Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Guest mačona
že dva dni stradaš seksa, Tanči ? x:Ox

kolk je svet krut :sori: :V:

jaz še več dni in je svet zame še bolj krut ... :V: :C: :o|o: xrolleyesx

ko enkrat začneš, ne moreš več živeti brez, v vezi ali fraj .. to je itak najlepši način izkazovanja ljubezni ... x:px x:Dx x;)x :inocent:

Deli na socialnih omrežjih

jaz še več dni in je svet zame še bolj krut ... :V: :C: :o|o: xrolleyesx

ko enkrat začneš, ne moreš več živeti brez, v vezi ali fraj .. to je itak najlepši način izkazovanja ljubezni ... x:px x:Dx x;)x :inocent:

Vse se da..Vsaj v mojem lifu..

Pa ne moreš kr z enim brezveznim tipom sexat,sam zato,ker potrebuješ sex... :xx!:

Brez sexa ne morem živet,sam takrat,ko sem zaljubljena-takrat bi pa svojo ljubezen neprestano čutla v sebi... x:px xcivx xsrcx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Guest mačona
isto mislim jaz ... zato pa sem uboga ... ker moram biti zaljubljena ali pa vsaj močno fascinirana nad tipčkom .. no ja, po dobro mora zgledat, priznam .... x:Ix če bi bla pa nimfomanka, ne bi zbirala ... x:Dx

isto mislim jaz ... zato pa sem uboga ...

Zakaj si zato uboga??Nič nisi uboga.Taka si..Itak je vsak človek svet zase... x;)x

Richard Bach

uboga sem, ker ne vem, kako dolgo še bom čakala do naslednjega seksa ... x:Dx

taka kot sem, sem pa čisto v redu. x^x x:)x

Aja.zato si uboga... xnckrivx Sj jz tud ne vem,kdaj bom spet zaljubljena in full potrebna..Pa se s tem sploh ne obremenjujem..Vse pride v pravem času..Ko je učenec pripravljen pride učitelj... x;)x

Če si pa zaljubljena..pol pa tk veš,da bo very soon... x:px xcivx xsrcx x;)x

Richard Bach

Guest mačona

noge oskubit, pol pa piling? :O: ne delaj si škode!!!

če že, je pametno najprej piling in kopel in pol čez dan dva depilacija (četudi zgolj britje). že s samo depilacijo "odneseš" povrhnjo plast kože, kaj šele s pilingom - to je preveč naenkrat za kožo. x!x

noge oskubit, pol pa piling? :O: ne delaj si škode!!!

če že, je pametno najprej piling in kopel in pol čez dan dva depilacija (četudi zgolj britje). že s samo depilacijo "odneseš" povrhnjo plast kože, kaj šele s pilingom - to je preveč naenkrat za kožo. x!x

hvala, bom upoštevala tvoj nasvet x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Guest mačona

naredi, kakor hočeš ... jaz samo povem, mam veselje s tem ... če že ne delam konkretno v kozmetiki ... mam srednjo šolo zaključeno ... pa rada pomagam vsaj z nasveti .. x:)x

zamudila bom bus :O: , ajd, grem v savno. x;)x

Jst pa tut, izpod tuša, dišim... kaj bi dala da bi me zdej kdo pocrkljal, mi sfrotiral laske, se še mal pockrljal z mano xrolleyesx x:Ix pa še tkole ko se lepo dežek sliši kako pada...

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Čist neki balan xrolleyesx

Vročina 38,pa še mal; mišice me vse bolijo; govort sploh nemorem xrolleyesx :o|o: za požiret slino al pa čaj, rabm cel projekt, je k bi mi nekdo z žiletkose spuščal po grlu :O: , celo faco mam zabuhlo...neki sm lačen pa ne morem jest......kr neki xrolleyesx

Sm že cel dav v poljsli pa vsakič ka se zbudim mi je slabš....ej ejejej..... :sori:

jest sm pa kar ok, čeprav sem mislil, da se me tudi nekaj prijemlje, sem nekaj kihal dopoldne ...pa je sedaj ok x;)x

Trudi, upam, da čimprej mine tale vročina in prehlad :palec:

Jaz bi tud kako punčko pocrkljal... xsrcx...bo že še počakalo, imam dovolj časa za to x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Vročina 38,pa še mal; mišice me vse bolijo; govort sploh nemorem xrolleyesx :o|o: za požiret slino al pa čaj, rabm cel projekt, je k bi mi nekdo z žiletkose spuščal po grlu :O: , celo faco mam zabuhlo...neki sm lačen pa ne morem jest......kr neki xrolleyesx

Sm že cel dav v poljsli pa vsakič ka se zbudim mi je slabš....ej ejejej..... :sori:

:sori: Bogi. Pocajti se čimprej. xwizardx x:)x

Jst sm pa sita. Ful sm kanapejčkov pohrustala...požeruhinja! x:Dx

Guest mačona
hvala še enkrat, mačona, za nasvet. itak da sem ga upoštevala x:)x

upam, da uživaš v savni x:)x

grem zdaj v kopel x^x

hm, mi je v čast. x:Ix x:)x sem uživala in še kako in to brez spremljevalca. čeprav se ga ne bi branila ... x:px ampak sem imela popoldne zase. x:)x

ljubi Trudi, očitno si se prenaprezal, premalo počival in zdaj te je bolezen prisilila, da malce obležiš ... pa pozdravi se hitro. xsrcx x:Xx

zmatrana sem :( ...najprej je vlak mel uro in pol zamude, potem pridem končno do mb-ja, kjer lije kot iz škafa, pol pa še nikjer za dobit nobenega taksija, tako da sem do stanovanja pršla kot kaka mokra miš...zdej grem pa kr spat, da si mal spočijem :sleeping:

nočko vsem

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: točno tkole x:Dx

sem šla ravnokar na Vis pogledat, kdaj imam v torek zpit, pa presenečeno ugotovim, da sploh nisem prijavljena :eek: :eek: :eek:

eh ... shit happens xrolleyesx xcivx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...