Pika Pikica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 No, sej zato ti pa v naprej povem za šipo, da boš zmeri, preden boš zaloputnila z MOJIM vrati, raj 2x premisnla. Au, špegel. Ti si ja nora. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 upsi bupsi, ne bom loputala. ja, špegel, nekam sem morala dat power. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 če bi se mi punca nastavljala v erotičnem perilu, sosed pa vmes klaviature kradel? sedaj si me pa spravila v dilemo nimam pojma, kaj bi najprej naredil...glede na to, da jih krade sosed, ne bodo šle daleč in jih grem lahko iskat potem, ko se pomuckam z punco...ali najprej nad soseda? kako naj vem, da me bo punca počakala? sicer pa nisem jaz to, kar imam...jaz sem, kar sem znotraj sebe lahko si kupim fuzbal žogo za jurja, pa po srcu postanem fuzbaler in začnem trenirat...pozabim na glasbo, čeprav imam v sobi za milijon in pol opreme Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 pa fajn sem. sem nekaj prebrala, pa postala boljše volje.tak lepo je, ko je nekdo spet srečen mačona, uživaj! sicer se pa tak veselim tega vikenda. bom sama doma. izklopla bom telefon.in uživala v tišini Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 drudika te tvoje ideje so men zlo všeč. mogoče tut jz izklopm mobi. sem kr mal bolše volje k sem se odločila, da mi ni treba nkamr it Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 pa fajn sem. sem nekaj prebrala, pa postala boljše volje.tak lepo je, ko je nekdo spet srečen mačona, uživaj! sicer se pa tak veselim tega vikenda. bom sama doma. izklopla bom telefon.in uživala v tišini ne, ti uživaj! ko vidim, da mi preveč privoščijo, ratam živčna, ker ne sme mi iti preveč dobro! drugim tudi mora iti dobro, to si želim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 še malo pa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 še malo pa Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 mrzlica me daje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 mrzlica me daje London calling , aja, ups to so bli Clashi jst sem pa dans čist fajn, petek je , sam delovna vnema je nekam zginla Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 ura nikamor noče Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 ura nikamor noče men pa kar leti , še mal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 js tud čez dobrih 15 min šibam ...sam čakam kolegico Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 nekoga bom po riti, ker zamuja. drgač sem pa že boljše volje, jebeš Lune in Rake. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 js tud čez dobrih 15 min šibam ...sam čakam kolegico dbest uživiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 me je glih klicala..zadnjih 5 min je šla kupit funte take zadeve se ja pošlihajo prej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 me je glih klicala..zadnjih 5 min je šla kupit funte take zadeve se ja pošlihajo prej tudi kakšnega tazga poznam , mal šlampast bi rekel Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 me je glih klicala..zadnjih 5 min je šla kupit funte take zadeve se ja pošlihajo prej khm jst tud znam bit taka v glavnem ... uživat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 khm jst tud znam bit taka v glavnem ... uživat ti pa res ne, se ti sam zdi, če bi tiste, ki so res taki spoznala Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 ti pa res ne, se ti sam zdi, če bi tiste, ki so res taki spoznala sej ne, da se hvalim s tem sam za Pulo sm šla kune kupt na poti dol sm skor pozabla Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 sej ne, da se hvalim s tem sam za Pulo sm šla kune kupt na poti dol sm skor pozabla se zgodi , sam enim je to običaj , plus zamuda , sem še jst ful bolj priden , če se kam gre, sem točen ,kaj dela motivacija Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 se zgodi , sam enim je to običaj , plus zamuda , sem še jst ful bolj priden , če se kam gre, sem točen ,kaj dela motivacija zamujam pa tkole ne ponavadi sem še prezgodnja ... da ja ne bi kej zamudila motivacija, ja aja, počutje da ne bomo off topic sicer malo manj kot prejšnje dni ... dela vreme svoje ampak vseen prov fajn Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 petek je in ravno pravšnje vreme za lenarjenje. in sproščanje.grem uživat v tišini Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 petek je in ravno pravšnje vreme za lenarjenje. in sproščanje.grem uživat v tišini po vsem ropotu v šoli paše mal tišine še celo meni Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 utrujeno bi uživala v enem konstruktivnem pogovoru morda najbolje da se pogovorim sama s sabo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.