Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

joj, Mihaelos, to imaš pa res smolo :palec: sicer se boš pa kmalu pocajtal x;)x sej si krepak mlad fant...samo kolo se ne bo samo od sebe popravilo, :ermm:

hvala bogu, da ni bilo kaj hujšega xyesx

Že precej tvojih postov v temle stilu sem opazil. Si pravi dobri duh LF. :palec:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

joj, Mihaelos, to imaš pa res smolo :palec: sicer se boš pa kmalu pocajtal x;)x sej si krepak mlad fant...samo kolo se ne bo samo od sebe popravilo, :ermm:

hvala bogu, da ni bilo kaj hujšega xyesx

Cashy hvala za spodbudo, bomo vidl kako se bom pocajtal. Prst je zdele debu k kranjska klobasa, pa zmeri težiga oz. ga že skor ne morem premikat več. KVA PA ČE JE ZLOMLJEEEEENNN :eek: :o|o: :sori: . Fora je tud drugod. V ponedeljek naj bi šel za en teden na otok Žirje mal globine raziskovat, sam pismo nooooooooo... mene bo kar raztrgal... :V: :V: :V:

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

mogoče je treba spremenit perspektivo pogleda ; namreč tale padec te je lahko da rešil še kakšne hujše usode, ki bi te lahko doletela na Žirjah x;)x

tudi če ni res, se s tako mislijo lažje živi x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

hecno...ja ja sej vem, ž spet xrolleyesx neki bi mogl bit dons pa ni blo pol, pa mam mal mešane občutke......približn kt č se ti tašča smrtno ponesreči z tvojmu novmu audiju x;)x

ah ja xcivx lajf....ž more bit tko x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Danes sem mal zmatran, posledice včerajšnega dne x:o)x, bo jutr že boljš x^x

jst tud :onfire: sm bla dopoldne mal zaspana ... zakaj že :inocent: ... aja, spet mi ni ratal se spravit domov ob kakšni normalni uri ... pol pa ob čist nehumanih urah vstajat xrolleyesx ... sm prejle kar zalegla za eno urco :inocent: ... to sm se zihr od bikca nalezla x:Dx x:px x;)x

x:Dx je fajn ta nalezljiva bolezen :inocent: x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

mogoče je treba spremenit perspektivo pogleda ; namreč tale padec te je lahko da rešil še kakšne hujše usode, ki bi te lahko doletela na Žirjah x;)x

tudi če ni res, se s tako mislijo lažje živi x:)x

Cashy ... hm... no ja tud tkole se lahko gleda na stvar, sam je želja po apnei na Žirjah tako močna, da ... :2src: . Bom pa ta nasvet vsekakor probal uporabit kje drugje x;)x :palec: , tale forica ( če lahko napišem) se mi zdi zelo cool, taka motivacijsko spodbujevalana zadevica x:)x, za doseganje kar maksimalne labilnosti... ups :vio: nakladam :vio: x:Dx . Grem dol s compa, še mal muzko poslušat pol pa spat.

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Super. gremo naslednji četrtek, ne ta, ki pride zdaj, ker me ni. Potem se pa zmenimo, pa nas gre več. Je že kar nekaj folka bilo navdušenih. x:px Prične se ob 23.00, napolni pa se ob 0.00, tako da ni fino met naslednji dan kakih jutranjih obveznosti. x^x

Uf, jst bi bla tud za, samo jst grem pa res pol direkt na šiht, tko da ne bo kdo hinavu...do 5:30 ste z mano! :vragec: x:px x:Dx

x:Dx je fajn ta nalezljiva bolezen :inocent: x;)x

mah, ne vem če :inocent: ... včer popoldne spet zaspala :eek: dost je blo ... jst pa ja ne spim tolk :inocent: bo dons (upam) boljš x:px če gre ena kolegica z mano ... sami se mi res ne da v Kočevje rint xrolleyesx x:)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Nols, škoda, da se ti ni izšlo :sori: :sad: pa ti je bil to pogoj, da greš v višji letnik, ali imaš še kaj drugih šans?

vso srečo za naprej, ne izgubit motivacije xyesx

če mam še kaj drugih šans.. eh.. :o|o: motivacije pa tak nisem nikol mel xDDx

takle mamo kukr mamo. bomo vidl kaj nam bo živlene prnesu.. x^x

sem pa glih ustal..včeraj šel mal požurat. sem plesal ko norc x:px kar se malkrat zgodi..ampak z eno sva se tak fajn vrtela..sem jo že prejšen vikend neki drezal pa me je sam napizdila, da se nej poberem x:Dx dej je bla pa čist navdušena nad mano.. x:o)x babe, nikol ne vejo kaj hočjo xrolleyesx xDDx

drugač pa super..brez mačka..sam naspat sem se mogu. lačen še nisem nič..dele grem pa v gozd drva napravlat x:px xDDx

huh, ti si se pa hitr pobral od včeraj na danes :palec: x:)x tole je pa prav zgledno xyesx

z ženskami je res hudič, enkrat ja, enkrat ne...ravno ugotavljam, ko jih berem....

neki se pritožujejo, da ves čas mislimo samo na sex, istočasno so pa znervirane, ker moški v sedanjih časih manj seksamo, kot smo včasih xnckrivx :rolleyes: karkoli naredimo, jim ni prav :vragec:

a vi imate še lasten gozd? :eek: uau, to pa je nekaj x8Dx x^x

enako, samo, da je neskladna z žensko. :vragec:

A se greš tepst? :vragec: :blackeye: x:Dx

no, to mi je pa že bolj všeč...lepo, da si me poslušala in počasi prevzemaš malo moške narave :palec: x8Dx x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...