Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Couldn`t be better!!!!!!!  :palec:  :palec:  :palec:  :palec:  :palec:

:eek: :wOOt: :wOOt: x:Dx

xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Saj grem spat no  x:Dx

Huda fotka  :2src: Ta bi morala bit za dobro jutro, ne za lahko noč, ker noč po taki fotki ne more bit lahka  x;)x

:wOOt: :wOOt: :vragec: x:Dx x;)x

Pupe...lepe sanje želim ! x:Dx x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>kero snov pa imate?

meni je bila biologija dost zanimiva x;)x

strunarje (pol pa poddebla plaščarje, brezglavce, vretenčarje, pa še od teh poddebla, pa še od teh teh poddebla, pa vse morš vedt, čist use :o|o: ) pa še mau rastlin....

zanimiva ti je? :eek: no sej enim je ja.... heh pejt namest mene jutr pisat xDDx

Guest mačona
Damn good, ker mi je zagreti oboževalec polepšal dan s toliko pozornosti (ne vem, če sem sploh že mela takega oboževalca - resničnega ali za zajebancijo) in očitno je Mačona lunin forum day. x^x x8Dx

jaz sm danes čist razsuta...skor pred glavobolom :O:

pa žalostna sm...k bi mela srce u primežu...sam ne tko da boli...sam stiska me

upam, da bo kmalu bolje,,,

:eek:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Mana sej bo x;)x enga sončka zate xflowx (ok ni sončka, sam rožice so med smejkoti :inocent: , morjo kkšnga sončka uvedt)

jst sm zdele že mal manj dolgočasno kot pred 20 min al kdaj sm poslala tist post... mogoče že mal zaspano, pa tud mal mi slabo ratuje ker jutr pišemo biologijo in nimam glih pojma :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>Mana sej bo x;)x  enga sončka zate  xflowx  (ok ni sončka, sam rožice so med smejkoti :inocent: , morjo kkšnga sončka uvedt)

jst sm zdele že mal manj dolgočasno kot pred 20 min al kdaj sm poslala tist post... mogoče že mal zaspano, pa tud mal mi slabo ratuje ker jutr pišemo biologijo in nimam glih pojma :xx!:

hval...res

x:Ix

xcrossfingx xrainbowx xribax za tvoj test...

jaz mislim, da bo šlo..

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

<{POST_SNAPBACK}>sigurno ti bo uspelo, samo zaupaj vase x;)x

vera je polovica uspeha x:Dx

no fajn, polovica je pa glih za dve, pa še mal mojga znanja, pa bo tri xDDx

sam najprej je treba kot pravš zaupat vase... sej verjetn to res pomaga, se bo treba prpravt do tega... x:)x

<{POST_SNAPBACK}>hval...res

x:Ix

xcrossfingx  xrainbowx  xribax za tvoj test...

jaz mislim, da bo šlo..

upam, da bo šlo... no sej mal bo šlo, neki sm se le učila x:)x

:xx!: zato ker morm tu neki delat kar uopšte ne maram, mišice me bolijo, ker sem včeraj pretiravala, bemu sej nisn kozorog, da bi lahko tekala po hribčkih,...

x:px v sebi sem pa :hepko: ker me zunaj čaka en lep sončen dan in ker so mi take lepe karte padle responsibility,light,love :love:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...