druidka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 danes grem definitivno prej spat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ludo i nezaboravno Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ludo i nezaboravno Tvoj podpis... JA SAM NORMALAN! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Tvoj podpis... JA SAM NORMALAN! juviš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Našpičeno!Pokam v Lj. Danes in jutri predavam na eni šoli (2 x po 8 ur). Too much v komadu, če mene prašate, sam se zaenkrat drugač ne da organizirat. lalala So posledice dons. Sam spim ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 še vedno skuštrano Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 malo zaspano. pa požrešno. glodam bučnice Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 hudo dober Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 močna sem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 prikupno zmedena Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 spet dežuje in spet tak ko včeri bla mokra ko miš Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ¸Še kar me tiši v plučih, pa bolečine v mišicah...vsa tekočina teče iz vseh mojih luken v telesu.... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Sproščena po telovadbi in nasmejana zarad Todi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ...počutje: fajn.....in naj kar traja...in traja...in tako naprej..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Utrujena sem. Pa saj ni čudno, ker sem ga včeraj žurala in sem premalo spala. Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Vse je lepo in prav. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 En maw zalimana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 tudi jaz Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 tudi jaz :OO!: Lej jo, k za mjen p'navla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 dons je pa kr eno cotkano jutro. mal bi še z veseljem poležala... pa kaj k je treba dewat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 dons je pa kr eno cotkano jutro. mal bi še z veseljem poležala... pa kaj k je treba dewat kar se nazadnje spomnim, si prav z veseljem odskakljala v službo upam, da jo imaš še vedno rada sem malo boljše volje kot včeraj...in predvčerajšnjim...in predpredvčerajšnjim...očitno je pogojeno z vremenom se odpravljam v Lj...mogoče je to tudi vzrok veselja vsem zaspankam en Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 U kurcu....zavatila me viroza Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 ful fajn se počutm ...sm glih po izpitu Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asaja 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Zelo čudno. Nekaj me razganja. Kot bi bila zaljubljena. Misli raznešene, malo sem, malo tja, brez daljše koncentracije. Grem na zrak. Čeprav mi je prav fajn, samo obveznosti kličejo, a glava nikakor, da se jim posveti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.