nosorog 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 joj, Mihaelos, to imaš pa res smolo sicer se boš pa kmalu pocajtal sej si krepak mlad fant...samo kolo se ne bo samo od sebe popravilo, hvala bogu, da ni bilo kaj hujšega Že precej tvojih postov v temle stilu sem opazil. Si pravi dobri duh LF. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 iii, hvala, nosorog .lepo, da se najde kdo, ki zna ceniti spodbudne besede Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 joj, Mihaelos, to imaš pa res smolo sicer se boš pa kmalu pocajtal sej si krepak mlad fant...samo kolo se ne bo samo od sebe popravilo, hvala bogu, da ni bilo kaj hujšega Cashy hvala za spodbudo, bomo vidl kako se bom pocajtal. Prst je zdele debu k kranjska klobasa, pa zmeri težiga oz. ga že skor ne morem premikat več. KVA PA ČE JE ZLOMLJEEEEENNN . Fora je tud drugod. V ponedeljek naj bi šel za en teden na otok Žirje mal globine raziskovat, sam pismo nooooooooo... mene bo kar raztrgal... Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 mogoče je treba spremenit perspektivo pogleda ; namreč tale padec te je lahko da rešil še kakšne hujše usode, ki bi te lahko doletela na Žirjah tudi če ni res, se s tako mislijo lažje živi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 hecno...ja ja sej vem, ž spet neki bi mogl bit dons pa ni blo pol, pa mam mal mešane občutke......približn kt č se ti tašča smrtno ponesreči z tvojmu novmu audiju ah ja lajf....ž more bit tko Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Danes sem mal zmatran, posledice včerajšnega dne , bo jutr že boljš jst tud sm bla dopoldne mal zaspana ... zakaj že ... aja, spet mi ni ratal se spravit domov ob kakšni normalni uri ... pol pa ob čist nehumanih urah vstajat ... sm prejle kar zalegla za eno urco ... to sm se zihr od bikca nalezla je fajn ta nalezljiva bolezen Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 mogoče je treba spremenit perspektivo pogleda ; namreč tale padec te je lahko da rešil še kakšne hujše usode, ki bi te lahko doletela na Žirjah tudi če ni res, se s tako mislijo lažje živi Cashy ... hm... no ja tud tkole se lahko gleda na stvar, sam je želja po apnei na Žirjah tako močna, da ... . Bom pa ta nasvet vsekakor probal uporabit kje drugje , tale forica ( če lahko napišem) se mi zdi zelo cool, taka motivacijsko spodbujevalana zadevica , za doseganje kar maksimalne labilnosti... ups nakladam . Grem dol s compa, še mal muzko poslušat pol pa spat. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Super. gremo naslednji četrtek, ne ta, ki pride zdaj, ker me ni. Potem se pa zmenimo, pa nas gre več. Je že kar nekaj folka bilo navdušenih. Prične se ob 23.00, napolni pa se ob 0.00, tako da ni fino met naslednji dan kakih jutranjih obveznosti. Uf, jst bi bla tud za, samo jst grem pa res pol direkt na šiht, tko da ne bo kdo hinavu...do 5:30 ste z mano! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 zmatrana Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 je fajn ta nalezljiva bolezen mah, ne vem če ... včer popoldne spet zaspala dost je blo ... jst pa ja ne spim tolk bo dons (upam) boljš če gre ena kolegica z mano ... sami se mi res ne da v Kočevje rint Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Nols, škoda, da se ti ni izšlo pa ti je bil to pogoj, da greš v višji letnik, ali imaš še kaj drugih šans?vso srečo za naprej, ne izgubit motivacije če mam še kaj drugih šans.. eh.. motivacije pa tak nisem nikol mel takle mamo kukr mamo. bomo vidl kaj nam bo živlene prnesu.. sem pa glih ustal..včeraj šel mal požurat. sem plesal ko norc kar se malkrat zgodi..ampak z eno sva se tak fajn vrtela..sem jo že prejšen vikend neki drezal pa me je sam napizdila, da se nej poberem dej je bla pa čist navdušena nad mano.. babe, nikol ne vejo kaj hočjo drugač pa super..brez mačka..sam naspat sem se mogu. lačen še nisem nič..dele grem pa v gozd drva napravlat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 huh, ti si se pa hitr pobral od včeraj na danes tole je pa prav zgledno z ženskami je res hudič, enkrat ja, enkrat ne...ravno ugotavljam, ko jih berem....neki se pritožujejo, da ves čas mislimo samo na sex, istočasno so pa znervirane, ker moški v sedanjih časih manj seksamo, kot smo včasih karkoli naredimo, jim ni prav a vi imate še lasten gozd? uau, to pa je nekaj Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 No, cashy, da ti tole mal bl razložim...moti nas to, da ste pripravljeni seksat z vasko novo bejbo, k ma 5 min časa in vam pride nasproti, ko ste pa v resni zvezi z eno, bi blo pa 1x na mesec zadost. Bolj jasno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 smo desci pač k.rbirji...pa še ve bodte take, namesto, da se samo pritožujete Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Eh, to ni v naši naravi...vi ste lovci, me pa nabiralke. Ne piš traparij. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 no, v naši naravi pa je...tako, da najbolje, da to preprosto sprejmete brez pritoževanja, seveda Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Hehe. Boste vidl hudiča, ja....vi pa sprejmite to, da skoz težimo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Hehe. Boste vidl hudiča, ja....vi pa sprejmite to, da skoz težimo! ja, itak, saj to je v vaši naravi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Ja, kaj se pa pol pritožuješ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 ker imate tako zelo motečo naravo, neskladno z moškimi potrebami Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 enako, samo, da je neskladna z žensko. A se greš tepst? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 enako, samo, da je neskladna z žensko. A se greš tepst? no, to mi je pa že bolj všeč...lepo, da si me poslušala in počasi prevzemaš malo moške narave Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 To s narobe pošteku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 a-a...sem poštekal točno tako, kot sem želel...z dobre, pozitivne strani , tak pač sem me pomankanje seksa ne frustrira tako kot tebe Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Kje s pa to pobral, da me frustrira? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.