Pika Pikica 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Spremenljivo....fajn, pol bi koga na gobec, pol spet fajn...no, ja, nč novga, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 K..., pa tako vreme :xx!: soooooooooonceeeeeeeeeeee bi pa lohk koga tud kresnem ... na gobec ... al pa kako drugač tud bi Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 pa lohk koga tud kresnem ... na gobec ... al pa kako drugač tud bi Hvala enako...a ne da, kok je to hudič, k nekoga maraš in ne maraš hkrati....sranje. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Hvala enako...a ne da, kok je to hudič, k nekoga maraš in ne maraš hkrati....sranje. :xx!: :xx!: :xx!: najprej bi ga fajn na gobec ... pol pa ... Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 :xx!: :xx!: najprej bi ga fajn na gobec ... pol pa ... Ja, lohk pa tud obratno, da nis pol vsa krvava vmes. Joj, kake mam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Ja, lohk pa tud obratno, da nis pol vsa krvava vmes. Joj, kake mam. sam ne ... po tem ... ga pomoje ne bi več na gobec Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 itak da ne, ko bi bla v devetih nebesih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 sam ne ... po tem ... ga pomoje ne bi več na gobec Jst bi pa ga, da si ne bi kej domišljal preveč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 zdolgočaseno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Sivo in deževno Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Jst bi pa ga, da si ne bi kej domišljal preveč. A tko je treba pol z dvojčki ... ti že veš, no ... najboljš, da ga prej pa pol da bo zihr Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 odhajam tudi dež me ne spravi v salbo voljo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 odhajam tudi dež me ne spravi v salbo voljo Uživajte bejbe maksimalno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Nekako tako kot vreme danes-uvelo.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Ma tako bolj umirjeno, moram že kar pazit, da se ne začnem dolgočasit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 lenoritis me grabi Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 zjutri sem se bolš, k je sijal sonček, ko sem se zbudila ...zdej pa spet pada dež :xx!: Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Jz sem pa čist ok..Pa kaj pol,če dežuje..Dans niti dež ne vpliva name... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 mucek mijavka... mijav... pa še v službi moram bit pa še šefica je sitna in zoprna danes maxiekstremno :xx!: Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 čist v šoku ................................................. ne dojemam še lih vsega .......... upam, da bo res tko Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 da bom šla kmalu spat...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 http://www.dailymaily.co.il/18-11-2004/EDIT/..imgsmily-loverboy.gif Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Trudi, tale pa je počutje .... še vedno precej šokirana .... zdej čakam ... pismo, ob 2h sem šla spat ... pa sem se ob 6h že zbudila in nism mogla zaspat .................. tole čakanje me pa itak ubija ... ne maram čakat ... hočem vse takoj ... no, upam, da bo vredno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Počutim se nič kaj leno..Sem se zbudila ob 7:30,že kopalnico ščistila,posesala in prah pobrisala,naredla del kosila...Popovdan mam pa v mislih kako kopel,pa oblogo si bom dala na lase in obraz...Se mi sploh ne da ven,ko tolk ščije...No,mogoče bom šla zvečer..bomo vidli.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.