Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

če odmislim to, da me boli trebuh x:((x pa da sem že mal utrujena, k je bil teden kljub vsemu prijetnemu x:px precej naporen ... sem fajn :flowerface: xDDx in danes je večer za poležavanje xcivx x:px

skrbi me za kužico :sori: včeri je dobila rdečico po celem trebuščku a je hvala bogu danes izginilo / sigurno so ampule krive!!! Skos se praska in grize... že dlje časa, vneto kožo ima, polno prhljaja in lišajev, full ji odpada dlaka :C: če se me bo oči usmilil pa do veterinarja zapeljal xcrossfingx jebemti m... ta vozniški pa avto, zmeri od nekoga odvisen če ga nimaš :xx!: :xx!: :xx!:

5rca, a ste kej hrano menjali x?x lahko je kakšna alergija ... na hrano so precej pogoste xrolleyesx držim pesti za kužico xcrossfingx xwizardx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

zelo v redu, kukr sem se zjutri sestavlju :vio:, jutr pa spimmmmmmmmmmm, aja da ne bom takoj izklopit alarm x^x, že narejeno,

to mi je najboljš delo x:Dx, petek, petek, jst pa laufat :wOOt:, je treba mal kondicije nabrat za jutr x:px, bo naporen, Slovenijaaaaaaaa odkod lepote tvoje, ups ne bo čist tko x:Dx

Pa še za Aiwo lohk mal poskočim :hepko: :hepko: :hepko:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

srečna in žalostna hkrati.... zapuščam službo, ker sem dobila novo. srečna sem, ker ne bom več gledala šefice, ki vsem greni življenje, žalostna pa zaradi tega, ker zapuščam fantastične sodelavke in sodelavce, s katerimi sem resnično dobro sodelovala.... in danes so mi pripravili res nepozabno slovo.....

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...