Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

nimam nič od naštetega pri roki :o|o: :C: :inocent: :vio:

ne rabiš pri roki, rabiš samo v ustih x:px

sladki greh, ali pravi greh...oboje je nadvse sladko x:px

huh, spanja popoldne sem se v zadnjem letniku gimnazije navadil....pa poj s prekinitvami čez cel faks x:Dx

pa še sedaj kdaj, če res spim ponoči le 5-6 ur med dvema šihtoma...včasih sem pa res tako zaliman popoldne, da ni nobenega efekta, če se matram in ostajam pokonci, ko se vlečem kot kak zombi...je bolje se ulečt za 2 uri, pa potem normalno delam naprej....če pa spim 3 ure, sem pa tudi sam cel večer ena cunja xrolleyesx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
Take volje, da če mi kdo zdele zasika, mu bom vse po spisku.... :vragec:

take volje sem bila jaz cel prejšnji teden ... :inocent: danes nisem več.

Guest mačona

xrolleyesx če se zadržuješ z določenim namenom, ne jokcaj, kako bi jedla. :o|o:

porkafix deklina, po odbojki boš menda jedla. zdaj telo najbolj kutri kalorije.

uf, pa ne o hrani, no xcivx :sick:

sem se ravno nažrla velke milke. tak je bla nesramna tale milka,

me je klicala cel popoldan, pridi pome, pojej me :wOOt: , pa sem res šla in jo pojedla :yumy: :inocent:

zdaj pa mi ni najbolje :o|o:

preveč požrešna sem x:Ix :vragec:

aja, pa utrujena tudi malo. malo še tuki bluzim, pol pa :sleeping:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

hehe, druidka, kak me ti nasmeješ x:px

kako že gre tista reklama?

"k vragu, principi" x:px aua!! x:Dx

x:Dx x:Dx

bom imela vsaj danes mir pred njo.

me ne bo nič zavajala, ker sem že včeraj neusmiljeno opravila z njo,

sem jo pokončala x:Dx x^x

sicer pa, sem se že kar budna, čeprav ne bi imela nič proti,

da bi lahko še kake dve tri ure poležavala :vio:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Oh, bolj komek pa ne od dneva. Nobenih pravih "izzivov" ne vidim več pri tem delu, nič me ne veseli več kaj dosti, postalo je čist rutinsko in obenem ostaja nerutinsko ker tako pač je, včasih se mi zdi da bi raje sedela v kaki pisarni pa račune pisala, vsaj malca bi bla vsak dan drugačna xrolleyesx

Mah se mi zdi da se kar vse ponavlja in vrti v krogu, ene in iste stvari vsako leto, redkokdaj kej novega zanimivega kar bi se zgodil tko da kr mal živim za tiste momente, krneki. Zima je pa že tuki, bom zgurala, kaj pa nej x!x pol pa res razmislit kaj hočem v življenju pa se dat na to, ne pa kr bluzit in non stop sam govorit da nočem rednega joba - HOČEM! Čist hvaležna sem da se mi je ponudila ta priložnost videt kako je delo novinarja in terenskega dela, velik sem se tut naučila sam zdej pa ni več to to, kar je blo včasih. Sploh ne vem zakaj ampak kr neki se je obrnil in... pač ni več TISTO kar je blo včasih.

Sploh pa zadnje čase ugotavljam da nism tok človek za dinamiko in laufanje okol, bi se zadovoljila tut s čim drugim, 8 urni delovnik, prosti popoldnevi, prosti vikendi, mah full sem zapečkar sej vem :o|o: pač paše mi!

Drugače počitje ekstra; skrbi me za kužico :sori: včeri je dobila rdečico po celem trebuščku a je hvala bogu danes izginilo / sigurno so ampule krive!!! Skos se praska in grize... že dlje časa, vneto kožo ima, polno prhljaja in lišajev, full ji odpada dlaka :C: če se me bo oči usmilil pa do veterinarja zapeljal xcrossfingx jebemti m... ta vozniški pa avto, zmeri od nekoga odvisen če ga nimaš :xx!: :xx!: :xx!:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Danes sem zlo fajn x:px, sem tko z lahkoto vstal pred pol sedmo zjutraj :wOOt:, zdajle bi pasal mal sončka, no še prej

bo treba kaj narest, pol pa x:px

x:Dx x:Dx

bom imela vsaj danes mir pred njo.

me ne bo nič zavajala, ker sem že včeraj neusmiljeno opravila z njo,

sem jo pokončala x:Dx x^x

sicer pa, sem se že kar budna, čeprav ne bi imela nič proti,

da bi lahko še kake dve tri ure poležavala :vio:

:inocent: ti imaš pa zmer take pregrešne misli, tole bi bil lohk tut moj moto,

ker se čez teden zjutraj tolkrat spomnem na njega xnckrivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Guest mačona

spet sem se zbudila vsa naspidirana, čeprav smo se ponoči mučili ... x:px ampak blazno uživali ... in tudi spala nisem kaj dost ... ampak spet kot raketa ... sem letela na faks po cifro za vrsto, moram it v referat ... popizdevala sem tam v uni gneči ... ko sem končno dobila un kartonček, sem kar laufala 5 štukov navzdol po stopnicah, tok sem se počutila utesnjeno ... :xx!: fuj.

ne da se mi več pucat pisarn . še štirkrat ... pol pa ne vem kaj, sam ziher ne več nekaj tako rutinskega in v samoti. :o|o:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...