Antoninus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Ti tud po pošti dobiš račun! A te je Belcebub vpeljal v lepote kapitalizma? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 buča me bolitečna sem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 A te je Belcebub vpeljal v lepote kapitalizma? ja, kar 2 v 1 ena sva opravili. saj menda je Mačona Belcebub. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ja, kar 2 v 1 ena sva opravili. saj menda je Mačona Belcebub. Aja, saj res. Kdo te je že takole razkrinkal? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Aja, saj res. Kdo te je že takole razkrinkal?uuuuuu, emmmmm, ne vem. kar tako je nekdo rekel, da sem jaz Belcebub v eni temi, kaj vem kateri temi ... pol pa naj bo ... se ne branim ... sem vsaj pametna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 tok sm se skregala s frendom da se čimprej pobotata -------------------------- morm povedat, da sm zgonena k pes ... sam mi je pa uspel nardit vse izpite in dons se grem vpisat naprej Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 še vedno sem tečna.nič se mi ne da.šla bi nazaj spat.pa moram v službo ah, če ne bo šlo drugače, bom pa celo uro spraševala samo glede na to, da sem tečna, raj ne bom, da ne bodo preslabe ocene ah, čist na izi bom danes v razredu Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Mislm, da sm ta rdečo fasala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Mislm, da sm ta rdečo fasala. To nas seveda vse ful zanima. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 spala bi še bo treba it prej spat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 To nas seveda vse ful zanima. lalala Ja, seveda vas. K veste pol, da m cel tedn sitna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Mislm, da sm ta rdečo fasala. Bogica...toj zato k cev mesec moškim kri pijete pol more pa nek vn udart Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Nm vsaj vn žlehtnoba kje udar, vi jo pa cel življenje v seb noste in težite. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Nm vsaj vn žlehtnoba kje udar, vi jo pa cel življenje v seb noste in težite. Pošteno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 hja no, malo bolje pa je kot prejšnja dva dni...se že veselim jutri, ko naj bi šel spet v Lj bo treba še marsikej zrihtat za faks ampak, najprej, res najprej ko bom na faksu, tečem na referat po številko...drugače zmeraj čakam par ur Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 hja no, malo bolje pa je kot prejšnja dva dni...se že veselim jutri, ko naj bi šel spet v Lj bo treba še marsikej zrihtat za faks ampak, najprej, res najprej ko bom na faksu, tečem na referat po številko...drugače zmeraj čakam par ur Jasno, so se trgovine pa trafike odprl s svežimi izdelki tiskarn in si si lahko kupu revije za potešitev tvojih še ne izpolnenih želja Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 gre na buli Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 gre na buli še mal za Aiwka počarat Jst sem mal zmatran, včer sem zgleda mal preveč laufu, če sem se pa na 21km v Ljubljani prijavil ,komi čakam popoldne, da sem mal pretegnem na jogiju , dans nč laufanja, sam kakšensprehod Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 dans nč laufanja, sam kakšensprehod a greva do mosteca? dle ne pridm k komi diham Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 a greva do mosteca? dle ne pridm k komi diham sej Mostec je čist fajn, tam je še štanga zraven, da se mal pretegnem ,sam če bova ure uskladila, jst prav zgodi ne morm, je treba še jest Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 valda treba jest... pa js morm še mal počivat pa se pol slišva če greva Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 valda treba jest... pa js morm še mal počivat pa se pol slišva če greva OK , sej jst tut počivam , sam upam, da me ne boš prehitro zbudila Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 pred sedmo zih ne. a bo v redu? sicer se pa zna zgodit da se vležem in me ni do zjutri. upam, da se ne bo.... sam verjetnost obstaja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 pred sedmo zih ne. a bo v redu? sicer se pa zna zgodit da se vležem in me ni do zjutri. upam, da se ne bo.... sam verjetnost obstaja dbest , pol si bom prvošču , če te pa zmanjka, pa ne bom nč težil , pa kakšen drug dan Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 kok s ti fejst. se sliškamo pa zmenmo.uh sej res ta tedn mam tadolgo. sm pol ure dle v službi vsak dan - dežurna kadu si je pa tu zmislu!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.