Antoninus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 A ti tud. Svašta ta svet proizvede Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 um marsikaj proizvede, kadar ne dobi nobenega odgovora ... kaj čmo, pol pa še domišljija ... eh, grem si kuhat puding, da se potolažim ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 mačonca jst pa super naspidirano super to, ker sledi še enepar koncertov z malo bolj naspidirano musko kt včerej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ... UFFF, me glava boli ... tale Four Roses ni tok nedolžen, kot se sliš Uuuuuuuuuu Valkira ima pa mačka pšt a sem preglasna Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Zašla priletela v napačno jato...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 valkira...... ...huda napaka v kalkulaciji...al pa tud ne...kaj pa veš.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ... UFFF, me glava boli ... tale Four Roses ni tok nedolžen, kot se sliš Tudi good cop kdaj nastrada bad cop se še vedno sestavlja Po vseh šopkih (po 4) vrtnic, ki ti jih je kelner nosil, je zdaj čas za izterjavo sedem letnega dolga Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 pochutje nekam shvohceno....pa teleshchek tut.... dons bom jst bl na izico vse skupi sfural tamkaj... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ..... Še v rit ga ne morem uta.. . Kok me ti včas nasmeješ! Počutje: nagajivo, prtisnjeno, sitno, kul...mal se mi meša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Še vedno malce razcepljeno. Sic transit gloria mundi.... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 V čem je slava sveta? V premikanju? Al sm čist falila? Kaj te matra, Ante? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 V čem je slava sveta? V premikanju? Al sm čist falila? Kaj te matra, Ante? Brush up on your Latin. Mišljeno je; tako premine slava tega sveta. Sem bolj v takem moodu ko premišljam kako vse stvari na tem svetu preminejo skoraj še predno se rodijo. In kaj to pomeni in kaj se lahko iz tega naučim. Skratka, najbrž moreče za tuja ušesa. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 No, vsaj slavo pa svet sm zadela, glede na to, da se nikol nism učila latinščine. Ora et labora! Eh, nima smisla o minljivosti razmišljat. No, ok, 5 min še lohk, pol pa konc s tem sranjem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 No, vsaj slavo pa svet sm zadela, glede na to, da se nikol nism učila latinščine. Ora et labora! Eh, nima smisla o minljivosti razmišljat. No, ok, 5 min še lohk, pol pa konc s tem sranjem! Aha, se ti kolca po inkvizicijskih modrostih s tem rekom Minljivost je fajn zato, ker mine Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Aha, se ti kolca po inkvizicijskih modrostih s tem rekom Minljivost je fajn zato, ker mine No, zato te nej pa mine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 No, zato te nej pa mine. Um pravi, da bo minilo, telo pa da še ne. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Um pravi, da bo minilo, telo pa da še ne. Važn, da se um strinja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Važn, da se um strinja! Tako je, saj je on nadrejen Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 No, vidš, pa sva nekam pršla. Račun za terapijo dobiš po pošti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 No, vidš, pa sva nekam pršla. Račun za terapijo dobiš po pošti! Kam sm jst to pršu Ob takih dohtarjih pa ni bit dobr bolan. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Kam sm jst to pršu Ob takih dohtarjih pa ni bit dobr bolan. Zdej boš pa še jamru? Kr priznej, da sm ti misli speljala daleč stran od minljivosti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Zdej boš pa še jamru? Kr priznej, da sm ti misli speljala daleč stran od minljivosti! ja, sm pomislu kako sta me z Mačono obirali dons na sprehodu Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ja, sm pomislu kako sta me z Mačono obirali dons na sprehodu Eh, a nis prebral, da sva mele dons na tapeti une med M in Ž? Ti naslednjič prideš na vrsto! O čem boš šele pol mel blodnje! :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Eh, a nis prebral, da sva mele dons na tapeti une med M in Ž? Ti naslednjič prideš na vrsto! O čem boš šele pol mel blodnje! :OO!: Ja to sta šle pa res v detajle pol. Pol se pa kr tresem kako me bosta poglodali :OO!: Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Jaz sem shujšala za 2 kili dns popoldne,.hvala Pikica in hvala mačona Ti tud po pošti dobiš račun! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.