Audente 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 šokirano Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 mislim, da ni nikjer napisano, kje sploh delam...bi bilo pa zanimivo, da bi šef kake druge restavracije, sveto prepričan, da piše in dela tole eden njegovih, odbil od plače nekomu povsem nedolžnemu fantičku sicer se pa ni za bat...tole so samo pregrešne misli...je še daleč od resničnih dejanj sploh, kar se alkoholnega dela tiče Audente, kaj te je pa tako pretreslo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 no, v bistvu tale služba vsaj ob ponedeljkih ni tako slaba...kar se prehrane tiče...tu bi bikci ful uživali ker sem sam v restavraciji, si lahko privoščim kar želim....zjutraj si spečem sveže žemljice in rogljičke, s katerimi se čez cel dan mastim...v žemljice si lahko narežem salame vseh vrst, pršut, vse vrste sirov, gorgonzolo itd...lahko bi si natočil kak kozarec najbolj rujnega vinca (Dolfo, Moet, Taittinger, simčič, Movia itd.) , si privoščil kak štamperle Hennesyjevega konjaka (btw, 0.03 stane 28k sit )...vsega več, kot dovolj ooooo, zato me je sem prineslo, same dobre stvari , bo treba kar na malco , tole ne bo za zdržat , sam takih stvarihpa tuki ni v bližini Jst sem pa kar fajn, bik mi zlo seka dans , kr odlašam kar bi treba naredit , sej bom jutr Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 :xx!: Kot netopir... Neki me sonce mot... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 :xx!: Kot netopir... Neki me sonce mot... si ne bi nikol mislil, da boš k konkurenci prestopil...a ni bil zate vedno le kozlovski pir Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 :xx!: Kot netopir... Neki me sonce mot... vidim, da bi rabil mal lublanske megle , sej lahkobi se pa zmenila, izvoz-uvoz , jst tebi meglo, ti nam sonce ,pol bomo pa mi netopirili zjutraj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 vidim, da bi rabil mal lublanske megle , sej lahkobi se pa zmenila, izvoz-uvoz , jst tebi meglo, ti nam sonce ,pol bomo pa mi netopirili zjutraj Nein danke!!! Ti kar imej meglo, sonce pa lahko prideš gledat... Sem mal slabo razložil... To je... ...trenutna situacija... Mi ne paše če mi sveti v oči... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Audente, kaj te je pa tako pretreslo so mi že pred časom rekel, da se bo eden v oktobru neki polomu,zdajle mi javlja, da ima razbita usta in 15 šivov in ne morem verjet Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 si ne bi nikol mislil, da boš k konkurenci prestopil...a ni bil zate vedno le kozlovski pir Laško je še vedno zakon... Ampak men je vsak pir dober... Razen če sem sam kot netopir... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Delno do pretežno usrano. Zjutraj je blo ql, k sm biu u lokalni drevesnici in videl, da imajo vse, kar rabim, tu (ne bo treba hodit v Krško vas), zdele sem pa mal s težkim srcem požagal dve češnji; noben let ni nič gor, kradle pa so življenjski prostor ringloju. Bom drug mesec posadil pritlikave češnje s plodovi normalne velikosti , pa več vrst grozdja, ki dozori v različnih obdobjih . lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Nein danke!!! Ti kar imej meglo, sonce pa lahko prideš gledat... Sem mal slabo razložil... To je... ...trenutna situacija... Mi ne paše če mi sveti v oči... :xx!: sej te čist razumem , ampak pravijo, da probatni greh , ah pa vidim da noben noče te naše preljube megle ,se vidi, da je še mi ne ljubimo preveč Bi blo zanimiv prit pogledat, zjutraj se poštempljam , pol pa nadaljujem, sej v pravismeri sem pa že Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 byye bye baby bye byedon't cry honey don't cry..=)*** aiaaa...dans sm zakon;) hehe... Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Po vrtu sončni žarek poplesava...........in imam se super fajn in nič me ne boli pa še smejem se lahko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 a se nemorš skos smejat? Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 danes...sm popolnoma nainformirana z vsem živim in se počutim, kot da plavam in nimam stvari pod kontrolo :xx!: kir bedn filing ej pa nostalgija...po določenih ljudeh (v ednini, max dvojini) Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Dobre volje! Lih dobila sem email od profesorja ( ta izpit, ki mi še manjka ), da bom šla lahko na individualni rok in da naj pridem, ko bom lahko, da se zmeniva JEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! Dobre volje. Pa še moj pride na obisk... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 z-jebana:'( Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sweden15 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Kot ena uničena cota, ki se veselo smehlja drugim, notri jo pa razjeda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 počutje - dobro, ker ju3 pišem prakso in se mi zdi da kr fajn znam... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 š 9 dni pa bo 1 leto in en mesec brez čika fajn je fajn... no malenkost sem sjeban Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 š 9 dni pa bo 1 leto in en mesec brez čika fajn je fajn... no malenkost sem sjeban čestitam! jest sem pa dans kr zmatrana, ko sem se dolgo vozla z vlakom do maribora , tak da sem tak zmaaaaatrana...pa sej bo bolš, bomo ga v stanovanju mal zafeštal, pa bo takoj bolše Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 š 9 dni pa bo 1 leto in en mesec brez čika fajn je fajn... no malenkost sem sjeban Neverjeten si! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
poppy-- 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Nemočno, ker lahko eni počno kar si zmislijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Neverjeten si! še sam sebi se čudim pa ki se ti skrivaš ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.