aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: fakin šit tudi to je lahko neke vrste perverzija... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 haha, kaj ti vse na pamet pade ha!!!k bi ti vedla... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 super ker mama ni šla na govorilne ure Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 jz sm bll boGaaa=P pa zakaj bi sploh bila ti boga?saj se moraš samo matematiko učiti.. mislim... jaz pa nisem naredla učnih listov, bom jutri kar spraševala Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 jaz pa nisem naredla učnih listov, bom jutri kar spraševala pa nemoj... najt kero drugo rešitev noo... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 pa nemoj... najt kero drugo rešitev noo... pa saj bom spraševala samo v enem razredu in to vedo, tak da... pa zaspana sem sicer že malo, me je pilates kar utrudil Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ka sem jaz srečen da nisi ti moja profesorca Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ka sem jaz srečen da nisi ti moja profesorca pa veš, zanimivo, do sedaj so me dijaki pohvalili, tak da.. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lipi 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 fuč... ampak cedalje boljse volje, ker jutr ne rabm v sluzbo, in si lah po dolgem casu vzemem cajt za naspat se, pa koncn pospravt mal po sobi (prah se tooolk hitr nabira tuki, ne morm vrjet...), pa na kasno kavico skoct, mal za duso...k sem ze tolk zdelana od zadnih mescev, da me pocas ze telo opozarja da je cas za regeneracijo...lepo bo.... Evo, vsem za lahko noc in prijeten pocitek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 pa veš, zanimivo, do sedaj so me dijaki pohvalili, tak da.. pa je bla pohvala iskrena? kje pa sploh učiš ti? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 pa je bla pohvala iskrena? kje pa sploh učiš ti? bila bila Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 bila bila v celju, elektro kemijska cool pol, prid še v krško učit EDIT: a nudiš tut inštrukcije preko neta? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 prehlajeno in tečno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 daugčas... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 ooooo tamali Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 oj pozdrau se Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 se pozna da je še jutro Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 nič mi ne manjka sicerpa se kljub vsemu počutim tak praznokot da se je čas ustavil in da stojim na mestu... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 fitke se počutijo fajn, ker sem jim po pol leta privoščila pedikuro. po pol leta. ampak če ni gnarja niti za frizerja vsak mesec (kap me rukne, ko kdo reče, da hodi vsak mesec k frizerju :OO!: , ker jaz grem na 3, 4 mesce, več moja denarnica ne zmore.)fajn, jedla bom pico s pršutom in cartala se bom celo popoldne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 počutim se prav fajn čeprav mi je v ljubljani še bolje počutim se prerojeno, živahno, polno elana, zagnano....bomo videli, kaj bo prinesel naslednji teden Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 bomo videli, kaj bo prinesel naslednji teden živi zdaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 snemanje za danes končano, v seminarski dodal še 3 strani, zdaj se še angleščino naučim in nimaš lepšga Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Tečna in utrujena sem... :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Še malo pa šibam na lepše... Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Še malo pa šibam na lepše... jest bi tut se moram pa še zmenit s kom in kdaj najbrž bo pa kar med tednom Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.