aiwa 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>a drgač pa za dva al kuko? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 mučos betros... recmo za ene tri k.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Men gre na bolš, ker sm vsaj polovico piz**** zrihtala! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 bemu,kaj pa je zdej to...naenkrat vrochina,zebe me...zhelodec mi bo razneslo.. pa ja nisem spet fasala kako virozo al kej tazga.....pismu me zvija zdej kr gor mi vse hodi,slabooo.... wtf Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 tud men nekaj v glavo buta...vse bo vredu, cigančica Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 zmer hujsh zdej,zhge v zhelodcu k hudich,pa zebe me ful Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>zmer hujsh zdej,zhge v zhelodcu k hudich,pa zebe me ful ....jest ti ze nam nasedla, me lohk kr klics Serlok Holms.... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 lena sm k fuks :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 ...jaz sem takoooooooooooooo zaspan... jaz bi rajsi spal kot zobal rozine... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 a sm bla utrujajoča, a ? čvek, čvek, čvek...ja sva mogla marso fajn prešimfat, a ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 a sm bla utrujajoča, a ? čvek, čvek, čvek...ja sva mogla marso fajn prešimfat, a ne. ... a si nora .. teb je fajn k si ze skoz...jest sm pa ju3 na tapeti... Mislim, da bom sel kar spat... uzivi se naprej, pa lej da ne bos slabe luci na dvojcke metala!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...jaz sem takoooooooooooooo zaspan... jaz bi rajsi spal kot zobal rozine... ....sam, ce bi te ruzine ble na k'ksnm nagm zenskm trebuhu, a, bi pol tut rajs spau, a? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>lena sm k fuks :xx!: "FUKS" ... a je to nick ud Mitjata? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 pa lej da ne bos slabe luci na dvojcke metala!!! nemogouče. <{POST_SNAPBACK}>....sam, ce bi te ruzine ble na k'ksnm nagm zenskm trebuhu, a, bi pol tut rajs spau, a? Kok s faca! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> nemogouče. Kok s faca! CIST BREZ VEZE!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 je kar mal bolj po lekadolu...sam mi ful oči skup vleče zdej Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>je kar mal bolj po lekadolu...sam mi ful oči skup vleče zdej ....ja pejt pugledat na Fotke, JOSKE ud PIKICE, pa se ti bojo tut uci razserle!!! CIST BREZ VEZE!!![/ Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Enostavno Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 trenutno ....hmmmmm, sam kaj bo zjutrej je vprašanje Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Jest sm čist Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 jst sm pa fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Mene pa virusi napadajo ..Sam zaenkrat se bitka ni odlocena . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2005 morm mal na sonce in zrak, skrujen sm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.