klarus 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 ta teden je sam danes...drugače bi bla sodelavka, pa majo pogrebtu pa za mene ni nobeno vprašanje al delat al ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 tebe bi pa jst takoj za sodelavko , tko pridna Jst sem pa kar v redu, nekaj sem bil zaspan čez dan , pa mal sem zategnjen od včerajšnih sklec Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 si ga končno fasala? Ne, nisem. Ne rabim fasat, da sm fajn. še enkrat sem se....upam da se ne bom še tretjič Bogica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 bednoZakaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 v tretje gre rado očitno danes ni moj dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 v tretje gre rado očitno danes ni moj dan Zdej si pa že mal smešna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 sej men je tud smežno še dobr da grem hmal domov, da bom vse skupi z nihalom pošlihtala prav uporabno znanje je tole Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 ..če odštejem trajbarijo s sinusi....sem več kot ok.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 ..če odštejem trajbarijo s sinusi... In dejstvo, da nimaš več svojga planeta ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 In dejstvo, da nimaš več svojga planeta ... a to koga moti Pluton je še zmer ... pa še zmer se šetka po vesolju in še zmer je naš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 ma scorpijo en vodnarček nas neki skuša provocirat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 se mi zdi, da mu gre v nos, k smo extra spet Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 se mi zdi, da mu gre v nos, k smo extra spet Verjemi, da mi je prav vseeno, al mate plenet al ste sirote. Mimgrede - članica LF si od mojga rojstnga dneva. Te je obdobje vodnarja potegnu na LF; morda je ta vpliv prevladal ravno zato, ker si srotek brez planeta. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Verjemi, da mi je prav vseeno, al mate plenet al ste sirote. Mimgrede - članica LF si od mojga rojstnga dneva. Te je obdobje vodnarja potegnu na LF; morda je ta vpliv prevladal ravno zato, ker si srotek brez planeta. lalala ne bo šlo preberi si ... Pluton je še zmer planet kaj majo pa vodnarji tle, če sm jst srotek pa nisem ... ha Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 In dejstvo, da nimaš več svojga planeta ... he he...to da si je nekdo zmislu, da to ni več planet ne igra nobene vloge....sej ti tud lahko rečeš, da sonce ni več v kategoriji sonc, ker je premajhno za ostali kozmos in mu rečeš "sončna pika na koncu galaksije"...pa kaj pol....a te zato ne bo več grelo.... ........poleg tega so si pa znanstveniki sami krivi...kaj pa rinejo v nesrečo....prej smo se sco vsaj včasih umaknili na rob osončja...in pustili svetu, da si oddahne od nas.....zdej ko bo pa sam še mars v špilu, je konc ilegale...zdej bomo sam še pikali...sej strup je zmer na zalogi..... evo...dve variantni rešitvi...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 ne bo šlo preberi si ... Pluton je še zmer planet kaj majo pa vodnarji tle, če sm jst srotek pa nisem ... ha Eh, če je naenkrat planetov le osem, je pač dvojko dobil vaš Pluton. Noben drug ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 zmatrana s šihta, pa ne preveč, nekaj se mi gre ven, mogoče v Bljachusa. sam se ne sme kadit, ne vem, kako bom zdržala. inkvizitor je že tam, mogoče se mu vseeno pridružim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 js ne morem verjetn, kako vsak mlaj name tko depresivno vpliva :xx!: :xx!: :xx!: zadnje tri dni sem sam jokala brez konkretnega razloga, oz. sem imela totalno butaste razloge ... danes pa vidim, da je mlaj čist pozabla, men ni blo pa nč jasn, kaj mi je ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 meni pa paše mlaj, izi energijca, malce merkurjevska - kul. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 blagor teb Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 hmmm, nagajivo....v bistvu ne znam opisat. ampak je bil danes res en prijeten in ...... lep in zanimiv dan.... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 eh, ni se mi dalo it v Bachusa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zmajcek 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 dans zmatran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 eh, ni se mi dalo it v Bachusa. Ni nobene dolžnosti za prebujene ljudi, sem prebral nekje od Hesseja Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Ni nobene dolžnosti za prebujene ljudi, sem prebral nekje od Hesseja ja no, saj nisem naredila nič proti sebi, danes bolj mi paše viseti na forumu in čvekati kot pa iti ven. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.