Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Guest mačona
nekam čorava, ker sem zjutraj v kavo stresla koper namesto cukra ... in na embalažo od mleka sem s sekundnim lepilom zalimala plastično zapiralo ... če je pa tisto zapiralo original bilo zalimano tako, da je polovica štrlela čez embalažo in mleko je teklo mimo ... :o|o: in sem morala ukrepat. potem sem "po nesreči" polila kavo po blazinici na kavču ... x:Ix a čem sploh it kam? nočem delati škode, ampak jo delam prav podzavestno ali kaj? če sploh ne znam biti drugačna kot čorava nerodna in čorava. :sori: evo, tole sem komaj spesnila, najprej je bil besedni vrsti red za zjokat se ... še tipkanje mi ne gre več ... :V:
Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
tebi sem smešna in sebi sem smešna ... ampak nisem tistim, čigar stvari uničujem. tega, kar jim dam in naredim zanje, se žrtvujem, razlagam karte, podarjam kozmetiko, tolažim, svetujem - tega nihče ne vidi. sam kurc, meni je to v veselje in bom še naprej ista, bom dajala, kar imam in želim dati ... pa tudi posode bom zažigala, polivala kavo, "po nesreči" razbijala kozarce ... ker mam eno tako energijo ... ki, če ne gre v umetniško ali intelektualno ali fizično ustvarjanje, v nerodnost in potem izpadem agresivna. :V:

Guest mačona
popizdevam, ker me pika v grlu, kašljam kot norc, čiki mi grejo na živce ... :xx!: telo se je očitno tako zelo uprlo, prav kljubovati je začelo razvadi, treba bo nehat kadit.

popizdevam, ker me pika v grlu, kašljam kot norc, čiki mi grejo na živce ... :xx!: telo se je očitno tako zelo uprlo, prav kljubovati je začelo razvadi, treba bo nehat kadit.

te podpiram v tvoji odločitvi :palec: x8Dx

četudi si vsake toliko malce nerodna (čeprav te še nisem videl v takem stanju ), si ful vredi punca ...vse, dokler kakšne moje stvari ne pokvariš x:Dx x:o)x xyesx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

danes dajem odpoved v službi... čist sem fertik.... boli me glava in slabo mi je. naj bo že to kmalu za mano....

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

danes dajem odpoved v službi... čist sem fertik.... boli me glava in slabo mi je. naj bo že to kmalu za mano....

si res dala odpoved?

je ozračje v tvoji službi res tako obupno, da se te lotevajo taki zdravstveni problemi? :eek: :sori: sej ne morem verjet :sori: :vragec: :o|o:

upam, da si si že našla boljšo službo xDDx xsrcx

ja, bom dala čez kakšne pol urce. čakam na šefico. negativno ozračje pa ustvarja prav ona. in ja, našla sem že boljšo službo.... xDDx

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

ja, bom dala čez kakšne pol urce. čakam na šefico. negativno ozračje pa ustvarja prav ona. in ja, našla sem že boljšo službo.... xDDx

uau, the best...a to kje na obali x:px xDDx

Aiwa, en popihek :fiju: je kaj boljše? :inocent:

drži se :palec:

Guest mačona
te podpiram v tvoji odločitvi :palec: x8Dx

četudi si vsake toliko malce nerodna (čeprav te še nisem videl v takem stanju ), si ful vredi punca ...vse, dokler kakšne moje stvari ne pokvariš x:Dx x:o)x xyesx

ne rabim nobene podpore od nikogar. to je samo v moji glavi. in če bo nekdo veselo puhal mi pod nos in mi delal lušte (nenamenoma, naj vsak kar lepo uživa v svojih kapricah x:)x ), ne bom kadila samo zato, ker si bom v glavi stokrat rekla ne. dovoljkrat sem se že odvajala, vem kako, in tudi vem, zakaj sem vsakič začela spet na novo kaditi.

zaenkrat sem sprejela odločitev, da z 20 čikov na dan prešaltam na 3 in tiste pokadim s strastjo in lušto, namesto da jih 20 živčno puham ...

aha, vidiš, tako je to, dokler ne uničem karkoli TVOJEGA, sem ZATE v redu, četudi uničujem vse ostalo okoli sebe, ko pa uničim karkoli TVOJEGA, nisem več v redu.

uau, the best...a to kje na obali x:px xDDx

hvala, ampak trenutno še je obala " v luftu" še nič nisem izvedela in še čakam. ta služba je v maiboru...kaj bo pa prinesel september novega, pa še ne vem.... po devetzvezdnem kiju, bo noro! se ga že veselim.

drugače pa je odpoved pravkar za mano. sem jokala (ker zapuščam fantastične sodelavce in zelo zanimivo delo), šefica pa si je izmišljevala, kako mi je hotela podaljšat za nedoločen čas in zvišat plačo. pa sem ji rekla, da mi tistih 10 jurjev, ki bi jih verjtno več dobila, ne bi pomagalo, da bi me zadržala in da bi mogla krepko bolj globoko v žep segnit, če bi želela, da me obdrži. ...

Morigenos

ne preveč dobr dons xrolleyesx

izpit ni šou, pa sploh nimam dobrga obdobja, ampak se ne dam x!x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

aha, vidiš, tako je to, dokler ne uničem karkoli TVOJEGA, sem ZATE v redu, četudi uničujem vse ostalo okoli sebe, ko pa uničim karkoli TVOJEGA, nisem več v redu.

a misliš, da sem napisano resno mislil :eek: :inocent:

briga me za tisto, kar imam....res mogoče edino za glasbeno opremo, ker je to nekakšna štipendija in osnova za del moje samostojnosti x:Ix :inocent:

Guest mačona

hehehehehe hahahahah hohohohoh :lol: xcivx jaz vse resno vzamem in tale smeško: x:o)x me prav nič ne briga. :vragec: x:px x:Dx :inocent:

evo ga, model je kar začel naštevati: glasbena oprema, štipendija, ... pol če bi se ti žena nastavljala v zapeljivem perilu, sosed pa bi ti kradel klaviature, bi kar zviznil od žene in hop za tatom, a a ??? :vragec:

za tisto, kar imaš, te mora še kako brigati! to si ti! x:)x xsrcx x;)x

tebi sem smešna in sebi sem smešna ... ampak nisem tistim, čigar stvari uničujem. tega, kar jim dam in naredim zanje, se žrtvujem, razlagam karte, podarjam kozmetiko, tolažim, svetujem - tega nihče ne vidi. sam kurc, meni je to v veselje in bom še naprej ista, bom dajala, kar imam in želim dati ... pa tudi posode bom zažigala, polivala kavo, "po nesreči" razbijala kozarce ... ker mam eno tako energijo ... ki, če ne gre v umetniško ali intelektualno ali fizično ustvarjanje, v nerodnost in potem izpadem agresivna. :V:

Ej, tamala, to si ti! x:)x xsrcx Čist fajn si. x;)x :palec:

Trudi, le pejt se spočit, revež. x:Ix

Jst sm fajn še vedno, izit za mano, sicer me še učenje čaka za jutrišnjega, pa en fajn pogovor sm mela, pa na Plestenjaka grem zvečer. Nč povedala, a ne? Ups. xredx :onfire:

Guest mačona
Ej, tamala, to si ti! x:)x xsrcx Čist fajn si. x;)x :palec:

bomo videli, kaj boš rekla, ko ti bom polila kavo po avtu in zažgala sedež s čikom, preveč zaloputnila z vrati, ... x:Dx x:Dx x:Dx

ja, sem pa vseeno fajn. x^x xDDx x:Ix

Ok, gremo po vrsti...v mojem avtu se ne kadi, tko, da tuki sploh nimaš variante, da mi zic zažgeš. Pije se lohk, pa tud, če bi polila, bi pa pač z eno gobico mal zdrgnel, pa bi šlo, sej kava ne smrdi. Itak je pa sovoznikov sedež dobesedno že zalit z vsemi mogočimi vodami in ma celo tak bl večji flek, čeprov ni glih z aviona opazen, tko da...klinc, kaj ma to veze. Kaj si še rekla? Preveč zaloputnla z vrati...ma sm te že parkrat pelala, pa ni blo panike, tko da,...ne verjamem, da si vmes Herkul ratala in da bo naslednjič šla šipa. Če pa bo, jo boš pa pač plačala, a ne? Kje je kle problem? xnckrivx x:Dx

Guest mačona

lahko ratam Herkul, oz. hvala ti za idejo ... ker se itak rada preobražam in mi je že zmanjkovalo idej. torej bom naslednjič Herkul in te bom kar nesla z avton vred na Šmarno. samo če se kje spotaknem in padem, smo ga naj.... vsi trije. x:Dx

pizda, še najemnino bom komaj plačala, od kje naj vzamem pol za šipo. enkrat sem pa v jezi boksnila v špegel. x:px x:Dx :inocent: x:Ix

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...