natrixred 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Še vedno vsa bolna! Nic mi nisi omenila? Prehlad, gripa? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Fak mislim, da si bom pizdarije nakopala na glavo... zdele nisem več zdržala na sestanku... sem kar odkorakala ven ... poln kurac mam teh svinjskih bab :xx!: Go girl. Sej te rabjo, kaj klinac. Reč,. da ti je blo slabo, sam un del zarad ogabnih fac spust. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Fak mislim, da si bom pizdarije nakopala na glavo... zdele nisem več zdržala na sestanku... sem kar odkorakala ven ... poln kurac mam teh svinjskih bab :xx!: Ti sam rec, da si rajs to nardila, kot pa da bi koga na gobec! Pa bojo dal prec gmah! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Ti pa so te samo gledale, al se je kaka tud sicer ob tebe spotaknila, oz tvoje delo? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Neki me hoče glava bolet, pa trebuh, ampak si ne bom pustila dneva zjebat Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 uf uf uf , danes bejžmo stran od škorpij bom šla zelo pozno domov, se samo spedenat,potem na koncert od Jana, bom imela več od tega...da me ne bo kdo jebu brez veze Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Jebemo, migrena trka na vrata...pa ne, nooooooooo. Spet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Jebemo, migrena trka na vrata...pa ne, nooooooooo. Spet. zakleni se ne se pustit čim dlje od računalnikov in raznih sevanj, drugega ne vem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Jebemo, migrena trka na vrata...pa ne, nooooooooo. Spet. vodo pit Piki, vodo , saj WC je zastonj Jst sem pa čist fajn , par ur spanja bi blo lohk več ta teden , sam tko je vsak teden ,pol mam pa vmes mal krize včasih , še dobr, da ni ekran preveč blizu glave Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Že štiri dni sem čist Počutje še kr pozitivno... Komaj čakam torek...Thailand Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Počutim se odlično.Ravnokar sem ugotovila, da bi bil čas, da neham s prebujanjem in ''delom''. Tako da zdaj pa res moram opraviti nekaj stvari in nekaj klicev. So long and good... morning Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 danes spet tuhtam ... in kadar tuhtam, to ni good, ker postanem žalostna ... danes pa zato, ker ... eh ... mečem svoj talent stran! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 noro noro noro fajn hvala škorpijo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Zzzzzebe pa tiskala bi se http://www.1063thebear.com/images/bearhug.gif Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 končno sem se fajn naspala u, sem si privoščila danes poležavanje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Len... Muskelfiber mam... :xx!: Drugač pa Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Zdajle sem pa v napetem pričakovanju, ker imam 665 postov. Pri naslednjem se bo vsem lunatikom, ki imajo prižgane računalnike iz mašine pokadilo nekaj žvepla, zakikirikal bo črni petelin, njihova krava pa bo iztisnila iz sebe dvoglavo tele. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 ne morm se več učit. pouhn kufr mam slove ... fakin šit ... diplomiraš, pa mislš da bo konc, pa še kr ni :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:NI? od dones naprej prekinjam študij drugač sem pa že skor čist zdrav. mičken še vročince ampak sem že neki drva cepu. dele grem pa povhat. pa sej mislem, da že vsi povhi spijo pir pa bo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 očitno se morajo učitelji še bolj učit kot učenci Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 že ceu dan delam spedenal 2 dizajna, naredu še par malenkosti, prepisal nekaj zvezkov za šolo... zdej me čakaa pa še prepis zvezka za prakso... treba bo v šoli za sprot pisat in ne spat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 ne morm se več učit. pouhn kufr mam slove ... fakin šit ... diplomiraš, pa mislš da bo konc, pa še kr ni :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:jaz sem pa ravno prej razmišljala ... da mi slova ne pomeni ama ništa, pa kaj jaz sploh počnem na slovi, če mi itak na nek način dol visi za materni jezik in ne maram vse te togosti ... pozanimala se bom, ali mam še kakšno šanso, da zamenjam študijski program. nemščina mi je kul. brez blema opravljam izpite (vsaj do zdaj) in tudi vem, da bom mela nekaj zase pol od tega študija in želim si službo v povezavi z nemščino. slovo bi pa skenslala in vzela ker drug tuj jezik zraven nemščine. starši ne bodo navdušeni, ampak želim si študirati z ljubeznijo in navdušenjem, ne pa z odporom in brez nekih ciljev, interesov, ... če le mam možnost ... če ne bom pa pač potrpela, jebiga, nardila izpite ... vse za diplomo iz nemščine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Tako .....kaj pa vem.....nimam kaj počet ..... Počutje, mal med nebom in zemljo....nekje vmes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Danes..zelo pomirjeno Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 hehe lahko mene, ker jst sem pa če že potem malce na Gumbka čaram Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.