Teyka 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 hm, danes se pa počutim fajn, sonček sije, doma sem, vse je ok. Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Dobr me nos. Ravnokar kupil za 200 čukov kristalov. Zgleda, da obsedenost le še ni minila ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bubaaaaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 čist preveč živčne energije mam (mars v devici ) ja kaj pa folkec toook počas hod :xx!: Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 če odmislim to, da me boli trebuh pa da sem že mal utrujena, k je bil teden kljub vsemu prijetnemu precej naporen ... sem fajn in danes je večer za poležavanje skrbi me za kužico včeri je dobila rdečico po celem trebuščku a je hvala bogu danes izginilo / sigurno so ampule krive!!! Skos se praska in grize... že dlje časa, vneto kožo ima, polno prhljaja in lišajev, full ji odpada dlaka če se me bo oči usmilil pa do veterinarja zapeljal jebemti m... ta vozniški pa avto, zmeri od nekoga odvisen če ga nimaš :xx!: :xx!: :xx!: 5rca, a ste kej hrano menjali lahko je kakšna alergija ... na hrano so precej pogoste držim pesti za kužico Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 malu me zdravje daje. zgleda da je blo preveč naporov. drugače pa sem super fajn Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 zelo v redu, kukr sem se zjutri sestavlju , jutr pa spimmmmmmmmmmm, aja da ne bom takoj izklopit alarm , že narejeno,to mi je najboljš delo , petek, petek, jst pa laufat , je treba mal kondicije nabrat za jutr , bo naporen, Slovenijaaaaaaaa odkod lepote tvoje, ups ne bo čist tko Pa še za Aiwo lohk mal poskočim Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 a si že laufu jump jump Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 evo že letim, mal mi je žal, ker te morm samo pustit , sam mam glih tolk energije, da ne morem na stolu sedet, sej revež ne bo zdržu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 sej mogoče bom pa še kle Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 unetje jezika žrela neba ojjjoooojjjj ob 17 se je začelo,,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 srečna in žalostna hkrati.... zapuščam službo, ker sem dobila novo. srečna sem, ker ne bom več gledala šefice, ki vsem greni življenje, žalostna pa zaradi tega, ker zapuščam fantastične sodelavke in sodelavce, s katerimi sem resnično dobro sodelovala.... in danes so mi pripravili res nepozabno slovo..... Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Ahh joy freedom happiness, še 12 ur in 21 minut pa bom stara 20 Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 čis sm zamašena ampak grez zdj eno terapijo narest. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 še vedno neki zaspana, se mi zdi.grem zdaj malo ven, na pijačko s prijateljem pol pa domov, bi bilo treba letno pripravo napisat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 zmedeno Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Fajn, Glava nehala bolet, dons se z ene parimi fajn ljudeki vidm...kaj češ lepšga? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 leno in zaspano Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 fulll dober se počutm lallaallalal....hooopsssasssssa... Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 super! sonček! Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 eh kurc... kr neki me še ene bedne misli dajejo... kr neki Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 uf, sem se nažrla palačink pa cel dan zabluzla pa ravnokar rekla, da se mi ne da ven zvečerbom raje doma Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 isto kot zjutraj...čist švohotno..vsaj glava ne ne boli več, pa trebuh tud ne... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 isto kot zjutraj...čist švohotno..vsaj glava ne ne boli več, pa trebuh tud ne... veliko tekočine pijpa kako kopel si privošči da boš čimorej spet zdrav Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 hvala Druidka, Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.