cashy 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 zmislu sem se, da te lahko še naprej dražim sedaj bom pa odnehal, ker se pač pametnejši...pa še temo sem preveč zasvinjal moje počutje je sedaj : ven bi šel!!pa nimam s kom Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 huh, ti si se pa hitr pobral od včeraj na danes tole je pa prav zgledno z ženskami je res hudič, enkrat ja, enkrat ne...ravno ugotavljam, ko jih berem....neki se pritožujejo, da ves čas mislimo samo na sex, istočasno so pa znervirane, ker moški v sedanjih časih manj seksamo, kot smo včasih karkoli naredimo, jim ni prav a vi imate še lasten gozd? uau, to pa je nekaj ka pa čmo..se žret pa sekirat..brez veze k nav nč bolši aha lasten gozd..glih v sosedovem naumo drva žagal sej ni glih velik veš, neki pa je. sem pa dele kar zmatran..sem bil do zdele v gozdu (z manjšimi pavzami vmes). tak, da še ne vem..a bomo šli dones kam al ne..kukr me bo pičl drugač pa js za cashyja navijam..babe tak nč ne veste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 počutje .... sploh ne vem če ga mam dons... hehehe.... je pa bl nikakvo, če že je. sam mal se bomo naspal pa bo vse lepš. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 o, hvala za podporo sam bi bil proti taki moči peklenskih sil lahko brez moči :ermm: Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 drugač pa js za cashyja navijam..babe tak nč ne veste A ti nisem jst enkrat že en tepežni dan obljubila? Zgleda, da se ti bliža s svetlobno hitrostjo! o, hvala za podporo sam bi bil proti taki moči peklenskih sil lahko brez moči :ermm:Ja, ja...zdej smo pa že hudiči, a ne? Eh, sej ne morte brez ns. Klepci. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Ja, ja...zdej smo pa že hudiči, a ne? Eh, sej ne morte brez ns. Klepci. ja itak, da ne mormo brez vas, ker brez hudiča in pekla tudi nebes ni čimdlje od vas, tem bližje nebesom Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Ljubček, pekel in nebesa sta med tvojimi ušesi. In nikjer drugje. Počutim se pa tko, k da bi že 7 ur delala, še 1 mam pred sabo, pa še 6 jutr. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 a jutri tud delaš? jest tut bo že... saj ne bo prva delovna nedelja v bistvu bi bila prva frei nedelja sploh, če ne bi delal no, Pikica, si čist super punca ...samo slučajno se mi je dalo mal bockat, nisem nič izrečenega mislil resno lep večer še naprej Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Ni panike, poba. Ti tud uživaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 delavno Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 glih prav prijetno utrujeno, da grem spat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 po vaše- :xx!: Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 kukr sm rekwa. dons je vse lepš. sem ful fajn. pa še bl fajn bom... sam k bi lahk srček za kamnčk zamenala bi blo tut luštn. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Zmatrana, noge me bolijo , enega pogrešam , drugače pa OK Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Tole verjetno ne bo nikogar zanimalo, sam - rahlo me srat. :xx!: Prema tome ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Tole verjetno ne bo nikogar zanimalo, sam - rahlo me srat. :xx!: Prema tome ... lalalaMene tud. A greva v tandemu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 še čist polna energije bi čist pasal še mal divjanja pod odrom Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 ne morem se odločit al bi še šal sapt eno rundo al ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Mene tud. A greva v tandemu? Ni govora! Očitno imava zelo različno postavljene meje med tem, kaj je lahko zasebno in kaj javno - tako v pisanju na forum, kot očitno tudi pri "izvajanju" nekaterih opravil. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Ni govora! Očitno imava zelo različno postavljene meje med tem, kaj je lahko zasebno in kaj javno - tako v pisanju na forum, kot očitno tudi pri "izvajanju" nekaterih opravil. Joj, kok s zategnjen. Sm šla pa sama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 mešanica panike, željed o učenju, odpor do učenja, občutek sreče ker je lep dan, občutek nesreče, ker je lep dan, jaz se pa učim Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 mešanica panike, željed o učenju, odpor do učenja, občutek sreče ker je lep dan, občutek nesreče, ker je lep dan, jaz se pa učim To lohk drugič bolj na kratko poveš. Napiš, da si dvojčevsko, pa je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Zmatran, lačen, prešvican(s šihta)Drugač pa Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Jst pa NA šihtu...kaj če b ti eno domačo čokolado spedenu, pa mi jo prnesu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Jst pa NA šihtu...kaj če b ti eno domačo čokolado spedenu, pa mi jo prnesu? Naredu bi jo že... Samo... Ne vem če bi zdržala do tebe... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.