Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

sem se najedla, zdaj pa se mi je začelo dremat xrolleyesx ja nič. vsaj 3 urce dela me še čaka :C:

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Deli na socialnih omrežjih

huh, skoraj vsem gre na bolje :palec: lepo videt x:)x

meni se pa vse nekam kontra vrti, kot bi si želel...ne vem, kaj bi sam rad od sebe in kaj bi drugi radi od mene....

najraje bi šel mal na odklop, nekam na samo, sonček, mogoče tud kaj na morje...pa ne bo šlo xnckrivx ...mah, kdo pa rabi morje x:Dx x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Šit. Toča pada k svina. Pa ravno zadnjič mi je en tip zagotavljal, da je v Radečah zaradi bližine Kuma ni nikoli. Bomo vidl, kolk bo najebu sadje na drevesih in avto (še nimam narejene garaže :xx!: )

čačača

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Šit. Toča pada k svina. Pa ravno zadnjič mi je en tip zagotavljal, da je v Radečah zaradi bližine Kuma ni nikoli. Bomo vidl, kolk bo najebu sadje na drevesih in avto (še nimam narejene garaže :xx!: )

čačača

:eek: o fak :O:

upam, da ne bo prevelike škode :vio: :palec: :detelca:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...