cashy 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 nimam nič od naštetega pri roki ne rabiš pri roki, rabiš samo v ustih sladki greh, ali pravi greh...oboje je nadvse sladko huh, spanja popoldne sem se v zadnjem letniku gimnazije navadil....pa poj s prekinitvami čez cel faks pa še sedaj kdaj, če res spim ponoči le 5-6 ur med dvema šihtoma...včasih sem pa res tako zaliman popoldne, da ni nobenega efekta, če se matram in ostajam pokonci, ko se vlečem kot kak zombi...je bolje se ulečt za 2 uri, pa potem normalno delam naprej....če pa spim 3 ure, sem pa tudi sam cel večer ena cunja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Viroza je aut .Hitr sm premlel tole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 dober zate Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 učit se morm...ne preveč dobr Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 aaaaaHaaHaaHaaHaa http://www.oderus.com/maggotmaster/graphics/penis.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 BILO je i boljih dana... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Take volje, da če mi kdo zdele zasika, mu bom vse po spisku.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Take volje, da če mi kdo zdele zasika, mu bom vse po spisku.... take volje sem bila jaz cel prejšnji teden ... danes nisem več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 take volje sem bila jaz cel prejšnji teden ... danes nisem več.Sej me bo kmal minil, bom prespala, sam, lačna sm pa še zmeri. Sam še mičkeno manjka, da grem jest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 pojdi pojdi ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 pojdi pojdi ... :OO!: O, ti prasička! Veš kok se zadržujem? K svina!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 če se zadržuješ z določenim namenom, ne jokcaj, kako bi jedla. porkafix deklina, po odbojki boš menda jedla. zdaj telo najbolj kutri kalorije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Prov maš, grem gledat, če je kej pametnga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 uf, pa ne o hrani, no sem se ravno nažrla velke milke. tak je bla nesramna tale milka, me je klicala cel popoldan, pridi pome, pojej me , pa sem res šla in jo pojedla zdaj pa mi ni najbolje preveč požrešna sem aja, pa utrujena tudi malo. malo še tuki bluzim, pol pa Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 hehe, druidka, kak me ti nasmeješ kako že gre tista reklama?"k vragu, principi" aua!! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 fajn, ni več izpitov za neki časa, tak da lahk mal uživam v "počitncah" Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Take volje, da če mi kdo zdele zasika, mu bom vse po spisku.... Da vidmo, če res: "U živalski vrt se spel, žirafo jedna!!!" Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 REKEL IN OSTAL ŽIV,,,? Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 hehe, druidka, kak me ti nasmeješ kako že gre tista reklama?"k vragu, principi" aua!! bom imela vsaj danes mir pred njo. me ne bo nič zavajala, ker sem že včeraj neusmiljeno opravila z njo, sem jo pokončala sicer pa, sem se že kar budna, čeprav ne bi imela nič proti, da bi lahko še kake dve tri ure poležavala Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 spočita, mal mam težko glavo, pa sem šla zgodi spat. ah zih je še prezgodi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Da vidmo, če res: "U živalski vrt se spel, žirafo jedna!!!" Eh, zdej nism več sitna. Pa tebe bi težko nazjala, ti s mi fajn. Kljub vsem tem ''komplimenotm'', ki mi jih stalno poklanjaš. Pavleta poboži. Vredi sm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Oh, bolj komek pa ne od dneva. Nobenih pravih "izzivov" ne vidim več pri tem delu, nič me ne veseli več kaj dosti, postalo je čist rutinsko in obenem ostaja nerutinsko ker tako pač je, včasih se mi zdi da bi raje sedela v kaki pisarni pa račune pisala, vsaj malca bi bla vsak dan drugačna Mah se mi zdi da se kar vse ponavlja in vrti v krogu, ene in iste stvari vsako leto, redkokdaj kej novega zanimivega kar bi se zgodil tko da kr mal živim za tiste momente, krneki. Zima je pa že tuki, bom zgurala, kaj pa nej x!x pol pa res razmislit kaj hočem v življenju pa se dat na to, ne pa kr bluzit in non stop sam govorit da nočem rednega joba - HOČEM! Čist hvaležna sem da se mi je ponudila ta priložnost videt kako je delo novinarja in terenskega dela, velik sem se tut naučila sam zdej pa ni več to to, kar je blo včasih. Sploh ne vem zakaj ampak kr neki se je obrnil in... pač ni več TISTO kar je blo včasih. Sploh pa zadnje čase ugotavljam da nism tok človek za dinamiko in laufanje okol, bi se zadovoljila tut s čim drugim, 8 urni delovnik, prosti popoldnevi, prosti vikendi, mah full sem zapečkar sej vem pač paše mi! Drugače počitje ekstra; skrbi me za kužico včeri je dobila rdečico po celem trebuščku a je hvala bogu danes izginilo / sigurno so ampule krive!!! Skos se praska in grize... že dlje časa, vneto kožo ima, polno prhljaja in lišajev, full ji odpada dlaka če se me bo oči usmilil pa do veterinarja zapeljal jebemti m... ta vozniški pa avto, zmeri od nekoga odvisen če ga nimaš :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Danes sem zlo fajn , sem tko z lahkoto vstal pred pol sedmo zjutraj , zdajle bi pasal mal sončka, no še prejbo treba kaj narest, pol pa bom imela vsaj danes mir pred njo. me ne bo nič zavajala, ker sem že včeraj neusmiljeno opravila z njo, sem jo pokončala sicer pa, sem se že kar budna, čeprav ne bi imela nič proti, da bi lahko še kake dve tri ure poležavala ti imaš pa zmer take pregrešne misli, tole bi bil lohk tut moj moto, ker se čez teden zjutraj tolkrat spomnem na njega Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 spet sem se zbudila vsa naspidirana, čeprav smo se ponoči mučili ... ampak blazno uživali ... in tudi spala nisem kaj dost ... ampak spet kot raketa ... sem letela na faks po cifro za vrsto, moram it v referat ... popizdevala sem tam v uni gneči ... ko sem končno dobila un kartonček, sem kar laufala 5 štukov navzdol po stopnicah, tok sem se počutila utesnjeno ... :xx!: fuj. ne da se mi več pucat pisarn . še štirkrat ... pol pa ne vem kaj, sam ziher ne več nekaj tako rutinskega in v samoti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 fino fajn. sam spet sm uno čebulno zadevo jedla... pa mi je bad k morm s pacienti delat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.