Lisbona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Dober se počutim..Mal čudno,pa sj bo..SE morem še vredu zbudit.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Čakam sonce, da grem plavat! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 glede na količino popitega pira in glede na to, da sumim, da so mi neki podtaknil not, vredu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 po dolgem času se počutim SUUUPER! včeri se nas je vseh 5 zbralo skupi , po kr enem celem mesecu...kaj bi še želel boljšega...debata o vsem za naprej in nazaj...noro danes pa smo se spet vidle zjutri na jutranji kavi...lepo na sončku v našem lokalu...lep dan, ni kaj Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 sveže stuširana, z opranimi laski, dišečo kožo po kokosu, osveženim obrazom - kul. mačka sploh ni blo pravzaprav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 razen da me malo vrat boli, sem super Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Joooj ful slabo Danes grem v Maribor, in spet 10 mesecev trpljenja :( Lepe pozdravčke vsem - vidimo se naslednji vikend Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 ma kaj tok travmiraš s tole šolo. neko šolo moraš nardit, da boš neki. čeprav vem, da bi ti raje une svoje karte, kugle, verižice, kante .... poznam ta problem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Trenutno se počutim kot balonček...Bila sem na martiniju, na kosilu, na kozarčku vina in zdaj se bom spravila za klavir... Ahhh... Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 a pomfrija pa ne boš pred tem pojedla? hm, zdej mam la lušte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 oko 5 min nazaj.. sem bla super...zdaj me je pa razpiz..mislim njega rees ne bi blo treba .. :xx!: (in pravi da sem nevljudna.. hja, vsaj ne skrivam odnosa do njega...) .. pol pa še tiskalnik.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 lačna sem. pa kle jem študentfuter za kosilo. ne da se mi kuhat. sej mogoče pa za večerjo bom basmati in kristalko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Danes je res izjemen dan Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_kimmy_ 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Utrujeno tega vikenda, bo kr prehitro konc :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 mater,se spet počutim kot dijakinja oz. študentka ravno razmišljam, kak bi jutri na najbolj zanimiv način predstavila predmet zg, soc Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 ...plavanje v mrzli reki in veliko sonca...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 FATHER SATANI AM ONE WITH SATAN, AND SATAN IS ONE WITH ME V blesavosti podpisa si Ksantipi najresnejši konkurent. brez lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 FATHER SATANI AM ONE WITH SATAN, AND SATAN IS ONE WITH ME V blesavosti podpisa si Ksantipi najresnejši konkurent. brez lalala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 hm, čudno.tak zgodaj pokonci.in vsak dan se bom morala zbujati sredi noči, ob šestih hm, samo se nič ne pritožujem.grem zdaj učiti mladino zgodovine ko pojem zajtrk in spijem svoj čaj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Dans sem pa polna elana.. Kr neki se mi puče..pa lika..Sj fajn to..Po dolgem času sem si okna ščistila... Upam,da bom na šihtu tud tolk zagnana..Še dobro uro pa morem it od doma... :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Kdo je naredil ponedeljke in šefe? :xx!: Fuj! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 hecno bedast mal clo......ne...hecno se mam na sumu da je še zmeri prevelka koncentracija alkoja v izdihanem zraku.....glede na to ka se je dogajalo ta vikend še zmeri sm bolj v tekočem stanju.....zato se počutim hecno Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 še kar zaspano..pa se bo treba dele še mal učit začet.. pol it mal drva cepit v glavnem dovgčas mi ne bo. upam, da prideš čimprej nazaj pa me mal požgečkaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Kje si najbolj žgečkljiv? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 lej jo kake ma.. same izprijene misli. ja kje le.. pod pajsho pa podplatih pa že dej sem čist preveč povedal! bo moja čist huda drugač pa..veš, čez en teden se ženim, tak da..you're too late baby! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.