Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Čist v redu... danes kao neki novi začetki in to... pa saj so vsak dan sproti. Se bom fajtal za to x!x

Sicer pa še tale "kofe" popijem, ene par partij Fritza sledi potem grem pa s kolegom meditirat (beri "prtegvat" v klanec do nezavesti x:Dx :onfire: )

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

mene pa zanima kaj je to partija Fritza??Prvič slišim xnckrivx

Za ženske nekaj zelo dolgočasnega... namreč ŠAH x:Dx

Sem dve zgubil in eno zmagal... nisem več tako dobre volje :vragec:

x:Dx x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Guest mačona
predolgo traja to depriranje :vragec:

si predstavljaš da živiš z nekom, ki je 14 dni v depri xrolleyesx

al pa z nekom, ki je konstantno v depri - še večji šit.

Piki, ti me štekaš. x:)x saj dolgo nisem že bila v depri, zdaj si bom dovolila, da bom. skrivati se pred sabo ne morem.

http://yelims1.free.fr/Chut/Chut06.gif

Kaj cenzuriraš, povej mi. Zarad mene me lohk v pm pošlješ, samo veš, da mam prov. Pa itak ti ni slabega ne želim. xsrcx

al pa z nekom, ki je konstantno v depri - še večji šit.

Piki, ti me štekaš. x:)x saj dolgo nisem že bila v depri, zdaj si bom dovolila, da bom. skrivati se pred sabo ne morem.

:palec: x;)x Čokolado, en film, pa dekca. pa boš k nova. x:)x x:Xx

Guest mačona
Ne poznam takih x8Dx

hvala bogu.

Pismu, če bi jaz imel to možnost( sem jo imel pa sem jo zafural) bi cvetel od sreče :vragec:

ne pa tko, ampak kwa čmo govort :wacko:

govorim o čokoladi dekci in počivanju

kaj spet pizdiš. :vragec: a je tko težko it do trgovine, kupit čokolado in se zadekat. xcivx x:Dx

Dolga surla!

Sem skup potegnu prodajo knjig v mesecu juliju, pa je bla totalno slaba. Če bi bla tolk slaba vsak mesec, bi moral najdt kak nov job, al bi pa moral začet boljše knjige pisat. x:Dx x:Dx x:o)x x^x

ej Nosko, sej ni važno to, kako dobre knjige pišeš, za prodajo je pomembno to, kako jo potencialni kupci dojamejo....torej, kako jim jo predstaviš....

pomembno je oglaševanje in trženje :palec: x:)x

sem prepričan, da imaš odlično knjigo xyesx

vsem puncam, ki jih depresira depra ali rdeča, želim čimprejšnje okrevanje xsrcx x:Xx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

ej Nosko, sej ni važno to, kako dobre knjige pišeš, za prodajo je pomembno to, kako jo potencialni kupci dojamejo....torej, kako jim jo predstaviš....

pomembno je oglaševanje in trženje :palec: x:)x

sem prepričan, da imaš odlično knjigo xyesx

Sj ni panike. V celoti gledano sem s prodajo zadovoljen, sam zdele, polet je podn. :palec:

uf, trgovino so zaprli.

Bencdinskih črpalk pa niso.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Guest mačona
čiki bodo čisto OK. :palec: sem se včeraj preveč nafilala s piškoti in cukrom, kakšen dan pavze ne more škodit. :D

Guest mačona
bemu, kok me srbi palec na nogi. že ves dan, niti se mi ne da več praskati. :vragec: kurc, kar zajebavi me. evo, en čas sem mela mir. zdravnica je rekla, da me najbrž nekaj moti, zato me srbi. ampak vem, da je krivo to, da uporabljam tuš še z drugimi osebami. ker se mi je pojavilo najprej v študentu, vmes ko sem živela skoraj sama, je zginilo, i evo sada opet, ko si delim tuš s cimrama. :vragec: ampak se mi ne da niti namazati s fenistilom. en čas sem drgnila z vatko namočeno v eterino olje čajevca, pa ni hasnilo. xnckrivx :huh:

hm, ja - grem na pijačko s prijateljico, pol pa pride še njen bratranec, pa njena kolegica z nekim frendom iz avstralije - no pa sem zdaj prišla domov - smo se meli ful fajn. ful sem srečna, ko spoznavam tako fajne ljudi xsrcx xDDx

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Odlično. V kratkem se bo oglasu en striček, k ma zame en CD od Allman brothers band (sm kr precej njihov fan). Ena plata iz do sedaj neobjavljenih posnetkov iz koncerta v Fillmore eastu.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...