Pika Pikica 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Fajn, naspidirano. Optimistično. Vesela. Kul sm. Pa fejst zgledam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Dobro, veselo, nardila en izpit, naspano, sončno Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 a vse verjameš če je pa res Drugač, pa mam feeling k da bom bolana, al kaj :xx!: , neki mi ni dobr - bom počivala dans, pa da vidmo kaj se bo spacalo. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Pa fejst zgledam. Kakšna izbrana družba žiraf in/ali nojev bi se znala še strinjati. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 neki mi tečnoba ven vdarja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 neki mi tečnoba ven vdarja kako to pridi te povabim na kavico z smetano Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 bi kr prifrčala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 jaaaaaaaaaa dej, ane Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 :xx!: Kot bi mi luna na glavo padla... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Lepooooooooooooooo ..... Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 :xx!: Kot bi mi luna na glavo padla... :xx!: kak pa to zgleda Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 kak pa to zgleda :xx!: Bolje zate da ne veš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Kakšna izbrana družba žiraf in/ali nojev bi se znala še strinjati. Nosko, ti pa res znaš ženski na dušo pihnt...če me boš še naprej tkole očitno osvajal in mi laskal po forumu, se utegnem še do ušes zatrapati vate. Še vedno fejst zgledam...damn good. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Baterije sem napolnila.. Morja sem se naužila...SUUUPEER SEM!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_kimmy_ 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Bolj slabo, prehlajena sem :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 hm, prijetno utrujena, spat bi šla, pa si moram še pogledat neki o metodah soc. raziskovanja sem pozabla enih par stvari Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 hm, prijetno utrujena, spat bi šla, pa si moram še pogledat neki o metodah soc. raziskovanja sem pozabla enih par stvari samo par? dobra si jest pred diplomo vem o zgodovini prav toliko, kot preden sem prišel na faks....NIČ Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Nosko, ti pa res znaš ženski na dušo pihnt...če me boš še naprej tkole očitno osvajal in mi laskal po forumu, se utegnem še do ušes zatrapati vate. Še vedno fejst zgledam...damn good. Praujo sicer, d je treba gledat s srcem, a v tvojem primeru to ne velja. Najboljš, da se pustiš osvojiti kakšnemu tipu, ki ima poklic, pri katerem uporablja lestev (dimnikar, kake vrste gradbenik ...). Pri žirafskem vratu, kot ga maš, jo bo rabu, da ti bo lohka kazga cmokeca na kljun prtisnu. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 še ne čist brihtno mal me ma dab siknarla, pa hvalabogu nimam komu.....hvaljen bodi gospod Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Dej si duška, kle me maš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 verjem mi da ne želiš doživet tok travmatične izkušnje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Praujo sicer, d je treba gledat s srcem, a v tvojem primeru to ne velja. Najboljš, da se pustiš osvojiti kakšnemu tipu, ki ima poklic, pri katerem uporablja lestev (dimnikar, kake vrste gradbenik ...). Pri žirafskem vratu, kot ga maš, jo bo rabu, da ti bo lohka kazga cmokeca na kljun prtisnu. lalalaHaha...samo, kakega samomorilca pa ne smem, ker lahko spleza na moj vrat in se s štrikom obesi. Pa še drug problem...kdo bo pa ja tako žirafo lupčku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.