tjama 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 :xx!: :xx!: bednoo Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Sončnooo in zaljubljenooo Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 umoran, umoran prijatelju od žena i od života... grem mal zadremat. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 fajn si odpočij za nove podvige. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Nič dober....bo bolš.. .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Nič dober....bo bolš.. .. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 kar kul, ko grem pa enem tednu spet na fitness...pa nič dobro, ker mi čez 2 dni poteče mesečna naročnina, pa nimam denarja, da bi jo podaljšal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 najraje bi bila, da me sploh ne bi bilo. mrtva sem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 najraje bi bila, da me sploh ne bi bilo. mrtva sem. ma nehi no daj se mal zberi pojdi dol z lnf..ven na soček pol pa za knjige.......skuhi si mate čaj in bo vse ql Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 sonček nič ne hasni, niti me ne mika zadnje čase. jok pa hasni. celo neke odgovore za izpitna vprašanja sem poiskala na netu. počasi, pa bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 happy Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 fajnseminarsko bom zdajle poslala prof. kar preko maila pa požrešna sem, spet jem pečen krompirpa ne bi blo slabo, če bi šla spakirat za jutriker grem na morje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Druidka, jaz sem danes po dolgem času zmazala veliko Milko s celimi lešniki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Malo mešano na žaru...neki mi ni jasno....neki se kao trudiš, pol se pa sploh ne...wtf???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Druidka, jaz sem danes po dolgem času zmazala veliko Milko s celimi lešniki. milka e, mačona, tak se dela oz. tak se je jaz bi tudi milko, pa je nimam nič, zdaj se grem pa spakirat za jutri, morje me kliče Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 ampak je bil prevelik zalogaj zame, bilo mi je slabo . ampak tako je, ko si žalosten, bašeš in bašeš se, da navidezno zapolniš praznino. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 ampak je bil prevelik zalogaj zame, bilo mi je slabo . ampak tako je, ko si žalosten, bašeš in bašeš se, da navidezno zapolniš praznino.mačona, ne bit žalostna tisto starocerkveno slovanščino boš že naredla, boš vidla! samo zaupaj vase in v svoje znanje!če pa je še kaj druga, kar te muči, se bo pa slejkoprej uredilo. držim pesti zate! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 muči me 10 stvari, najbolj pa mučim samo sebe - kot običajno. hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 zmatranaaaaaa....bla cel dan naokrog..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 hey, druidka, uživej na morju zihr boš imela krasno skupino fantičkov Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 hey, druidka, uživej na morju zihr boš imela krasno skupino fantičkov hvala tokrat imam najstarejše punce, ma bo že.ok, zdaj pa res šibam pakirat. sploh se mi ne da, pakirat namreč Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Ful bolš. Mal sm bla občutljiva včer, pa polna luna, pa ta rdeč...ah, ja. Lep je dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 a ti tud ta rdeč sovražim te dneve Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Eh, ja...ma, čud me, da me nč ne boli. K me ponavad trga zjutri...tko da ne vem...pa v bistvu bi jo mogla dons-jutr enkrat, pa sm jo včer zvečer, pol pa...kva pa vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.