druidka 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 pa, mislim, da se kar dobre volje. zaenkrat. se ravno prehranjujem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 oOOOooooooooooon jutrooo Lep dan ti želim Enako, Trudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Trenutno kot Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 mah sem budala, ko podcenjujem ljudi okoli sebe dans sta me moja sestra in soseda čist presenečle, ko sem jima razlagala določene zadeve Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ooooooooOOOOOOOO http://www.enigon.com/personal/tfrey/pics/hobbes.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 trga me Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 mah sem budala, ko podcenjujem ljudi okoli sebe dans sta me moja sestra in soseda čist presenečle, ko sem jima razlagala določene zadeve trga me kaj te bo šele v soboto trgalo mene tudi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 fantastično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 čas za popoldanski počitek... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 trga me mene tud čist se mi zdi, da je kar pomlad že skor eno leto Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 K mojster malar..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 K mojster malar..... a se te da najet Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 prijetno zbiciklirana Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_kimmy_ 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Prehlajeno :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Mal spet glava boli, najedla sm se, mal me mika čokolada, k jo ma v predalu, lena, mogla bi se učit, skratka: MALO MEŠANO NA ŽARU. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 a se te da najet Da. Sam sn drag k satan..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Da. Sam sn drag k satan..... uno drag k lohk mirne duše spustiš iz stavka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ...a si ti iščeš kaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Da. Sam sn drag k satan..... Drag ali Satan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Kolk sem komu drag ne vem zdej za vse, kolk sn komu satan pa tud ne..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 tolk so me razp****** zdejle, da bi najraj koga nabunkala orenk :!!: Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 no ja.....bo vse dober Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ooooooooOOOOOOOO http://www.enigon.com/personal/tfrey/pics/hobbes.jpgkjut. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ...a si ti iščeš kaj? Vsak dan. Pa ne najdem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Utrujena dan pa je minil pozitivno! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.