Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Mrtvo zmatran prišel... delal round the clock... spoznal eno navito policajko (bemu, jim je dolgcajt)... zdej pa ne vem... tolk zmatran, da ne morem spat xrolleyesx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

pobož.... x:Xx

jasno, ko pa vampiriš do jutra pol pa greš na šiht..... :o|o: ...sej js nisem nč bolš...le da ne grem na šiht. sam sem vseen vstala ob 5.40.........drži se.... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

danes se pa počutim malo nemirno :sori: ...se dogaja neki nad čemer nimam nobenega vpliva, kar mi sploh ni všeč...sovražim to :cry: xnckrivx
Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Guest mačona

fantastično, nad dobro, izica, sonček sem danes, tako fajn se nisem počutila že kakšna dva mesca!

skratka, maksimalno dober dan! xDDx :onfire: xmusicx xyiyax xinnox

rabim 20 m3 drvi-okolica n.g

kok daš x:Dx , jih imamo še nekaj.... sam pohit.... drugač smo jih pa že čez 100 m3 prodal letos x:Dx :vio:

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Guest mačona
uf, zmatrana sem, pa toliko dela me še čaka. ampak mi ful paše, kadar mam 100 stvari, ker rabim vedno neke nove izzive (trud bo itak poplačan, to vem xDDx ). raje mam tako kot pa ko držim noge v luft, se smilim sama sebi in nimam nobenih idej.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...