Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

..pocutm se kokr da mi je glava prevelka... :xx!: :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

nogomet x:Dx pa to je super! in to 14:0 xyesx mi smo pa ucer zaklucl s turnerckom. ves keri smo bli v skupnem. zadni x:px sam smo tri tekme predal.. pa nasploh nismo mel v soboto nikol prevec energije.. o ja pa sej bo revans se. drug let bomo pa trgal gate. smo se zmenil, da nc vec izgovorov, da se komu ne da.. sej bo drzal to :o|o: xDDx

:palec: odličn smeško Kapica

jst sem pa takole :mad2: en vžigalnik si bom zasilikonizirala na mizo, vse mi odnesejo :vragec:

pa enemu primerku bom nekaj odgriznila birokratskemu :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

iiii nda, da je zanimiv (dobesedno vse v enem x:Dx ) x;)x tnx lia x:)x

zasilikonizirala :eek: si bos vzigalnik???? faca xsmx

ufff...je pa za en mal boljs, da ti jih odnesejo, vsaj ves, kje se nahajajo, kt pa da jih vse po vrsti zgubis, pa res pojma nimas kje so :vragec:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

uff ti pa si zbirčna x:o)x delaš selekcijo s kom na čajčka x:Dx

dones bo kmal jutr, pa bo boljše.. x:)x

ne delam selekcije s kom na čajčka.. sam sm ugotovila da z nobenim ne morm it x:Dx

u bistvu bi lahko šla z nio (ki dela produkcijo), z juretom (ki dela), z oriončkom (ki spi), s kom na nivoju krompirja... drugi pa nočjo it na čajčka (če sploh so drugi :inocent: )

u bistvu mam, odkar sem ugotovila, kdo so moji pravi prijatelji in kateri to niso, ful mal ljudi, s katerimi grem lahko na čajčka x:)x boooga melody... xrolleyesx x:)x :inocent:

any volunteers? x:Dx (ne grizem tok ful)

kaj je pa s čajčkom narobe? okej, še raj mam sprehode, ampak nad tem pa dobesedno NIHČE ni navdušen vsaj pol tok k js... js OBOŽUJEM sprehode! tko da se ponavad lepo zrihtam zvečer k je tema in hodim naokol... najraj mam ponoč sprehode k me noben ne gleda al pa po centru, da lahko gledam ljudi :) (to dvoje si nasprotuje, vem.. x:)x )

ah js sm že normalna... sam drugi pa večinoma niso x:)x

tko da dons vrjetn nč ne bo sprehodom... bom lepo pridna pa pila čajčka pa se probala ne basat s hrano :inocent:

mam še skor celo ameriško Elle za pregledat... wiiiiii ena cela gora reklam! x:)x :vio:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...