Ksenia 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 a ti tud? pa še sama s seboj se ne strinjam vedno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 jaz se moram Spet postavit na lastne noge in si zaupat mam eno krizo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Dans sem čist down...V službi me je vsak, ki je mel 5 minut cajta jebal v glavo..čist po domače povedano... :xx!: Sam na mene se neki spravljajo...Kaj mi grejo na živce...Sam ,da sem juter fraj..Da si mal glavo sfrišam Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 pa, žalostna sem.najboljša prijateljica se vrača v london Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Razmišljujoče... OK, če mazohist uživa v "trpljenju", v fizičnem mučenju in neznosno trpi ob ne-mučenju, kakšen bi bil pravilen odziv sadista na mazohistovo željo "beat me" Ampak on ga vseeno nabeata Neki ne tima Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Našpičeno!Pokam v Lj. Danes in jutri predavam na eni šoli (2 x po 8 ur). Too much v komadu, če mene prašate, sam se zaenkrat drugač ne da organizirat. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 pa, sem sama doma cel vikend, tak da mi je super. malo tišine...samo, malo prej me je klicala prijateljica, je že na brniku, še malo pa gre Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 neki me hoče buča bolet Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Sam ,da se počutim boljš kot včeri..Sam sem vseen enmal tečna..Pa bo že...Važno,da sem dans in juter fraj...Dans bom itak skoz doma čepela..mam full dost dela sama z sabo,pa še ostalega dela po stanovanju..Pa za računalnikom bom čepela.. Ja,neki takega... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Deževno in utrujeno zeh zeh. Ne da se mi pospravljat, prov nič!!! :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 požrešno. še mal, pa bom pokončala celo milko Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 šeštavlam se xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 požrešno. še mal, pa bom pokončala celo milko a ta veliko Jst sem kar fajn, en orng lauf bi sicer udaril, pa se mi ni dal po dežju , se z muzko tolažim Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 požrešno. še mal, pa bom pokončala celo milko se pridružujem. hladno je in hrana paše. celo požrtijo mam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 hahahahaha jz tut jz tut. ni se mi dal u dež.... zdej pa muska... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 tečna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Danes se počutim izrednoooooooooo fajn Toliko energije na enem mestu tako lepega pogleda modrih oči, iskrenega stiska roke in iskreno rečeno: Pazi nase in to iz ust najbolj karizmatične osebe ta hip Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 hahahahaha jz tut jz tut. ni se mi dal u dež.... zdej pa muska... sej kar dobr seka, sploh zdajle , morm kar mal vstat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 a ta veliko Jst sem kar fajn, en orng lauf bi sicer udaril, pa se mi ni dal po dežju , se z muzko tolažim hm, ne, ta malo. dve tamali. zdajle pa glodam gorenjko. 70%kakava.mi bo uste skupi potegnal se pridružujem. hladno je in hrana paše. celo požrtijo mam. aneda? sem že mislila, da je z mano kaj narobe, ko sam jem tečna. mačona moja naredi si kopel pa kako fajno musko si gor dajpa kako čokolado pojej Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Uf, jst sm 2 al pa 3 vrstice ta velke, pa bom počla. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Uf, jst sm 2 al pa 3 vrstice ta velke, pa bom počla. :xx!: uf, za čokolado imam pa vedno prostor Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Ja, psiho mali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 mačona moja naredi si kopel pa kako fajno musko si gor dajpa kako čokolado pojej ne, ne rabim tega. nekaj drugega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Ja, psiho mali. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.