Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Zaenkrat me je samo prijelo v sebi in ker sem ful dobre volje, čeprav imam hude želodčne težave, sem to dobro voljo želel razdeliti tudi med vas drage virtualne prijatelje inu prijateljice xsrcx x:)x

srce mi je razbijalo 100 na uro, ko sem včeraj poslal en sms x:Ix

to pa bi že moglo, bit vsaj nekaj

:wOOt: xwizardx xrainbowx xsrcbumx :detelca: xupx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

lačen pa bo kmal kosil.. pa še izpit mi je kar šel x8Dx ko se učim padem..ko pa niti ne pogledam pa razturam..krneki! xrolleyesx

po en stran vesel, da bom naredu..po drug stran pa..ah..a se bom mogu res še za vikend učit za drug pa tret del izpita xrolleyesx xDDx

tak fajn u izi dan je..mal megle glih prov hladno.. super..bom šel kr s kolesom na kakšen pir x:px idin..ah..še prej bo pa treba drva do konca pospravit :o|o:

fajn, super sem.. xDDx pa tak raznežen neki x:Ix xDDx

že cel dan se borim s solzami :C: kmalu odhajam iz te službe v drugo. kljub temu, da nisem bila zadovoljna in sem vesela, da sem končno dobila novo, sem žalostna zaradi večine dobrih ljudi, ki sem jih tukaj spoznala in se z njimi tudi spoprijateljila. odhajam namreč 200 km vstran in jih bom tudi v prostem času bolj poredko videvala. ampak pravi prijatelji ostanejo prijatelji in stiki bodo ostali.....

:C: :C: :C:

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

že cel dan se borim s solzami :C: kmalu odhajam iz te službe v drugo. kljub temu, da nisem bila zadovoljna in sem vesela, da sem končno dobila novo, sem žalostna zaradi večine dobrih ljudi, ki sem jih tukaj spoznala in se z njimi tudi spoprijateljila. odhajam namreč 200 km vstran in jih bom tudi v prostem času bolj poredko videvala. ampak pravi prijatelji ostanejo prijatelji in stiki bodo ostali.....

:C: :C: :C:

hej, čestitke za nov job.. kam greš na morje(lalala) ali v MB?

http://waltm.net/mermaid.gif

hvala obema za čestitke xsrcx res sem vesela, da mi je končno ratalo. ja - MB je 99,9% (čist 100% pa bo v roku 1 tedna, ko podpišem papirje, za zdaj sem "ustno" sprejeta x;)x ampak zaupam)

za primorsko še pa čakam, sem se šele pred kratkim prijavila vendar mislim, da bi tudi znalo bit (imam nekoga notri :shsh: )......

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

ti boš prej na primorskem pot pa pri nas pristala x^x x;)x itak te hoče morej za sebe x:px

oj, klarus! hvala.... zdaj pa so mi spet solze stopile v oči... od sreče xsrcx

Morigenos

ja, bom že zdržala - kolikor bo potrebno, samo da enkrat končno pridem in se ustalim na primorskem....četudi bom zdaj za nekaj časa ostala v MB

Morigenos

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...