Katrina 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Santi, daj še kakšno svojo fotko gor za lahko noč! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santi, daj še kakšno svojo fotko gor za lahko noč! Pa lepe sanje želim, obema ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pa lepe sanje želim, obema ! Mhmm, nice! Boš eno zaigral! Hvala in tudi tebi lepe sanje! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Couldn`t be better!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če ponoči ne spiš...nič čudnega...!? Saj grem spat no Huda fotka Ta bi morala bit za dobro jutro, ne za lahko noč, ker noč po taki fotki ne more bit lahka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mhmm, nice! Boš eno zaigral! Hvala in tudi tebi lepe sanje! Že igram...Od Stonesov...Streets of Love ! Pičim tud jaz počasi v horizontalo... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Couldn`t be better!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}>Saj grem spat no Huda fotka Ta bi morala bit za dobro jutro, ne za lahko noč, ker noč po taki fotki ne more bit lahka Pupe...lepe sanje želim ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 zelo olajšano, ker sem se končno izpovedal! mačona ljubim te! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 počutje.... huh ne vem, ne vem,... tale snov od biologije je nadvse dolgočasna.... dolgočasno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 a to mate tiste dvoživke?meni je bila biologija dost zanimiva, tale snov je pa res :xx!: veliko potrpljenja pri učenju želim Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>kero snov pa imate?meni je bila biologija dost zanimiva strunarje (pol pa poddebla plaščarje, brezglavce, vretenčarje, pa še od teh poddebla, pa še od teh teh poddebla, pa vse morš vedt, čist use ) pa še mau rastlin.... zanimiva ti je? no sej enim je ja.... heh pejt namest mene jutr pisat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>a to mate tiste dvoživke?meni je bila biologija dost zanimiva, tale snov je pa res :xx!: veliko potrpljenja pri učenju želim si popravu post... a pol dvoživke ti pa niso... skoda jah potpljenja mi že rahlo zmanjkuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Damn good, ker mi je zagreti oboževalec polepšal dan s toliko pozornosti (ne vem, če sem sploh že mela takega oboževalca - resničnega ali za zajebancijo) in očitno je Mačona lunin forum day. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že igram...Od Stonesov...Streets of Love ! Moj priljubljen komad! Zato so bile sanje tako lepe! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2005 fredoo se počutem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 jaz sm danes čist razsuta...skor pred glavobolom pa žalostna sm...k bi mela srce u primežu...sam ne tko da boli...sam stiska meupam, da bo kmalu bolje,,, Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Mana sej bo enga sončka zate (ok ni sončka, sam rožice so med smejkoti , morjo kkšnga sončka uvedt) jst sm zdele že mal manj dolgočasno kot pred 20 min al kdaj sm poslala tist post... mogoče že mal zaspano, pa tud mal mi slabo ratuje ker jutr pišemo biologijo in nimam glih pojma :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 sigurno ti bo uspelo, samo zaupaj vase vera je polovica uspeha Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>sigurno ti bo uspelo, samo zaupaj vase vera je polovica uspeha in polovica vsega gorja na svetu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 nedoločljivo.... nedefinirano....lebdeče Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mana sej bo enga sončka zate (ok ni sončka, sam rožice so med smejkoti , morjo kkšnga sončka uvedt) jst sm zdele že mal manj dolgočasno kot pred 20 min al kdaj sm poslala tist post... mogoče že mal zaspano, pa tud mal mi slabo ratuje ker jutr pišemo biologijo in nimam glih pojma :xx!: hval...res za tvoj test...jaz mislim, da bo šlo.. Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>sigurno ti bo uspelo, samo zaupaj vase vera je polovica uspeha no fajn, polovica je pa glih za dve, pa še mal mojga znanja, pa bo tri sam najprej je treba kot pravš zaupat vase... sej verjetn to res pomaga, se bo treba prpravt do tega... <{POST_SNAPBACK}>hval...res za tvoj test...jaz mislim, da bo šlo.. upam, da bo šlo... no sej mal bo šlo, neki sm se le učila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Kva sm neki sitna dons. Pa sploh se ni nč tazga zgodil. Jebemo! Kera luna je? V red se sprav, tečnoba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 I'm in heaven Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 :xx!: zato ker morm tu neki delat kar uopšte ne maram, mišice me bolijo, ker sem včeraj pretiravala, bemu sej nisn kozorog, da bi lahko tekala po hribčkih,... v sebi sem pa ker me zunaj čaka en lep sončen dan in ker so mi take lepe karte padle responsibility,light,love Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.