Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Guest mačona
zaradi depresije sem se nažrla lešnikovih roladic. če se ne moreš nafilati z ljubeznijo, se pač s sladkorjem. ampak bulimije še nimam.
Deli na socialnih omrežjih

zaradi depresije sem se nažrla lešnikovih roladic. če se ne moreš nafilati z ljubeznijo, se pač s sladkorjem. ampak bulimije še nimam.

mačonka ... :sori: glavo gor :palec:

jutri bo nov dan ... nove stvari so pa običajno lepše od starih ... torej te čaka lepši dan x;)x xwizardx :flower: xsrcx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Guest mačona
mačonka ... :sori: glavo gor :palec:

jutri bo nov dan ... nove stvari so pa običajno lepše od starih ... torej te čaka lepši dan x;)x xwizardx :flower: xsrcx

jea vrajt. na cesti. :xx!:

Guest mačona

ne, tokrat je drugače. če bi slišal včeraj, kaj so mi rekli po telefonu, bi vedel, o čem govorim.

in ne mej me za noro. :o|o: misliš, da ne poznam raznih pregovorov, rekel ipd.? misliš, da si najpametnejši.

Guest mačona
Hja jeza in bes čuda delata, to bi pa ti ja mogla vedet sej si glih tok impulzivna kot so oni, dejte se pogovorit, ko se bo ozračje mal shladilo, pa ko bo mir in tišina.. pa bo

ne poznaš mojih staršev, ker z njimi pogovora ni. x:)x

ne poznaš mojih staršev, ker z njimi pogovora ni. x:)x

Če ti nočeš, potem bo težko, to je res........pa ne rećt, da hočeš, če tako napišeš, ker s tem tako negativno energijo oddajaš....daj razmišljaj drugače...pa stvari stečejo.....VEDNO in POVSOD :palec:

Halooo, vse se da in se lahko

Guest mačona
pismu jaz sem še svojga tiča nauču govort in se z njim lahko pogovarjal, pa da ne boš mogla ti s starši, mal morte svoj ponos obvladat, pa to impulzivnost,ah ta vročekrvnost xrolleyesx x:)x xsrcx

ne gre samo za mojo trmo. niti ne gre za pogovor. gre za to, da sem pač zasrala eno stvar, v kaši sem in vedno ko sem v kaši, mi obrnejo hrbet in me naderejo. pomoči in razumevanja pa nikoli. moralne podpore nikoli ni bilo, naj razlagam tako ali drugače, naletim na neodobravanje. čahko razložim tako ali drugače, niso sposobni razumeti.

seveda, vse se da, če se hoče, a težko je brez vsaj trohice moralne podpore. keš ni tak problem, ampak zaničevanje te počasi ubija.

Jezna sem.Vse mi gre narobe,no saj men se zdi,da se je celo vesolje obrnilo proti meni..

Itak,pa vem,da to ni res ,ker sem nagnjena k dramataziranju.Eh,nije mi lako.. :xx!: Kdo bi me razumel,če se še sama ne morem.

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Jezna sem.Vse mi gre narobe,no saj men se zdi,da se je celo vesolje obrnilo proti meni..

:vragec:

na trebuh se vlezi...pa se bosh ti proti njemu... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...