strelka02 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Fajn.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Danes definitivno bolje kot včeraj Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 ..em..ia dobr sm dans..ZASPANA?:o Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 eh, zdaj sem pa postala žalostna, ker sem gledala rubriko "muce iščejo dom" ... jaz bi kar vse posvojila, če bi mela plac za mačkone in mačkonce in denar za njihovo hrano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Lohk bi blo bolš, ampak vseeno, ne slabo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Ah, počutim se odlično... Skoraj. Obrnila sem se stran, ko se ne bi smela.Jaz bedak.Vedno to naredim.Ampak danes se ne bi smela.Še cel dan sem se tolkla po glavi.Pa ne dobesedno.Kdaj me bo izučilo? Naslednjič bom ravnala drugače.(je rekla Mel in šla stokrat prepisat ta stavek) Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 seksi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 zasanjana Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 K kup dreka...celo nočnism spala, k mi je blo slabo, za dobro jutro sm že 3x jelene klicala..JEBEMO!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 kaj pomen jelene klicat, a si bruhala al kaj :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Volil smo Kupila prazne cd-je, jutri grejo gor, sem slučajno zvedla! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Na trnih........polna pričakovanja K kup dreka...celo nočnism spala, k mi je blo slabo, za dobro jutro sm že 3x jelene klicala..JEBEMO!!!!! da nisi noseča Pika drži se! eh, jst pa ne smem jamrat, dreka še 10 minut si dam, da spokam dol in se grem učit jao .jaz bi se tudi morala učit...........se mi ne da.... :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 še malo zaspana Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Ful fajn, super, juuheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Apciiihaaaaa Pa še res je..... Ko bi me le držal neki cajta.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 skladno ikonci Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 <3*...BOLANA Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 <3*...BOLANA Bodi mal vesela si bolna ej veš za vsakim dežjem sonce posije. In ta sončk je pol fuuull sladek No mojep očutje: v glavi se mal rola- torej rolastično Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 SUUUPEER SEM!! Vse mi gre po načrtih.Srečna sem. xrosex Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 čedalje boljš, energija se je vrnila Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 eo dans sm bolŠsam kaššlam k smotanapa mogla bi se učit=( ...šaaLaLaLa...kaj je že ućenje? Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Zdej že mal zaspano spet drugač pa zadnje čase prov fajn Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Zavidljivo cool! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Zmatrana sem in zmedeno se počutim.Eh,kr neki. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 za en drek :xx!: Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 ...bolš da kdo drug škripne..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.