Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Guest mačona
Motiti se, je valkirsko. Sm biu kr pridn fantek.

lalala

x:Dx x:Dx x:Dx

Nosko, si na spisku meni najbolj zabavnih in polnih humarja forumovcev. x;)x :palec:

Deli na socialnih omrežjih

Nosko, si na spisku meni najbolj zabavnih in polnih humarja forumovcev. x;)x :palec:

:farb: :farb: :farb:

Hvala. Ti bom še jst neki po pravic povedu. K si se pojavla na forumu, mi sploh nis bla všeč. Levinja, pa še ime mačona si nadene ...

Zdj si mi pa ena najljubših oseb na LF.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

takoj za mano a ne :inocent: x:Dx

počutim se bedasto....vzrok za enkrat še neznan in ga tud nism prpravlena iskat ob taki nemogoči uri :inocent: jutr ob 6:47 se pa zaženem u akcijo x:Dx

:farb: :farb: :farb:

Hvala. Ti bom še jst neki po pravic povedu. K si se pojavla na forumu, mi sploh nis bla všeč. Levinja, pa še ime mačona si nadene ...

lalala

takoj za mano a ne :inocent:

xcivx joj kok mi seka

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Tud ti si mi bl frišno odkritje. V začetku sem mislil, da si bl tečka. Mal bol pa sem te opazil po enem postu, v zvezi z Vrbo. Ma, sj ni važn.

lalala

sej sm tečka :vio: a nism :inocent: no ne vem č sm.....se nimam za težavno....če se me pusti da sm taka kot sm, nism u breme....sem pravi blagoslov x^x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Guest mačona
:farb: :farb: :farb: Hvala. Ti bom še jst neki po pravic povedu. K si se pojavla na forumu, mi sploh nis bla všeč. Levinja, pa še ime mačona si nadene ...

dbest, ful dobr, da si iskren, zdej si mi še bolj všeč! sam sem drgač Devica.

in zakaj sem ti ena najljubših? :inocent:

takoj za mano a ne :inocent: x:Dx

počutim se bedasto....vzrok za enkrat še neznan in ga tud nism prpravlena iskat ob taki nemogoči uri :inocent: jutr ob 6:47 se pa zaženem u akcijo x:Dx

takoj za mano a ne :inocent:

xcivx joj kok mi seka

ja, takoj za tabo. pa Pikica in Samsić sta tud modela, sam premalkrat sta oba gor. :C: nč, se bom mogla zadovoljit in it brat vse za nazaj.

joj, in jaz ti tam težim v uni temi. :sori: sori, mal več filinga za folk moram razvit, pa bo. x:)x

sej sm tečka :vio: a nism :inocent: no ne vem č sm.....se nimam za težavno....če se me pusti da sm taka kot sm, nism u breme....sem pravi blagoslov x^x

ja, te bom pustla pr miru dans in ne bom več štohala vate in izsiljevala humor, če ti zdaj ni. ti kr bot žalostna, sej bo bolje x;)x

Guest mačona
eh, ti kr bod kar si, kr mej momente s sabo, poznam to, ko ne znam določt, kaj me muči, sam pol je itak vedno bolje. dont vori, bi hepan. x:Dx

Guest mačona
fajn se naspi, ziher boš sanjala, kako se gugave tam na Bledu s pirom in čikom v rokah in se nama strgajo lanci in popadave na rit, pol se greve pa lovit po gošči, pol pa ti na čevape, jaz na sejtan - uuu, kok mam domišljija. :vio: x:Dx

sam sem drgač Devica.

Vraga si. Pod pajsko eventuelno ... x:o)x x:o)x x^x

in zakaj sem ti ena najljubših? :inocent:

Ker si na dober način tresnjena, ker maš na zabaven način težave sama s sabo, strašansko mi je pa nasploh všeč folk, ki veliko bere.

Da ne izlazim iz teme - malček me glava boli. Nism več navajen pit. Najboljš, da grem še mal drnjohat.

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Guest mačona

ej, Nosko, se ti vid, da glava peče, ker si tko objavu, da te ne morem citirat, zato sem morala kar kopirat. :vragec: x:Dx x:px

Vraga si. Pod pajsko eventuelno ... icon_smile_clown.gif icon_smile_clown.gif icon_smile_approve.gif

Ker si na dober način tresnjena, ker maš na zabaven način težave sama s sabo, strašansko mi je pa nasploh všeč folk, ki veliko bere.

Da ne izlazim iz teme - malček me glava boli. Nism več navajen pit. Najboljš, da grem še mal drnjohat.

lalala

tim dala pajsko. :vragec: x:Dx jaz sem skrbna, razumarska, trezna Devica in mir! x:Dx x^x

uuuu, na dober način tresjena, na zabaven način težave sama sa sabo - sliši se fajn. xDDx heheheheheh, ne vem, če lih tok dost berem, kot se teb zdi. x:Dx x:Ix

Haha, evo danes prišla do ugotovitve, zakaj ko imaš PMS se ti razpasejo mozoljčki povsod / se jih ne morm rešit že par dni x:Dx

...PMS = Po-Mankanje-Seksa :wOOt: xredx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

dbest...sm se tok fajn naspala.......čprov še zmeri mal čudna...sam mi je kul :inocent: x:Dx zdele kafje ruknem pa bo x^x

A si ti tud delomrznež, al maš dopust oz. tako delo, da lahko zjutri mal del drnjohaš?

jaz sem skrbna, razumarska, trezna Devica in mir! x:Dx x^x

Če bi te Bora čorba poznal in bi tole prebral, bi verjetno vzkliknil: "Dozvoli, da se nasmijem ..."

lalala

Ql. Mal grem brat.

lalala No2

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...