Pika Pikica 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 TKo, da kumi čakam, da bo ura ene 5 popoldan, k bo vse za mano....pa 2 dni počitka. Še vedno sitna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 itak se bo popedenal, da bo za tebe najbolš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Moj prehlad gre h koncu Moj se pa začenja! :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Moj se je pripravljal že od torka, danes se je pa "slinjenje" začelo upam da bo šlo pocajtat čimprej. Drugač sm pa čist v bednem razpoloženju dans, fej kako vreme :xx!: Mysti PS: Kaj dogaja kej kle na forumu, sploh nism sledila nič kej dost zadnji teden... dans pa uletim in vidim en kup novih tem na čvekarijah wtf Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lipi 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 dons se pa prov pocutm k da je dan za razvajanje... ena urca sluzbe, pol pa dan cist sam zase pa tut ce nc ne delam, men vseen topli stumfki, komot trenirka, topel radiator, racunalnik, macke, pa ene 7-8 delov Gray's anatomy.. aja, pa mal cokolade... jupiiiiii vsem k ste prehlajeni pa v bedu pa tko pa zelim izboljsanje... men se prehlad tut mora nehat, ker mi zmanjkuje robckov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 dons se pa prov pocutm k da je dan za razvajanje... ena urca sluzbe, pol pa dan cist sam zase pa tut ce nc ne delam, men vseen topli stumfki, komot trenirka, topel radiator, racunalnik, macke, pa ene 7-8 delov Gray's anatomy.. aja, pa mal cokolade... jupiiiiii vsem k ste prehlajeni pa v bedu pa tko pa zelim izboljsanje... men se prehlad tut mora nehat, ker mi zmanjkuje robckov Kaj pa je to A si ti sestavljaš kakšnega Frankensteinovega kolega? Bi ti dal svoje robčke, če bi bla kje bliz... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 itak se bo popedenal, da bo za tebe najbolš Kul je blo..tko, k si rekla..nobene panike, sam par stvari, k mi ni kul, ker nimam občutka, da tole pelje sploh kam. nekoga bom prebutala dns! Jst se bom kr skrila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 dons sm hepiiiiii jeey... mato sm dobla 1 (vašo 5) čeprov ne štekam ... pa dons sm se z moiooo papigo pelala daaam Papiga z vozniško... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 šok Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 hja no tko bl... kot bi imeli tiho mašo Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 ba jest sm qL...=)pa kakšna tiha maša? kai je to.... Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 ba jest sm qL...=)pa kakšna tiha maša? kai je to.... , to pr nas zgleda tko: vsi smo jezni drug na druzga pol pa ne govorimo Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 hja no tko bl... kot bi imeli tiho mašo o mihi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 ja sei uem no..sam za*jbauam se=) lol*em..zakai ste pa jezni en na drukGa? Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 o mihi Klarus ja sei uem no..sam za*jbauam se=) lol*em..zakai ste pa jezni en na drukGa? zarad tegale:http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...mp;#entry727689 Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Ready for game! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 ja sei uem no..sam za*jbauam se=) lol*em..zakai ste pa jezni en na drukGa?Jaz sem te pa že hotel pohvaliti, ker sem lahko iz prve prebral tvoj prejšnji post... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 ahaa..štekam zdei.. ia haloo da je lubosumna ane.=) LoL..=*hia pa zarat tega ni treba da je tiha maša..jz sm lih razpoložena da bikei povedala;) Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Uf jebemo Upravljanje s kadri mislim da že vse znam.....pol pa kar nič ne znam grem spat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Dobra idea ja.. ŁakonoĆ* Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 ahaa..štekam zdei.. ia haloo da je lubosumna ane.=) LoL..=*hia pa zarat tega ni treba da je tiha maša..jz sm lih razpoložena da bikei povedala;) he he ... haj sej veš različni smo na tem svetu Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 ia tko je..=).. bo mim... Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Uf jebemo Upravljanje s kadri mislim da že vse znam.....pol pa kar nič ne znam grem spat pa ne še it spat..pridi mal na google Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Jaz sem te pa že hotel pohvaliti, ker sem lahko iz prve prebral tvoj prejšnji post... kva? Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 ia tko je..=).. bo mim... ja jest upam , čeprav... Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.