Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>eh mal sm bla zarad stanovanjskega problema,no.....sam sem drugache ok. x:)x

Glede na stanovanjske razmere ti pa povem 1 vic:

Mujo gre gledat svoj nou socijaln stnvanje.

Direktor mu ga raskazuje: Evo Mujo, tukaj imas spalnico, tuki kuhinjo, kle je otroska soba, levo dnevna soba, tudi balkon je, kopalnica in na koncu se WC.

Mujo se prime za glavo: Joooooooj, kakve mi nesrece, WC, i to baaaaaas u mom stanu!!!!

....ahahahaaaaa..... x:Dx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA
Deli na socialnih omrežjih

jaz pa ful nekaj nemirna za znoret ... po moje bo tole scip ...mene vedno trga ene tri dni prej, ko pride luna, ko je polna/prazna ... takrat sem ze cisto OK :o|o:

v glavnem...trga me xcivx

prav valovi, totalno noro, 5 minut ok, 5 minut zmesana, 5 minut zivcna, 5 minut cool ... jaojao

x:Dx xrolleyesx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

:wacko: ...dan.... za use tiste, k n veste, kuko se pucut'te: Puglej se u spegu, pol pa se enkrat napis, kwa si vidu u speglu, pol pa preciti tist, k si prej napisu, pa bos vidu, d je cist drugac!!! ... no, probi! ... denje.... Binga_Bonga :farb:
ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...