janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 kok s ti fejst. se sliškamo pa zmenmo.uh sej res ta tedn mam tadolgo. sm pol ure dle v službi vsak dan - dežurna kadu si je pa tu zmislu!!! ooo, hvala, velja a take fore mate pri vas , nč fajn Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 neki me hoče glava bolet Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 neki me hoče glava bolet Oko za oko, zob za zob - boli še ti njo. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Oko za oko, zob za zob - boli še ti njo. lalala bom Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 zmer bl sm zmatrana. pa vroče mi je če se preveč premikam... teče v potokih. bemti sl abo imunost. to mi ni pod obno Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Mislm, da sm ta rdečo fasala. ja ja, sej prou...to sam zato, da loh u živo vidš, kuko zgleda s tečno pičko okol hodit največje tragedije se skrivajo u humorju Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Full dobr Sam totalno mi smrdi tale majca k jo mam na seb :xx!: ...... ne vem a sem jo enkrat predolg pustila v stroju preden sem dala sušit ..... to mi gre mal na jetra zdele Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 ja ja, sej prou...to sam zato, da loh u živo vidš, kuko zgleda s tečno pičko okol hodit največje tragedije se skrivajo u humorjuA to s biw kao smešn? Aja, nimam ta rdeče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 kr neki mal me hoče buča bolet, pa zaspana sem, pa se mi ne da spat lena sem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 sem kar ok...mislim, da dovolj dober, da grem jutri spet na šiht Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 prijetno utrujena... grem RES med rjuhce Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Full dobr Sam totalno mi smrdi tale majca k jo mam na seb :xx!: ...... ne vem a sem jo enkrat predolg pustila v stroju preden sem dala sušit ..... to mi gre mal na jetra zdele Se je tud men že to nardil. Jaz sem pa takrat sklepal, da mogoče žehta ni bla dost splahnjena, al kwa. U glavnem - bil sem v Lj in majica mi je začela tako smrdeti, da sem šel v štacuno po drugo, uno pa stran fuknu. lalala Aja. Enkrat, k sm pa še na Smeltu delu, sm se pa pozabu preobut, ko sm zjutraj pred šihtom psa šetu. V službo sm pršu v enih starih supergah, pa en pomemben sestank sm meu, Jebi ga - u štacuno čevle kupit, superge pa stran fuknu. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Aja. Enkrat, k sm pa še na Smeltu delu, sm se pa pozabu preobut, ko sm zjutraj pred šihtom psa šetu. V službo sm pršu v enih starih supergah, pa en pomemben sestank sm meu, Jebi ga - u štacuno čevle kupit, superge pa stran fuknu. lalalaTo so pa direktorji. Utrujena, k svina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Težk viknd! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 v pričakovanju Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 19. oktober Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 pa, malo zaspana sem še. sem sicer popoldan spala grem zdaj malo ven, na sprehod pol pa na telovadbo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Boljš kot včeraj, slabše kot jutri... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Boljš kot včeraj, slabše kot jutri... Se pravi, se prov DANES počutiš Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Se pravi, se prov DANES počutiš Al pa tako - jutri bo bolje kot danes... Če se bom tako odločil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Boljš kot včeraj, slabše kot jutri... ne štekam, pa da se jebem. pa take enostavne finte ... to pomeni, da si itak vedno na istem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 ne štekam, pa da se jebem. pa take enostavne finte ... to pomeni, da si itak vedno na istem? Beri en post pred tvojim. Drugače povedano - vsak dan bolje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 fajn. koja budala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.