Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

a vse verjameš xnckrivx xredx :wOOt: :wOOt: :wOOt: :zoro:
če je pa res :vragec:

Drugač, pa mam feeling k da bom bolana, al kaj :xx!: , neki mi ni dobr - bom počivala dans, pa da vidmo kaj se bo spacalo.

Support bacteria, they're the only culture some people have!
Deli na socialnih omrežjih

:vragec: :xx!:

Kot bi mi luna na glavo padla... :xx!: x?x :vragec: xrolleyesx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

kak pa to zgleda x:px x:Dx

:xx!:

Bolje zate da ne veš... :vragec: x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Kakšna izbrana družba žiraf in/ali nojev bi se znala še strinjati. :vragec:

Nosko, ti pa res znaš ženski na dušo pihnt...če me boš še naprej tkole očitno osvajal in mi laskal po forumu, se utegnem še do ušes zatrapati vate. :2src: xsrcx x:Xx x:px x:Dx

Še vedno fejst zgledam...damn good. x:px :palec:

hm, prijetno utrujena, spat bi šla, pa si moram še pogledat

neki o metodah soc. raziskovanja xbookx sem pozabla enih par stvari :unsure: :fiju:

samo par? dobra si :inocent: :vio:

jest pred diplomo vem o zgodovini prav toliko, kot preden sem prišel na faks....NIČ :vragec: x:Ix xrolleyesx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Nosko, ti pa res znaš ženski na dušo pihnt...če me boš še naprej tkole očitno osvajal in mi laskal po forumu, se utegnem še do ušes zatrapati vate. :2src: xsrcx x:Xx x:px x:Dx

Še vedno fejst zgledam...damn good. x:px :palec:

Praujo sicer, d je treba gledat s srcem, a v tvojem primeru to ne velja. Najboljš, da se pustiš osvojiti kakšnemu tipu, ki ima poklic, pri katerem uporablja lestev (dimnikar, kake vrste gradbenik ...). Pri žirafskem vratu, kot ga maš, jo bo rabu, da ti bo lohka kazga cmokeca na kljun prtisnu.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Praujo sicer, d je treba gledat s srcem, a v tvojem primeru to ne velja. Najboljš, da se pustiš osvojiti kakšnemu tipu, ki ima poklic, pri katerem uporablja lestev (dimnikar, kake vrste gradbenik ...). Pri žirafskem vratu, kot ga maš, jo bo rabu, da ti bo lohka kazga cmokeca na kljun prtisnu.

lalala

Haha...samo, kakega samomorilca pa ne smem, ker lahko spleza na moj vrat in se s štrikom obesi. :o|o:

Pa še drug problem...kdo bo pa ja tako žirafo lupčku. xrolleyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...