Tanci 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 zebe me k cucka Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 pijana. zlila pivo vase, ker sem prišla žejna domov. kaj mi naredi eno pivo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Fajn..super se počutim..Cel dan je bil fajni..Narava,sonček,veter v laseh..My kind of life Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Malo mešano na žaru. Mirna, čudna, v pričakovanju, vesela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 še vedno sem utrujena bil utrujajoč vikend sicer prav fajn spanja mi manjka :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Dans se pa počutim full smotano,tečna sem... Zjutri sem se že nikakršna zbudila..s 5 km dolgimi podočnjaki,pa vse me je neki bolelo..Sam ,da je šiht minil.. :xx!: :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 počutje fajn z enim manjšim dodatkom ( #$"%%¨$¨%).......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 glih mi je blo potrebno lazit na bukovniško jezero...še zdej se nisem konkretno spucala negative :xx!: pa da ne omenjam, da je tud tipka fasala neki tega od mene Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 po 2,5-urnem čvekanju po telefonu rahlo utujena pa ušes me boli Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 a ni tam zdravilna voda?... kaj hudiča ste potem počele?za vikend sem bla v moravcih in to je ene 15 min naprej....tipka je pa fasala posledično, ko sem bla pri njej na obisku tam so kao energetske točke..ko je blo to objavljeno na tv so ljudje trumoma hod tja...tisti, ki so pa mel to čes so se pa skregal(klasika :xx!: ) in to se ni nič pucal in tudi pristop(tak pravi nosorog in mu čist verjamem) je nepravilen.....no js nisem niti po teh točkah hodla(no ene par) in sem fasala tak glavobol in da je bilo kaj ko sma šle stran od teh točk je blo takoj bolš ampak glavobol je še kr prisoten :xx!: dans sem še enkrat se spucala z nihalom in tekočo vodo...tak da upam, da bo hmal bolš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Krasnooo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 a spet taki cajti.... ...sej bo minilo.... Krasnooo. bravo zate pika pikica..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 bravo zate pika pikica..... Sej nismo čsit tm še. Sam sm vseen vesela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 no pa sej to je važno. da si vesela! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Za vse ki smo vesele pa za Klarus, da je glava več ne boli namesto da bi prišla s toplic ko rožica je prišla bejbi sorry Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 počutje: ............ zmatran..... Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 utrujeno Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 eh, če en dan ne telovadiš, pa ti res ni treba iti zato drug dan na post. depra pa to too. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Fajn k sn spet mal tu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 mick, res je... ode peta čakra.. lp :xx!: Oj DIANA , fajn je, ja Kva t s "peto" čakro? Mene sam peta spet muč.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 :xx!: madonca kako so klimo našopal za čez noč tale naš varnostnik je res mal mimo imam v pisarni 12 stopinj.......niti mislit se mi ne da..........en cel kup sestankov danes ma zeeeeeeebbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeee me Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Z enim smajlijem ... pa še Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 :xx!: :xx!: :xx!: še zebe Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 :xx!: :xx!: :xx!: še zebe te bomo pa pogreli mal še zaspana ... drugač pa super še sama sebi se čudim Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 glede na to da imam kite pretegnjene v gležnju.... kar dobro Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.