Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

:2src: kok s ti fejst. xokkx se sliškamo pa zmenmo.

uh sej res ta tedn mam tadolgo. sm pol ure dle v službi vsak dan - dežurna :o|o: kadu si je pa tu zmislu!!! :flower:

ooo, hvala, velja x:Xx

x:o)x a take fore mate pri vas xcivx, nč fajn x:o)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

Full dobr :flower:

Sam totalno mi smrdi tale majca k jo mam na seb :xx!: ...... ne vem a sem jo enkrat predolg pustila v stroju preden sem dala sušit xrolleyesx ..... to mi gre mal na jetra zdele x:o)x

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Full dobr :flower:

Sam totalno mi smrdi tale majca k jo mam na seb :xx!: ...... ne vem a sem jo enkrat predolg pustila v stroju preden sem dala sušit xrolleyesx ..... to mi gre mal na jetra zdele x:o)x

Se je tud men že to nardil. Jaz sem pa takrat sklepal, da mogoče žehta ni bla dost splahnjena, al kwa. U glavnem - bil sem v Lj in majica mi je začela tako smrdeti, da sem šel v štacuno po drugo, uno pa stran fuknu.

lalala

Aja. Enkrat, k sm pa še na Smeltu delu, sm se pa pozabu preobut, ko sm zjutraj pred šihtom psa šetu. V službo sm pršu v enih starih supergah, pa en pomemben sestank sm meu, Jebi ga - u štacuno čevle kupit, superge pa stran fuknu.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Aja. Enkrat, k sm pa še na Smeltu delu, sm se pa pozabu preobut, ko sm zjutraj pred šihtom psa šetu. V službo sm pršu v enih starih supergah, pa en pomemben sestank sm meu, Jebi ga - u štacuno čevle kupit, superge pa stran fuknu.

lalala

To so pa direktorji. x:o)x

Utrujena, k svina. :U:

Boljš kot včeraj, slabše kot jutri... x:Dx x^x x:px :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Se pravi, se prov DANES počutiš x:Dx :palec:

Al pa tako - jutri bo bolje kot danes... x:Dx

Če se bom tako odločil... :palec: x^x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Guest mačona
Boljš kot včeraj, slabše kot jutri... x:Dx x^x x:px :vragec:

:blink: :wacko:

ne štekam, pa da se jebem. :o|o: pa take enostavne finte ... :o|o: to pomeni, da si itak vedno na istem?

:blink: :wacko:

ne štekam, pa da se jebem. :o|o: pa take enostavne finte ... :o|o: to pomeni, da si itak vedno na istem?

Beri en post pred tvojim. x:Dx

Drugače povedano - vsak dan bolje... x:Dx :palec: x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...