Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Guest mačona

naspidirana že odkar sem se vstala. takoj šla telovadit, laufat in komaj čakam, da grem ven na sonce .... sem kot raketa. x:px x:px x:Dx

hm, en dan bom šla mal delat razne teste interesov ... hiperaktivna sem in motnje koncentracije imam ... rabim kakšen nasvet ... kako biti uspešna pri učenju, brez da se umirim. ker ko se umirim, sploh ne živim!!! jebat ga, tako je. x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

pišuka mam jz podobn problem x:Dx lih dons mi je moj poslal sms da sem čist tumač naspidirana x:Dx x:Dx bo že preživu, čeprov jamra, da sem ga že čist zmozgala.... :inocent:

grem naprej spidirat xsmx

spet se mi je na bolš poslabšal

Guest mačona
pismu, če se pa ne da drgač žvet. x:px al si živi mrtvec al naspidiran ... vsaj jaz .. ne najdem variante vmes ... morda je niti ne rabim ... zato je bolje, da sem raketa in se enkrat iztrošim kot da sem megla, ki nikomur nič ne hasni. xnckrivx

.....žalostna in majčkeno užaljena :inocent:

........nisem si zaslužila tega :vio: :vio: :o|o:

eh, to se ne sekiraj... ljudi moraš jemat z rezervo.. (večinoma imajo sami probleme in svojo nejevoljo stresajo okrog; v resnici pa nič grozno slabega ne mislijo).

meni je vceraj en tip na cesti rekel, da sem "koza".. pa kaj se bom jaz zdaj s tem obremenjevala. če sem zanj koza, sem pač koza..

vceraj sem mu čisto pedagosko nazaj vrgala : "gospod, pa kaj se vi sploh to obnašate?!"

danes mi je pa že smešno 100/sat..

meeeeeeeeeeeeeee... EVO MENE( x:Dx x:Dx )

(ej, OS sem spaznila.. zdaj grem pa res delat..)

http://petr.vaclavek.com/images/dovolena2005/koza.jpg

http://waltm.net/mermaid.gif

ja ja :wacko: :blink:

... zadnič sva bla na tržnici (starine), pa me vpraša: mami kaj je to... jst počepnem k njemu in mu rečem, da je broška... pa se zasmeji pa prav: mami ni to joška... joška je tuki... in dvigne mojo majco in pokaže :wOOt: x:Ix

x:Dx x:Dx x:Dx

... al pa: mami kaj pomeni hmmmm... zdej pa odgovor če morš :o|o: x:px x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx prave face so...je bla tamala(1,5) neki tečna..pokažem nihalo..je kr ostrmela in dala mir x:o)x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ja ja :wacko: :blink:

... zadnič sva bla na tržnici (starine), pa me vpraša: mami kaj je to... jst počepnem k njemu in mu rečem, da je broška... pa se zasmeji pa prav: mami ni to joška... joška je tuki... in dvigne mojo majco in pokaže :wOOt: x:Ix

x:Dx x:Dx x:Dx

... al pa: mami kaj pomeni hmmmm... zdej pa odgovor če morš :o|o: x:px x:Dx

:lol: Ker model. :palec: x:Dx :2src: x:Xx

Reč mu, da ga una teta s tortic, k ga je merkala, lepo pusti pozdravt. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...