aiwa 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 lalalala.... abla espanol Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Odlično, se slišmo ponovno čez kakšno leto P.S.: Aiwa, ravno ko te vidim nad mano, a pol si šla v Nepal? In? Se splač it tudi tistim, ki nimamo ravno "znancev" tam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 grem čez 14 dni Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 A, pol pa srečno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 tenks Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Danes se počutim nadpovprečno v redu. Zadala sem si sicer malce pretirane cilje, ampak to mi trenutno daje moč in voljo.Grem počasi spat.Ja, že.Jutri moram biti spočita. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 že cel dan mam povhn nos, glava me boli pa vročino mam, gru me tud jebe. pa pete me bolijo..kolena mam tak sfukana.. revček sem, ubošček jutr pa kao delat. ne vem..a se mi res da it tak. tiste tri dni k so še ostal. da nam lih zbolu na začetku faksa. se bom raj kr pocajtu pa če bom kej prej, grem še zmer lohk delat za dan al pa dva. emkrat je nols dedc,pol pa dečva,,,,,počutim se zarukano ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 počutim se zeleno.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Uh včeri je blo mučno na kubik!!! Cel dan tko slabo in spahovalo, spet želodec seveda upam da se ne bo zdaj začelo THE obdobje spet, moriiii Drugače pa mal treme, ob 11h začnem, po Kodeljevem se po tanovem pojcam me j* mala križišča, z nosom naprej kt Peterka če bi inštruktor vedel kaj jst vidim ko mi omeni Peterko, sigurno ne to kako leti z nosom naprej Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 emkrat je nols dedc,pol pa dečva,,,,,počutim se zarukano ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,vse kar češ. kuker mi trenutno paše. uf drugač pa fajn, da sem doma ostal. drugač bi se verjetno še kr vlekl. upam, da bom jutr zdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 krasnoooooooooooooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 V bistvu opažam, da - bolj kot bi mi blo to všeč - delujem po nekih lastnih programih. Ne začnem se ukvarjati z neko novo stvarjo ali delom, dokler prejšnjega ne pripeljem do konca (to pa ne velja za sorodna dela<). Npr. - imam kaj početi, a sem se sprogramiral, da bom najprej zunaj naredil garažo. Ker danes dežuje, jo ne morem delati, a se pod vplivom tega programa ne lotim ničesar drugega, ampak gledam u luft, brskam po forumih in kradem bogu čas še na druge načine. Se strinjam s tistimi, ki trdijo, da sem obupen ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 V bistvu opažam, da - bolj kot bi mi blo to všeč - delujem po nekih lastnih programih. Ne začnem se ukvarjati z neko novo stvarjo ali delom, dokler prejšnjega ne pripeljem do konca (to pa ne velja za sorodna dela<). Npr. - imam kaj početi, a sem se sprogramiral, da bom najprej zunaj naredil garažo. Ker danes dežuje, jo ne morem delati, a se pod vplivom tega programa ne lotim ničesar drugega, ampak gledam u luft, brskam po forumih in kradem bogu čas še na druge načine. Se strinjam s tistimi, ki trdijo, da sem obupen ... lalalasvaka ti čast ... ko bi meni uspelo izpeljati vsaj eno zadevo do konca ... toliko zanosa, toliko energije, toliko volje in moči ... ampak premalo vztrajnosti ... ampak, itak bi bila nesrečna, če bi se ukvarjala samo z eno zadevo naenkrat ... dolgčas bi mi bil ... hja, bolje je, da si na forumu in si nabiraš moči ... boš lažje dokončal garažo (KAKO SE TI DA ČAKATI??! ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 za en qrc pa zaspana sm tut Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 te pa idi spat, kaj še čakaš, vreme kar tira v posteljo. meni pa se ne da počivati glih leže, ampak sede s knjigo v naročju na kavču, zdaj ravno na forumu, pol bo na kavču pred TV-jem .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 svaka ti čast ... ko bi meni uspelo izpeljati vsaj eno zadevo do konca ... toliko zanosa, toliko energije, toliko volje in moči ... ampak premalo vztrajnosti ... Saj jih ne izpeljem čist do konca. Kle nastopi še ena moja slabost, ko sem čisto pred koncem, me zadeva neha zanimati. Zato je za pričakovati, da bo potem, ko bom garažo že uporabljal, na njej ipak manjkala še kakšna letev, kakšna oblikovna finesa ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 pa, mislim da je čas za popoldanski spanec Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Saj jih ne izpeljem čist do konca. Kle nastopi še ena moja slabost, ko sem čisto pred koncem, me zadeva neha zanimati. Zato je za pričakovati, da bo potem, ko bom garažo že uporabljal, na njej ipak manjkala še kakšna letev, kakšna oblikovna finesa ... je.eš letve in finesice, glavno, da bo garaža stala in bo pod streho. fak, to pa ni fajn. jaz si od desetih stvarc, ki me zanimajo in prčkam malo tu malo tam, zberem mogoče eno in to izpeljem do konca s trmo, če si le zbijem v glavo. ampak z zadnjimi vzdihljaji (ker me neha zanimati, če, lahko pa da tudi ne in izgubim interes samo na hipe). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 LOL ti me pa res smeješ prou prava patrikolarnakolenčarksa faca si! prevoD proSm... aja drgać sm pa dans FUL slabo..usi možni zobje me boLijoglava...slabo mii jee...jjoj krneki..pol pa še ta šola use zamori..kRNEKii!!=)Vii??*** Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Za tarok smo se zmenil. Pridejo soigralci ob pol sedmih. Po mojem, se bom ob taroku mal dezinficiru s cvičkom. Da bo manj slabe vesti, grem zdele iz gole previdnosti mal uteži premetavat. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 hm, danes mi je sicer bedno ker že cel dan skor pada dež, drugač sem pa kr vesela Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 dobro.... ...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 mah dž je prow zakon;)..sam k je taka soparada kr use boLi hehe...*** Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 nee jooKaaaT ... tle mal goR stiKi...=) Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.