Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

že cel dan mam povhn nos, glava me boli pa vročino mam, gru me tud jebe. pa pete me bolijo..kolena mam tak sfukana.. revček sem, ubošček :sori: x:px

jutr pa kao delat. ne vem..a se mi res da it tak. tiste tri dni k so še ostal. da nam lih zbolu na začetku faksa. se bom raj kr pocajtu pa če bom kej prej, grem še zmer lohk delat za dan al pa dva. x:o)x

emkrat je nols dedc,pol pa dečva,,,,,

počutim se zarukano ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Deli na socialnih omrežjih

Uh včeri je blo mučno na kubik!!! Cel dan tko slabo in spahovalo, spet želodec seveda :V: upam da se ne bo zdaj začelo THE obdobje spet, moriiii :sori:

Drugače pa mal treme, ob 11h začnem, po Kodeljevem se po tanovem pojcam :o|o: me j* mala križišča, z nosom naprej kt Peterka :inocent: če bi inštruktor vedel kaj jst vidim ko mi omeni Peterko, sigurno ne to kako leti z nosom naprej x:Dx :vragec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

emkrat je nols dedc,pol pa dečva,,,,,

počutim se zarukano ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

vse kar češ. kuker mi trenutno paše. x^x

uf drugač pa fajn, da sem doma ostal. drugač bi se verjetno še kr vlekl. upam, da bom jutr zdrav.

V bistvu opažam, da - bolj kot bi mi blo to všeč - delujem po nekih lastnih programih. Ne začnem se ukvarjati z neko novo stvarjo ali delom, dokler prejšnjega ne pripeljem do konca (to pa ne velja za sorodna dela<). Npr. - imam kaj početi, a sem se sprogramiral, da bom najprej zunaj naredil garažo. Ker danes dežuje, jo ne morem delati, a se pod vplivom tega programa ne lotim ničesar drugega, ampak gledam u luft, brskam po forumih in kradem bogu čas še na druge načine. Se strinjam s tistimi, ki trdijo, da sem obupen ...

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Guest mačona
V bistvu opažam, da - bolj kot bi mi blo to všeč - delujem po nekih lastnih programih. Ne začnem se ukvarjati z neko novo stvarjo ali delom, dokler prejšnjega ne pripeljem do konca (to pa ne velja za sorodna dela<). Npr. - imam kaj početi, a sem se sprogramiral, da bom najprej zunaj naredil garažo. Ker danes dežuje, jo ne morem delati, a se pod vplivom tega programa ne lotim ničesar drugega, ampak gledam u luft, brskam po forumih in kradem bogu čas še na druge načine. Se strinjam s tistimi, ki trdijo, da sem obupen ...

lalala

svaka ti čast ... ko bi meni uspelo izpeljati vsaj eno zadevo do konca ... toliko zanosa, toliko energije, toliko volje in moči ... ampak premalo vztrajnosti ... x:Dx

ampak, itak bi bila nesrečna, če bi se ukvarjala samo z eno zadevo naenkrat ... dolgčas bi mi bil ... x:Dx

hja, bolje je, da si na forumu in si nabiraš moči ... boš lažje dokončal garažo (KAKO SE TI DA ČAKATI??! :zz: x:Dx )

za en qrc :horro-cb:

pa zaspana sm tut :U:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest mačona
te pa idi spat, kaj še čakaš, vreme kar tira v posteljo. x:Dx meni pa se ne da počivati glih leže, ampak sede s knjigo v naročju na kavču, zdaj ravno na forumu, pol bo na kavču pred TV-jem .... x:Dx

svaka ti čast ... ko bi meni uspelo izpeljati vsaj eno zadevo do konca ... toliko zanosa, toliko energije, toliko volje in moči ... ampak premalo vztrajnosti ... x:Dx

Saj jih ne izpeljem čist do konca. Kle nastopi še ena moja slabost, ko sem čisto pred koncem, me zadeva neha zanimati. Zato je za pričakovati, da bo potem, ko bom garažo že uporabljal, na njej ipak manjkala še kakšna letev, kakšna oblikovna finesa ... x:Dx x:Dx x:Dx

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Guest mačona
Saj jih ne izpeljem čist do konca. Kle nastopi še ena moja slabost, ko sem čisto pred koncem, me zadeva neha zanimati. Zato je za pričakovati, da bo potem, ko bom garažo že uporabljal, na njej ipak manjkala še kakšna letev, kakšna oblikovna finesa ... x:Dx x:Dx x:Dx

je.eš letve in finesice, glavno, da bo garaža stala in bo pod streho. x:Dx

fak, to pa ni fajn. jaz si od desetih stvarc, ki me zanimajo in prčkam malo tu malo tam, zberem mogoče eno in to izpeljem do konca s trmo, če si le zbijem v glavo. ampak z zadnjimi vzdihljaji (ker me neha zanimati, če, lahko pa da tudi ne in izgubim interes samo na hipe). x:Dx

LOL :lol: ti me pa res smeješ :palec: x:o)x prou prava patrikolarnakolenčarksa faca si! x8Dx

prevoD proSm...

aja drgać sm pa dans FUL slabo..usi možni zobje me boLijo

glava...

slabo mii jee...

jjoj krneki..pol pa še ta šola use zamori..kRNEKii!!=)

Vii??

Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=*

Za tarok smo se zmenil. Pridejo soigralci ob pol sedmih. Po mojem, se bom ob taroku mal dezinficiru s cvičkom. Da bo manj slabe vesti, grem zdele iz gole previdnosti mal uteži premetavat.

lalala

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...