cashy 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 PSIHOLOG NI POKLIC AMPAK DIAGNOZA.... zlomk....tralalaja, najbrž je pozabljena varianta od tistih treh stanj prizadetosti :debil, imbecil in idiot.... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 jah, tudi jaz to opažam ...pač vsak ima svobodno voljo in lahko govori kar hoče...mi imamo pa svobodno voljo vse, kar nam ne paše, preslišati, a ne preslišati ali prebrati no bodoči psiholog....a te sošolke kaj motivirajo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Ma, kaj pa vem...mal me ledvice bolijo, mal sm sitna, mal mi je dolgčas...ne vem, kaj bi sama s sabo, pa mi kr paše, da sm doma, trenutno. Mat je neki sitna. Pa mi še ona para živce...bo že. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Ma, kaj pa vem...mal me ledvice bolijo, mal sm sitna, mal mi je dolgčas...ne vem, kaj bi sama s sabo, pa mi kr paše, da sm doma, trenutno. Mat je neki sitna. Pa mi še ona para živce...bo že. Ne daj se Pika Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 še mal pa bo 1000 postow hehehe... pri meni pa 3333 - upam da kmalu noo počutje v redu, ker sem spet do dnara pršu, nov tedn pač Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Sej se ne dam...mam še 8 življenj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Bravo po moje jih maš devet Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 ko bo zadn šau nam povej, da pridemo na sedmino... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Bravo po moje jih maš devet Eno je že šlo, k sm se tok živcirala včas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 dej, se boma enkrat zmenla pa te bom iz kakega bloka vrgu dol... - moja želja pač sej od 8 če ti enga vzamem.... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 dej, se boma enkrat zmenla pa te bom iz kakega bloka vrgu dol... - moja želja pač sej od 8 če ti enga vzamem.... A tok ti grem na živce? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 A tok ti grem na živce? ma ne, sej jst sam iščem priložnost kk bi te v živo spoznau Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 ma ne, sej jst sam iščem priložnost kk bi te v živo spoznau Ah, pa reč, a ne? Kje je pa problem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 vsa sem mastna, ker mi bo cimra prinesla čips, pa en film gledam, konc reklam je, ajd čao! see ya! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Ah, pa reč, a ne? Kje je pa problem. je ne vem Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 je ne vem Ni več junakov na tem svetu. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Ni več junakov na tem svetu. :xx!: vdej smo vitezi Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Mhm, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Mhm, ja. no vredi, pol smo pa rolade k kumi čakamo da jih kdo vzame iz police v trgovini in poje... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 no vredi, pol smo pa rolade k kumi čakamo da jih kdo vzame iz police v trgovini in poje... Ja, tole bi pa šlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 dej, se boma enkrat zmenla pa te bom iz kakega bloka vrgu dol... - moja želja pač Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Ja, tole bi pa šlo. juhej, recimo da mam lešnikovo kremo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 še vedno čakam na čips, zgleda danes nič ne bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 srce me boli Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 še malo, pa bom papcala čips ..... juhu, maščobne celice se že veselijo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.