Lejka 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...naredi s cukrom-kokr Johnny Depp v Blow-u... tko je zadeva precej bolj "pitna"... I will do that Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 ..pocutm se kokr da mi je glava prevelka... :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Kr wredi... odlično ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 fantastično! ampak ne smem se preveč premikat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 jest tut fantastično, zaradi včerišnega večera in 3 osebic, ki so mi zelo polepšale dan , posebno ena izmed njih Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 zmagal smo...14: O, igrali kot tigri naš golman ležal cel drugi polčas v golu vatapley Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 naš golman ležal cel drugi polčas v golu Lenuh , upam, da nisi mislila ženskega vaterpola Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 prerojen 14:0 kaj ste pa to igral? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čokoladka007 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Zaspano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 nauš verjel Nols...nogomet Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 nogomet pa to je super! in to 14:0 mi smo pa ucer zaklucl s turnerckom. ves keri smo bli v skupnem. zadni sam smo tri tekme predal.. pa nasploh nismo mel v soboto nikol prevec energije.. o ja pa sej bo revans se. drug let bomo pa trgal gate. smo se zmenil, da nc vec izgovorov, da se komu ne da.. sej bo drzal to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Počutim se super.... danes mi je pošteno pognalo kri po žilah... bla na kolesarjenju s strelčkom... lalalala kwa bomo sladko spal! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 vse po mal Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 odličn smeško Kapica jst sem pa takole en vžigalnik si bom zasilikonizirala na mizo, vse mi odnesejo pa enemu primerku bom nekaj odgriznila birokratskemu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 iiii nda, da je zanimiv (dobesedno vse v enem ) tnx lia zasilikonizirala si bos vzigalnik???? faca ufff...je pa za en mal boljs, da ti jih odnesejo, vsaj ves, kje se nahajajo, kt pa da jih vse po vrsti zgubis, pa res pojma nimas kje so Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Lahko bi bil boljše...kljub temu moje počutje je OK ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 sam pazi, da ne bos se brez mize ostala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>vse po malUprost, a ne bi blo bols, ce bi si dala nick KIKLCA!!! KRATKO IN JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 šla bi z nekom na čajčka... pa se mi noben ne zdi primeren, nia pa dela produkcijo in je ne bom motila... no, drugač sem supeeer tko k ponavadi Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2005 uff ti pa si zbirčna delaš selekcijo s kom na čajčka dones bo kmal jutr, pa bo boljše.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 uff ti pa si zbirčna delaš selekcijo s kom na čajčka dones bo kmal jutr, pa bo boljše.. ne delam selekcije s kom na čajčka.. sam sm ugotovila da z nobenim ne morm it u bistvu bi lahko šla z nio (ki dela produkcijo), z juretom (ki dela), z oriončkom (ki spi), s kom na nivoju krompirja... drugi pa nočjo it na čajčka (če sploh so drugi )u bistvu mam, odkar sem ugotovila, kdo so moji pravi prijatelji in kateri to niso, ful mal ljudi, s katerimi grem lahko na čajčka boooga melody... any volunteers? (ne grizem tok ful) Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2005 a pa lih na čajčka? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 kaj je pa s čajčkom narobe? okej, še raj mam sprehode, ampak nad tem pa dobesedno NIHČE ni navdušen vsaj pol tok k js... js OBOŽUJEM sprehode! tko da se ponavad lepo zrihtam zvečer k je tema in hodim naokol... najraj mam ponoč sprehode k me noben ne gleda al pa po centru, da lahko gledam ljudi (to dvoje si nasprotuje, vem.. ) Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2005 hmmm ti pa sploh nis tok normalna, ampak si dost freaky ampak sej to je dobr, vsaj izstopaš iz množice povprečnežev Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ah js sm že normalna... sam drugi pa večinoma niso tko da dons vrjetn nč ne bo sprehodom... bom lepo pridna pa pila čajčka pa se probala ne basat s hrano mam še skor celo ameriško Elle za pregledat... wiiiiii ena cela gora reklam! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.