Teyka 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 ...zaspana...pokonci za knjigami že od 6.00...zdej pa mal pa vze pa nazaj za knjige k prebivalstvu Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Eh, ja...ma, čud me, da me nč ne boli. K me ponavad trga zjutri...tko da ne vem...pa v bistvu bi jo mogla dons-jutr enkrat, pa sm jo včer zvečer, pol pa...kva pa vem men je en teden prej pohitela očitno se je začela uravnavat z polno luno sposodi si knjigo od mantak chia nega ženske sexualne energije......tam ti vse lepo razloži zakaj so krči in podobne zadeve in ene par vaj za soslo al v dvoje..svetovna knjiga, js sem si jo kr nabala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Uf, to mi je pa enkrat že nekdo omenjal...mislim, da s foruma....bom si zapisala, pa probala dobit. Tenks. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 sposodi si knjigo od mantak chia nega ženske sexualne energije......tam ti vse lepo razloži zakaj so krči in podobne zadeve in ene par vaj za soslo al v dvoje..svetovna knjiga, js sem si jo kr nabala knjige ne poznam...se pa strinjam, da vaje za uravnoveseno energijo zmanjsajo jakost krcev al pa jih celo odpravijo pa vse to je v glavi bejbe!!! mene nic kej ne muci ne pred vmes al pa po... mogoc kaksen mesec, da sem zrd kaksne stvari precej na trnih... drugac pa hvalabogu pride umirjeno gre umirjeno poznam pa eno osebo k prvi dan menstruacije nic ne more! lezi... beda!!!! pa ce kej za kaksno nujo vstane se ji tema dela, vrti se ji... in pol celo misli, da je med drugimi zato prava zenska :xx!: aja sej res ena druga osebica se pa z tabletami naklofen fila... menda pomagajo Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Ja, mene ponavadi prvi dan kar močno boli...ko sem jemala tabletke, me ni nič, zdej sm jih pa nehala, je pa spet začelo...včasih sm po 2-3 ure samo ležala v postelji in se zvirala...sestra ma še večje bolečine. Ne štekam, zakaj je tko...mislim, zakaj je to psihičnega izvora...morm res kej prebrat o tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 ne, to je povezan z nepravilnim pretokom spolne energije iz jajčnika ....ker jajčece je najmočnejša energija, ker se porabi za nastanek novega življenja, če je pretok energije pravilen..potem ni prblema..drugače pa so tu krči, glavoboli, bruhanje, driska, ciste na jačnikih, močna krvavitev...notr je svetovna vaja kako to energijo pravilno pošlješ naprej do srčne al pa popkovne čakre... ko sem sprobala(glih sem mela menzo) po tej vaji mi ni blo treba vzet več nobene tablete...tak da Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 ne, to je povezan z nepravilnim pretokom spolne energije iz jajčnika ....ker jajčece je najmočnejša energija, ker se porabi za nastanek novega življenja, če je pretok energije pravilen..potem ni prblema..drugače pa so tu krči, glavoboli, bruhanje, driska, ciste na jačnikih, močna krvavitev...notr je svetovna vaja kako to energijo pravilno pošlješ naprej do srčne al pa popkovne čakre... ko sem sprobala(glih sem mela menzo) po tej vaji mi ni blo treba vzet več nobene tablete...tak da Hudo!!!! Morm to prebrat...pol bo pa sekalo! Kva s modelka, Klarus. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Sam si res modelka Jaz...jaz sem fajn. Čaka me še delo, potem pa romantika.Danes sem imela 1kg manj. Odlično Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Hudo!!!! Morm to prebrat...pol bo pa sekalo! Kva s modelka, Klarus. če nebi bla z valkiro na morju, te knjige nebi nikol prebrala tak da gre hvala njej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 če nebi bla z valkiro na morju, te knjige nebi nikol prebrala tak da gre hvala njej No, pol je bla pa ona tista, k je omenla. No, obema hvala...grem dons v knjižnjico, če mi znese. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 če nebi bla z valkiro na morju, te knjige nebi nikol prebrala tak da gre hvala njej ne jo pustit doma ta vikend Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanyuska 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Danes sem pa rahlo nesrečna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Prfuknjen sm čist. Mobitel na dežju pozabu. Zdj se suši, se je pa mal kr sam od sebe vklaplju pa izklaplju. Pred časom sem moral siemensa, ki je bil moj najljubši GSM, zarad vode stran vržt (sm ga meu sabo, k sm se s čolnom v Savi prevrnu). lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Polna energije..že zbudila sem se tolk happy..Res fajni dan... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Prfuknjen sm čist. Mobitel na dežju pozabu. Zdj se suši, se je pa mal kr sam od sebe vklaplju pa izklaplju. Pred časom sem moral siemensa, ki je bil moj najljubši GSM, zarad vode stran vržt (sm ga meu sabo, k sm se s čolnom v Savi prevrnu). lalala Nau ga treba stran fuknt. Malce je sfuzlan (kdo pa ni), ampak dela. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Nau ga treba stran fuknt. Malce je sfuzlan (kdo pa ni), ampak dela. lalala No vidiš....samo da dela Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 No vidiš....samo da dela Če ne bi delu, bi mi jutr en tip zihr mamo omenju. Mi bo namreč neki poslal po door to door, pa so me baje prejšnji teden že trikrat iskali, pa me niso našli (k niso imeli tel. št.). Zdj jo majo in če telefon ne bi delu ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Če ne bi delu, bi mi jutr en tip zihr mamo omenju. Mi bo namreč neki poslal po door to door, pa so me baje prejšnji teden že trikrat iskali, pa me niso našli (k niso imeli tel. št.). Zdj jo majo in če telefon ne bi delu ... Ti imaš pa res malo smole včasih... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Fajn sm in grem spat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 dobro jutro!!! dans je pa lepše jutro, k je blo včeri! sem se naspala, sonček mi sije čez okno iz kuhne pa diši jutranja kavica...lep začetek dneva! sicer se je zdej treba vsest počasi pred knjige, sam vseeno...lep dan je. Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 tako da si grem eno kavico privoščit sicer komaj čakam da mine tale teden Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Dobro sem mal zaspana, a to se da hitr popravt, čakam popoldne da vidim mojga loverja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 ful fajn.. (olajšano.. loool..) hehe.. no.. fajn.. kr dobro.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 kar Ok ...mal čuden tudi, ker mi gre vse tko po polni luni...zmešano pa se na koncu vse uredi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.