Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

:wOOt: js pa sploh nwm kko se pocutm...nekak vesel pa zalostn pa neki umes pa lacna pa se mi ne da jest ...uglavnm svasta :zoro: :U: :hepko:

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Deli na socialnih omrežjih

Mešano. Kako se ta svet vrti. Eni doživljajo osebne tragedije in se jim svet podre, drugi so neizmerno srečni....

Vsak dan novo rojstvo in nove smrti. Njahujše so tiste smrti, ki so nepričakovane. Ko umre kak mlad, ki je imel pred sabo še lep del življenja, bil poln načrtov za prihodnost, imel okoli sebe ljudi, ki so ga imeli radi, ga ljubili, spoštovali, potem pa je bilo njemu in njim, v enem bednem momentu, vse vzeto. x:Ix

Mešano. Kako se ta svet vrti. Eni doživljajo osebne tragedije in se jim svet podre, drugi so neizmerno srečni....

Vsak dan novo rojstvo in nove smrti. Njahujše so tiste smrti, ki so nepričakovane. Ko umre kak mlad, ki je imel pred sabo še lep del življenja, bil poln načrtov za prihodnost, imel okoli sebe ljudi, ki so ga imeli radi, ga ljubili, spoštovali, potem pa je bilo njemu in njim, v enem bednem momentu, vse vzeto. x:Ix

Iz tega vidimo, kako smiselni so načrti za prihodnost in zanašanje na svet.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Iz tega vidimo, kako smiselni so načrti za prihodnost in zanašanje na svet.

A pol ne smemo ničesar načrtovat? Brez načrtov je življenje prazno. Česa se pol veselimo, lede na to, da nam majhne stvari ne prinesejo več veselja? :o|o:

Zaneseš se pa itak lahko samo NASE in NASE. x:Ix

Vzdržati je bolj pomembno kot upati si.

Utruditi sovražno usodo,

Ne biti preplašen zaradi nobene težave,

Obdržati srčnost ko so jo vsi izgubili...

Kdo lahko reče da to ni veličina?

William Makepeace Thackeray

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Koleno me boli.. :xx!:

Moje desno koleno je pa nekakšen detektor, ki me začne boleti, ko ga približam kakšnemu predmetu, ki nima energije. S tem v zvezi sem od spodaj včeraj "oblekel" izvlečno polico računalniške mize, ki je iz enga kurčevga materiala in me je ob računalniku zato vedno bolelo koleno. Dejansko se odzove le na pomanjkanje energije - ko sem pred časom stal v 3/4 metra globoki mrzli Krki, se npr. ni oglasilo.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

oooooooooooooooooooooooooooooo :att: :wacko:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:ermm: Ene pol ure nazaj sem sem bla cela katastofa, togotna, jah čist konc......zakaj? mam sam 1 besedo: frizer!! joooooooooj, že tko al pa tko se grem frizirat parkrat na let, sam tole zdel je pa katastrofa! In kaj je ironično: da sm mogla še plačat in rečt: "sj je kr ok" , mater kok bi blo lepo, če bi vsi pač opravljal poklic za katerega so nadarjeni, ne pa zato, ker pač morjo delat in vsak dan kupt skret papir, uffffffff xrolleyesx xrolleyesx

:8): Bo že, sj lasje zrastejo a ne? x;)x

:o|o: čudno....

grem zbrskat neke temne cote....

grem na pogreb :V:

je rekla , pogledam bolj globoko v oči in vidim vedno več dobrih ljudi :2src:

eh, U. veš da ne verjamem :inocent: ni te več , pravijo da si umrla xnckrivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

sožalje vse mrtvim....... :inocent: :V: :vragec: danes sem cel dan fizično garala na novi bajti, zdaj grem pa nekam čistit. :D x:Dx x:Dx x:Dx obožujem se, u 3 pičke materne. jebite me. x!x

sm že v vrsti x:px

danes sem cel dan fizično garala na novi bajti

Tud jst. Končno sem se lotil enih del, ki sem jih skos odlagal, bodo pa bistveno spremenila okolico mojga brloga. Par dni nazaj zlomil kramp, dons pa macolo. Ne vem, a sm u strahoviti formi, al so pa vsi štili od orodij nikakvi.

Ful se mi fajn zdi, ker se že precej vidi. Če bo vreme zdržalo, ta teden z okolico zaključim(vključno s postavitvijo garaže) x^x .

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...