onLy 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 ..eii no ...ne sam jokat...dei bottamal bl vesela..k to pol tut mene zamori hehe.. po džju = vedno sonce*<3 piiiS Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 <3...NiiCee...sei sm rekla da bo boLša widš? ti sam mene poslušhahahahahahahahahahaha***papa Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 <3...zaspaaaaaNaaaaa:'( <3 Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 spala bi šepa ne morem, se moram obleči pa šibati v službo prej seveda še čaj spijem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 oo boga..=/..sei jz pa u šOLo hehe-... Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 ah, pa rada hodim v službo danes lahko sprašujem sam v enem razredu danes se bomo, upam vsaj, zmenli, kdaj gre pol moj razred na maturanca ti pa glej, da ne boš zamudla v šolo, profesorji ne maramo, da učenci, dijaki zamujajo aja, pa danes imam prevoz, mi ne bo treba iti peš Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 NČ DOBR!zobar, pa pr sosedu ogenj v strehi, pa par obljub ne bom mogu uresničit , ah ja... Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Trenutno vsa naspidirana in wuhuuuuu... sej, v ta jutranji službi je ponavad vedno tko, k je adrenalinska in kul, pol, popoldan me zvije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Pa kva pa delaš? Si v vojski? Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Radio. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 V qrcu :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 V qrcu :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Jst tut... fucker Gutman mi ni podpisu pogodbe... samo podaljšali so mi jo za eno leto ... jebem ti majkico, boš ti jebu folk v glavo... ja sej Ok, kar deli tko... pol ti bojo pa itak sam še debili ostali tuki... več nas je k se bomo spokal po hitrem postopku... drkađija proklet mongoloid :xx!:Ah, bejba, čez en let boš vesela, k boš nekje dobila 100x boljšo službo...to je blo z višjim namenom, boš vidla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 mač betr Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 <3 me2 Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Vredi! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 hudo je će ste uredu..zalubleno..a je kdo zalublen:P Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 jutro, dan petek je. službo končam neki čez ena, pol pa prosto pa najbrž bo danes spet kaka generalka sobe padla, bi bilo že nujno potrebno lep dan vsem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 A pol ti ni dobr pot prekrizat, ce si jezna? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 madonca še zmeraj sem huda včeraj bi ga tudi jaz okol ušes mahnila, če bi se mi prikazal pred oči ker mi gre najbolj na živce, če se z nekom nekaj dogovorim, in potem ga ni :xx!: ok, vsaj sms napiši, pa reči Ne......razumem......ne pa da čakam k pozabljen smrkelj je že mimo smo se ga potem toliko bolj začvekal tako da sem sončno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Glavobolno. Ampak sm pa kul. Naporen dan me spet čaka...3 službe do cca 6h, pol pa fitnes, pol pa pod tuš, glavo oprat, pol grem pa tko spat, da boh pomagi...jutr pa žurat...čudo božje, upokojenka se bo vn spravla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 PP a si ti vsakdan lase umivaš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Eh, kva pa vem... zdej se mal bolj kontroliram, pa more bit res bad bad bad day da koga X napizdim... ponavadi se ne spravljam na nedolžne ... vem pa da sem še vedno zmožna, da se mi prekur varovalka in krivca kar na gobec... sam leta pa izkušnje naredijo svoje... tko da ni za bat... se raj izoliram To je se v redu, ce krivca. Jaz sicer nisem nikogar na gobec, so pa ven tekel, ko sem se razpizdil in tisti, ki je dal piko na i, je bil sicer tudi kriv, ampak baje, da je bil preprican, da bo jih bo pokasiral .Ah, kaj pa vem, jaz mam zelo dolgo lajtngo, kar s epotrpljenja tice in lahko kaj nemogocega tud eno leto ali vec prenasam, sam ko pa poci, pa ni milosti . Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Še vedno vsa bolna! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 PP a si ti vsakdan lase umivaš Ne. Od kje ti pa to...na kake 4 dni. Še vedno vsa bolna! Bogica. Odpočij se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.