Osamljena 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Zmedeno, utrujeno :xx!: Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 zdaj trenutno drugače pa ves dan... the best.... lahko nočko vsem Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 hm ja no malo me pa že res križ boli bo treba nov stol nabavit drugače pa po dolgem času tako lepo vreme da ne more bit lepše!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. september 2005 Avtor Prijavi Deli 3. september 2005 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Nerazpoložena........ .....smotana sama sebi........ :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 takole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 smrkavo, prehlajeno, kihalno. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 čudna od tega spanja Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 jaz sm danes čist konc :xx!: :xx!: :xx!: kr neki tale sobota pa mal (beri orenk) sm nasikana :!!: :!!: :!!: zdejle pa: fuzballllllllllllllllllllllllllllllllllllll Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 sem se kar potolažil, ko nisem edini "na podnu" s počutjem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 V redu, ce se mi ne bi bilo treba ukvarjat z neumnimi konflikti z osebami, ki so mi pravzaprav v redu. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 :xx!: Bljak, kaj pa vem...Čudno Mlaj je... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: Čudno Mlaj je... AHA, to bo to.....Jaz se pa čudim od kod mi takšno BLJAK stanje danes :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Zmatrana, čudna ampak vseeno dobre volje Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 ja, gre na bolje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. september 2005 Avtor Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, gre na bolje a's ga začel svalkat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Odlično Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Zmatran od wikenda... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 :xx!: Čudno... :xx!: Pa je mlaj že mimo... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Včeri me je metal 100/uro..... dons mam pa mal mentalnega mačka..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 odlično Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.