Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Eh, ja...ma, čud me, da me nč ne boli. :inocent: K me ponavad trga zjutri...tko da ne vem...pa v bistvu bi jo mogla dons-jutr enkrat, pa sm jo včer zvečer, pol pa...kva pa vem xnckrivx

men je en teden prej pohitela :o|o: očitno se je začela uravnavat z polno luno x:o)x x:Dx

sposodi si knjigo od mantak chia nega ženske sexualne energije......tam ti vse lepo razloži zakaj so krči in podobne zadeve in ene par vaj za soslo al v dvoje..svetovna knjiga, js sem si jo kr nabala x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

sposodi si knjigo od mantak chia nega ženske sexualne energije......tam ti vse lepo razloži zakaj so krči in podobne zadeve in ene par vaj za soslo al v dvoje..svetovna knjiga, js sem si jo kr nabala x^x
:palec:

knjige ne poznam...se pa strinjam, da vaje za uravnoveseno energijo zmanjsajo jakost krcev al pa jih celo odpravijo xyesx pa vse to je v glavi bejbe!!! x:Dx mene nic kej ne muci ne pred vmes al pa po... :vio: mogoc kaksen mesec, da sem zrd kaksne stvari precej na trnih... drugac pa hvalabogu pride umirjeno gre umirjeno xsrcx

poznam pa eno osebo k prvi dan menstruacije nic ne more! lezi... beda!!!! pa ce kej za kaksno nujo vstane se ji tema dela, vrti se ji... in pol celo misli, da je med drugimi zato prava zenska :xx!: :vragec: x:Dx aja sej res ena druga osebica se pa z tabletami naklofen fila... menda pomagajo x:Ix x:Dx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Ja, mene ponavadi prvi dan kar močno boli...ko sem jemala tabletke, me ni nič, zdej sm jih pa nehala, je pa spet začelo...včasih sm po 2-3 ure samo ležala v postelji in se zvirala...sestra ma še večje bolečine. Ne štekam, zakaj je tko...mislim, zakaj je to psihičnega izvora...morm res kej prebrat o tem. x:Ix

ne, to je povezan z nepravilnim pretokom spolne energije iz jajčnika ....ker jajčece je najmočnejša energija, ker se porabi za nastanek novega življenja, če je pretok energije pravilen..potem ni prblema..drugače pa so tu krči, glavoboli, bruhanje, driska, ciste na jačnikih, močna krvavitev...notr je svetovna vaja kako to energijo pravilno pošlješ naprej do srčne al pa popkovne čakre... ko sem sprobala(glih sem mela menzo) po tej vaji mi ni blo treba vzet več nobene tablete...tak da :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

ne, to je povezan z nepravilnim pretokom spolne energije iz jajčnika ....ker jajčece je najmočnejša energija, ker se porabi za nastanek novega življenja, če je pretok energije pravilen..potem ni prblema..drugače pa so tu krči, glavoboli, bruhanje, driska, ciste na jačnikih, močna krvavitev...notr je svetovna vaja kako to energijo pravilno pošlješ naprej do srčne al pa popkovne čakre... ko sem sprobala(glih sem mela menzo) po tej vaji mi ni blo treba vzet več nobene tablete...tak da :palec:

:eek: Hudo!!!! Morm to prebrat...pol bo pa sekalo! :palec: Kva s modelka, Klarus. xsrcx

:eek: Hudo!!!! Morm to prebrat...pol bo pa sekalo! :palec: Kva s modelka, Klarus. xsrcx

če nebi bla z valkiro na morju, te knjige nebi nikol prebrala xsrcx tak da gre hvala njej x^x

There is

One Mind,

One Truth,

Prfuknjen sm čist. Mobitel na dežju pozabu. Zdj se suši, se je pa mal kr sam od sebe vklaplju pa izklaplju. Pred časom sem moral siemensa, ki je bil moj najljubši GSM, zarad vode stran vržt (sm ga meu sabo, k sm se s čolnom v Savi prevrnu).

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Prfuknjen sm čist. Mobitel na dežju pozabu. Zdj se suši, se je pa mal kr sam od sebe vklaplju pa izklaplju. Pred časom sem moral siemensa, ki je bil moj najljubši GSM, zarad vode stran vržt (sm ga meu sabo, k sm se s čolnom v Savi prevrnu).

lalala

Nau ga treba stran fuknt. Malce je sfuzlan (kdo pa ni), ampak dela.

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Nau ga treba stran fuknt. Malce je sfuzlan (kdo pa ni), ampak dela.

lalala

No vidiš....samo da dela :palec: :palec: :palec:

x;)x x^x

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

No vidiš....samo da dela :palec: :palec: :palec:

x;)x x^x

Če ne bi delu, bi mi jutr en tip zihr mamo omenju. Mi bo namreč neki poslal po door to door, pa so me baje prejšnji teden že trikrat iskali, pa me niso našli (k niso imeli tel. št.). Zdj jo majo in če telefon ne bi delu ...

Če ne bi delu, bi mi jutr en tip zihr mamo omenju. Mi bo namreč neki poslal po door to door, pa so me baje prejšnji teden že trikrat iskali, pa me niso našli (k niso imeli tel. št.). Zdj jo majo in če telefon ne bi delu ...

Ti imaš pa res malo smole včasih... x^x

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

dobro jutro!!! :flower:

dans je pa lepše jutro, k je blo včeri! sem se naspala, sonček mi sije čez okno iz kuhne pa diši jutranja kavica...lep začetek dneva! x:)x sicer se je zdej treba vsest počasi pred knjige, sam vseeno...lep dan je.

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...