Antigona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 kako? saj nimaš časa za nikogar Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 "tako zelo" hitro je relativno. no, če si boš zapomnila za celo življenje, in nato pozabila, bo čist dovolj počasi, oz. hitro Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 jou. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Saj sem lahko na easy pa imam vseeno čas za koga, npr. sebe, a ne ? tvoja odločitev a če želiš, da hitro mine, potem se nimaš prav preveč rad in ne znaš biti sam s seboj Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 valkira...pobož..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Valkira pocajti se! Jaz sem še vedno na fedrih what a day! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Zelo vreji. Sam dan je nek težek.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Sam dan je nek težek.... Morš bit pa res čudak, d si ga šel tehtat ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 smotka hja tko je ... nč ne skrivam ... vedno obstaja možnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 hm...dans zlo dobro. izpit je za mano, sije sonček, pa še domov se bom odpravla počas...sicer se ne veselim ravno dveh urc pa še mal na vlaku, pa vseeno...home sweet home Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ludo, ludo, ludo... če mi uspe to spesnit kaj pesnim, waw.. potem jutri (jutri bo kocka padla, jutri bom vedla eksatno) spijem šanpanjec na Savi. zdaj je spet toplo in gre zunaj komod (pre)spat (lalala), če se ti slucajno ne da več domov. velik projekt in če bo šlo skoz (zaenkrat zgleda fantastično) bo šlo mimo vseh pravil. oz. konkret no skoz prste.uff, ludo, ludo, ludo. kakšnem leeep feedback sem dobila od ene ženske, ki je kompetentna za urejanje teh stvari.. ne bi si mislila not even in my dreams.. uff, zdaj grem pa laufat od sreče!!! in vi? ste o.k.? Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 hm, priprave pišem za jutri sem si vzela pavzo. sva si z mamo en pir odprle Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ludo, ludo, ludo...če mi uspe to spesnit kaj pesnim, waw.. potem jutri (jutri bo kocka padla, jutri bom vedla eksatno) spijem šanpanjec na Savi. zdaj je spet toplo in gre zunaj komod (pre)spat (lalala), če se ti slucajno ne da več domov.velik projekt in če bo šlo skoz (zaenkrat zgleda fantastično) bo šlo mimo vseh pravil. oz. konkret no skoz prste.uff, ludo, ludo, ludo. kakšnem leeep feedback sem dobila od ene ženske, ki je kompetentna za urejanje teh stvari.. ne bi si mislila not even in my dreams.. uff, zdaj grem pa laufat od sreče!!!in vi? ste o.k.? daj OS box sprazni............. utrujeno, prijetno utrujeno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 umirjeno, skulirano, fajn skratka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 jaz pa fantastische. cist dobre, ful dobr. Daj nehi no! Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
m.a.j.i.k.a. 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 kar fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Zaljubljenooooooo in srečnooooooooo Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Zaspana, k svina. Še vedno mam migreno. Kumi čakam, da grem dam spat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Zaspana, k svina. Še vedno mam migreno. Kumi čakam, da grem dam spat. jaz tudi tak zaspana. tak bi še spala. tak zlimana kot sem, bom čez uro moralarazlagati, kaj je sociologija pa, spala bi še Pika Pikica, kak metin čaj. pa če imaš e.o. mete da bi čim hitreje tale migrena šla stran Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 O, turšica. Tenks, bejbi...joj, že tko je hudo bit pokonc, po samo 3 urah spanja, pol pa še to kljuvanje v glavi. :xx!: Lep dan ti želim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Pikica, pa kaj je s tvojo glavo? Dej pejt ven, v naravo.al pa pridi k meni ( ne bo treba pucat, bova samo kleptetale...tud glava te neha bolet ) ...........škoda, nisem božansko sem pa super.......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Pikica, pa kaj je s tvojo glavo? Dej pejt ven, v naravo.al pa pridi k meni ( ne bo treba pucat, bova samo kleptetale...tud glava te neha bolet ) ...........škoda, nisem božansko sem pa super.......... Na žalost delam. Pa k mam migrene, sm najrajš sama, da mine bolečina, k sm sitna, k 100 hudičev. K bom pa kul, pa z veseljem. A teb pa tolk dogaja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Na žalost delam. Pa k mam migrene, sm najrajš sama, da mine bolečina, k sm sitna, k 100 hudičev. K bom pa kul, pa z veseljem. A teb pa tolk dogaja? z veseljem te povabim...............na Gorenjsko..............sama si naredim da mi dogaja.......zdej bežim delat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Dej to mal bl razlož. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.