nosorog 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ... po moje boš sam mal težje gor pršu Motiti se, je valkirsko. Sm biu kr pridn fantek. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Motiti se, je valkirsko. Sm biu kr pridn fantek. lalala Nosko, si na spisku meni najbolj zabavnih in polnih humarja forumovcev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Nosko, si na spisku meni najbolj zabavnih in polnih humarja forumovcev. Hvala. Ti bom še jst neki po pravic povedu. K si se pojavla na forumu, mi sploh nis bla všeč. Levinja, pa še ime mačona si nadene ...Zdj si mi pa ena najljubših oseb na LF. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Nosko, si na spisku meni najbolj zabavnih in polnih humarja forumovcev. takoj za mano a ne počutim se bedasto....vzrok za enkrat še neznan in ga tud nism prpravlena iskat ob taki nemogoči uri jutr ob 6:47 se pa zaženem u akcijo Hvala. Ti bom še jst neki po pravic povedu. K si se pojavla na forumu, mi sploh nis bla všeč. Levinja, pa še ime mačona si nadene ...Zdj si mi pa ena najljubših oseb na LF. lalalatakoj za mano a ne joj kok mi seka Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 takoj za mano a ne joj kok mi seka Tud ti si mi bl frišno odkritje. V začetku sem mislil, da si bl tečka. Mal bol pa sem te opazil po enem postu, v zvezi z Vrbo. Ma, sj ni važn. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Tud ti si mi bl frišno odkritje. V začetku sem mislil, da si bl tečka. Mal bol pa sem te opazil po enem postu, v zvezi z Vrbo. Ma, sj ni važn. lalala sej sm tečka a nism no ne vem č sm.....se nimam za težavno....če se me pusti da sm taka kot sm, nism u breme....sem pravi blagoslov Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Hvala. Ti bom še jst neki po pravic povedu. K si se pojavla na forumu, mi sploh nis bla všeč. Levinja, pa še ime mačona si nadene ...Zdj si mi pa ena najljubših oseb na LF.dbest, ful dobr, da si iskren, zdej si mi še bolj všeč! sam sem drgač Devica.in zakaj sem ti ena najljubših? takoj za mano a ne počutim se bedasto....vzrok za enkrat še neznan in ga tud nism prpravlena iskat ob taki nemogoči uri jutr ob 6:47 se pa zaženem u akcijo takoj za mano a ne joj kok mi sekaja, takoj za tabo. pa Pikica in Samsić sta tud modela, sam premalkrat sta oba gor. nč, se bom mogla zadovoljit in it brat vse za nazaj.joj, in jaz ti tam težim v uni temi. sori, mal več filinga za folk moram razvit, pa bo. sej sm tečka a nism no ne vem č sm.....se nimam za težavno....če se me pusti da sm taka kot sm, nism u breme....sem pravi blagoslov ja, te bom pustla pr miru dans in ne bom več štohala vate in izsiljevala humor, če ti zdaj ni. ti kr bot žalostna, sej bo bolje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 sej nism žalostna sam bedast se počutim.....knedl mam ogromn u želodcu....al u grlu medoločljiva pozicija.......mah, čudna sm Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 eh, ti kr bod kar si, kr mej momente s sabo, poznam to, ko ne znam določt, kaj me muči, sam pol je itak vedno bolje. dont vori, bi hepan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 to je moj življenjski moto Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 dala sem si ga v podpis tebi in meni na čast, kr poglej si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 a se še držiš za stol, si še cela, al si pod mizo in si se vdarla v glavo, ko si hotla spravit ven? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 dobr da sedim res matr ej, a smo prtegjene grem si zobe sčohat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 prtegnjene, zategnjene, raztegnene, glavno, da se mamo fajn in da bo folk mel zanimivo branje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 grem spat zjutri teba zgodi ustat.......mam zadatke težke Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 fajn se naspi, ziher boš sanjala, kako se gugave tam na Bledu s pirom in čikom v rokah in se nama strgajo lanci in popadave na rit, pol se greve pa lovit po gošči, pol pa ti na čevape, jaz na sejtan - uuu, kok mam domišljija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 sam sem drgač Devica. Vraga si. Pod pajsko eventuelno ... in zakaj sem ti ena najljubših? Ker si na dober način tresnjena, ker maš na zabaven način težave sama s sabo, strašansko mi je pa nasploh všeč folk, ki veliko bere. Da ne izlazim iz teme - malček me glava boli. Nism več navajen pit. Najboljš, da grem še mal drnjohat. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 dbest...sm se tok fajn naspala.......čprov še zmeri mal čudna...sam mi je kul zdele kafje ruknem pa bo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Sm pa že kar zapan ...sam drgač pa goody Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 ej, Nosko, se ti vid, da glava peče, ker si tko objavu, da te ne morem citirat, zato sem morala kar kopirat. Vraga si. Pod pajsko eventuelno ... icon_smile_clown.gif icon_smile_clown.gif icon_smile_approve.gif Ker si na dober način tresnjena, ker maš na zabaven način težave sama s sabo, strašansko mi je pa nasploh všeč folk, ki veliko bere. Da ne izlazim iz teme - malček me glava boli. Nism več navajen pit. Najboljš, da grem še mal drnjohat. lalalatim dala pajsko. jaz sem skrbna, razumarska, trezna Devica in mir! uuuu, na dober način tresjena, na zabaven način težave sama sa sabo - sliši se fajn. heheheheheh, ne vem, če lih tok dost berem, kot se teb zdi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Haha, evo danes prišla do ugotovitve, zakaj ko imaš PMS se ti razpasejo mozoljčki povsod / se jih ne morm rešit že par dni ...PMS = Po-Mankanje-Seksa Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 to se da hitr rešit, če želiš. no no, kako boš ukrepala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 dbest...sm se tok fajn naspala.......čprov še zmeri mal čudna...sam mi je kul zdele kafje ruknem pa bo A si ti tud delomrznež, al maš dopust oz. tako delo, da lahko zjutri mal del drnjohaš? jaz sem skrbna, razumarska, trezna Devica in mir! Če bi te Bora čorba poznal in bi tole prebral, bi verjetno vzkliknil: "Dozvoli, da se nasmijem ..." lalala Ql. Mal grem brat. lalala No2 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 čist na spidu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.