tud boljših feelingov.

Ponoči (iz včeraj na danes) sem v taroku po dolgem času orenk zgubu (menda prvič letos), tko d sm se znebu neki keša, dons pa - verjetno zaradi požrtega pera pri taroku - še tenko serjem. Prbližn tko, kt golobi.

lalala

Zdj grem pa v dolino po cajtnge, pa po pola kile majke jednog bika, da si juhico skuham.

lalala No2

Aja, pa ob osmih zjutraj sem v dolini zmenjen za kofe, pa nam šou, k sm tolk prekajen, d bom po mojem takoj crknu, sam d čik vidm. Kava brez čika je pa itak brez veze.

lalala No3

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

čist na spidu :onfire:

Se spomnim tud boljših feelingov.

Ponoči (iz včeraj na danes) sem v taroku po dolgem času orenk zgubu (menda prvič letos), tko d sm se znebu neki keša, dons pa - verjetno zaradi požrtega pera pri taroku - še tenko serjem. Prbližn tko, kt golobi.

lalala

Zdj grem pa v dolino po cajtnge, pa po pola kile majke jednog bika, da si juhico skuham.

lalala No2

Aja, pa ob osmih zjutraj sem v dolini zmenjen za kofe, pa nam šou, k sm tolk prekajen, d bom po mojem takoj crknu, sam d čik vidm. Kava brez čika je pa itak brez veze.

lalala No3

ja juhica je najbolša za preganjanje ostankov alkota x^x pa fajn slano si nared, da se nafilaš z elektroliti xsrcx

pa en popih da bo hitr bolš :fiju:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

čist na spidu :onfire:

ja juhica je najbolša za preganjanje ostankov alkota x^x pa fajn slano si nared, da se nafilaš z elektroliti xsrcx

pa en popih da bo hitr bolš :fiju:

Tele Stanetove fore pr men ne grejo skos. Popolnoma prepričan sem, da so dnevne količine soli, ki jih on priporoča, nekajkrat prevelike. Juhica bo ravno pprav slana, rraje malo manj.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Tele Stanetove fore pr men ne grejo skos. Popolnoma prepričan sem, da so dnevne količine soli, ki jih on priporoča, nekajkrat prevelike. Juhica bo ravno pprav slana, rraje malo manj.

lalala

js nisem niti pomislila na ssol x;)x ampak po taki noči telo pač porabi dosti elektrolitov, to je vse xcivx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

kero hudo vreme... vzhod cist soncen :2src: zahod pa fuuul temacen (ze skoraj crn) :inocent:

to nima kej velik veze s pocutjem??? ah vseen... x:Dx x:Xx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...