Marsa 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 takole:http://www.e-fotografija.com/galerija/pictures/thub/1106333922_levinjaEE.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_kimmy_ 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Odlično, polno energije že dolgo se nisem počutla tako supe, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ...odlično..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ... fantasticno ... Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 tako zelo mala in grda... :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 uf, utrujena in zaspana.pravkar prišla izpod tuša počistila in pospravila svojo sobo v nulo pa omaro tudi pospravila nič, grem kmalu spat jutri že navsezgodaj gremo na izlet, nekam na gorenjsko, se mi zdi nočka Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Potešena! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 takole:http://www.e-fotografija.com/galerija/pictures/thub/1106333922_levinjaEE.jpg Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Kaj takšnega že vsaj dve leti nisem naredil. Ura je dvanajst, jaz pa sem nabasan k kanta ... lalala Nočko! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Kaj takšnega že vsaj dve leti nisem naredil. Ura je dvanajst, jaz pa sem nabasan k kanta ... lalala Nočko! nočko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 :OO!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Kaj takšnega že vsaj dve leti nisem naredil. Ura je dvanajst, jaz pa sem nabasan k kanta ...jaz pa spala samo dve uri, kar skočila iz postelje kot bi pojedla eks ali snifnila spid , šla na kavico, šetnjo po mestu, pol pa domov sem šla vsa izžeta k cota in sem se šla ulečt z namenom, da vsaj malo zaspim ... nisem dolgo zdržala. nisem mogla bit pri miru. evo me kle. verjetno zato, ker sem končno pojedla kos kruha in tuno - lahko pa da so mi v štacuni podtaknili kako substanco v kruh ... nekam bizarno mi je vse skupaj. 23 let mi solar pleksus sploh ni deloval in grlena čakra isto ... zdej pa mi ne dasta miru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 :OO!: še kr me na trenutke Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 :OO!: tut js točn tko Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Žurat ga grem no ajde mal dobrega jazza poslušat pa res Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 počutim se - ušvicanga , ravno kar iz kolesa, sem šel iz 500 m nandmorske višine na 884m ... hja kr vredu klančki, napravil pa 45 km. tut js točn tko hej vedve pa sej še ni zime, pa megle,pa maraza... Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 dogaja, dogaja, doooogaaaajaaaaaaaaaaaa Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Je.emti postavitev planetov pa tako.....po dolgem času me je spet zgrabil tist občutek osamljenosti, ko naj neb bil osamljen, pa se vseen tko počutim. :xx!: Bljak Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Je.emti postavitev planetov pa tako.....po dolgem času me je spet zgrabil tist občutek osamljenosti, ko naj neb bil osamljen, pa se vseen tko počutim. :xx!: Bljak sej bo bolš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Hočem "bolš" takoj..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Ne ide. Mah saj verjetn sn vničen, pa sam trenutn, pa mi to mal ven udarja, bi mi pa pasala kak masažca, kopel, svečke, mjuza, mucimacimac Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 Ma dober se počutim..Zjutri sem se res zbudila čist zbita..Sam sem bla pol skoz v naravi in v fajni družbi,da sem se pol kr nalezla dobre volje in sem bla skoz Prejle me je pa še najboljša prijateljica poklicala in mi zaupala res lepo novico...Zdj sem pa tk čist The best volje... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 utrujeno in grem spat Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 super se počutim. ..sicer malce utrujena, ampak Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.