onLy 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Najraj bi crknila dons Ker dan dons. sem tudi jaz razmišljal o blaženi odsotnosti fizičnega ovoja. No, ja sam jst to itak več al mn skoz Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Mal sem Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 E.T. go home!!! ... nazaj hočem... tuki nič ne štekam :xx!:Jst tud grem nazaj...pa samo še brošure gledat...dost potovanj.. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Kaj pa vem, kako se počutim... Vem, da hočem domov. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Jaz tud! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Kdaj gremo? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Ok Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 aaaallll aboaaaardzadnji poziv potnikom... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Jst že kurblam pred bajto... http://www.roadsideattractions.ca/saucer.jpg Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Matr ste vi za stose...Antoninus, ti si pa kar moderen inkvizitor ! Valkira, mal se pocak, pa bova sla skupaj! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Matr ste vi za stose...Antoninus, ti si pa kar moderen inkvizitor !Mi je skrušeno priznati, da sem dobil recept za konstrukcijo takšnega motovila iz ust heretika, ko smo ga žgečkali z razbeljeno grebljico po nosu. Pa tudi ne vem kako moderno ni, saj se ob bližnjem ogledu ugotovi, da je reč sestavljena iz lepenke in starih štumfov Ampak deluje Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Jst že kurblam pred bajto... kaj je Tanči, kaj te muči? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 kaj je Tanči, kaj te muči? ah ... nič konkretnega ... pogrešam nekoga, njegov objem ... jutri grem na absolventa, pa se ne bova vidla ... nazadnje sva bila skupaj pa prejšnji teden ... v četrtek ... mah, sej bo že ... pa tok mam še dela (lektoriranje), pa se mi ne da Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 ah... nič konkretnega ... pogrešam nekoga, njegov objem ... jutri grem na absolventa, pa se ne bova vidla ... nazadnje sva bila skupaj pa prejšnji teden ... v četrtek ... mah, sej bo že ... takšen je pač lajf. pa tudi, če bi skoz visiš na nekom, se hitro naveličaš. ko se vidita, je bolj razburljivo.pa tok mam še dela (lektoriranje), pa se mi ne da hehe, zato bom pa jaz opustila slovenščino. ja no, saj ti ne privoščim. denar pa le bo in to je važno. delo je delo, denarja pa nikoli ni dovolj. jaz bi včasih raje delala kaj intelektualnega kot je recimo lektoriranje kot pa stregla za šankom in čistila pisarne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 opustila boš slovenščino? je tko zelo hudo? ja no, res je da osem devetin tistega, kar se tam "naučimo" ne bomo nikoli potrebovali no ja, meni je hvala bogu uspelo priromati tik pod vrh Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 če sem čist iskrena, kaj naj dela punca, ki so ji všeč tujke in celo spodbuja njihov vdor v materni jezik, na oddelku slovenistike SPLOH? veš kakšno anarhijo bi naredila, če bi se mi dalo! po eni strani sem blazno občutljiva na pravopisne napake v vseh možnih tekstih (to je pa tudi vse ), sam mam rada, da je jezik sproščen, kul, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 ma eno situacijo sem včeri svetovno zajebala :xx!: pol pa sem po vrhu od jeze eno uro kolesarla po dežju dans mam pa že vneto (spet :xx!: ) vratno mišico Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 ma eno situacijo sem včeri svetovno zajebala :xx!: pol pa sem po vrhu od jeze eno uro kolesarla po dežju dans mam pa že vneto (spet :xx!: ) vratno mišico Sej boš porihtala s kristalčeki...pač, nekak si mogla dat vn in si na tak način. Pa vse se da popravt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 sej vem, sam kaj ko sem obupn bolnik a ti prinesem zlato rozgo...jutri pridem v lj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 sej vem, sam kaj ko sem obupn bolnik a ti prinesem zlato rozgo...jutri pridem v lj Sm te hotla vprašat, če prideš...kdaj pa prideš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 odvisno kdo me bo hotu prenašat mislim pa da okol 15h potem sem ob 15.30 zmenjena z audente..grema h vojkotu ob 18h je pa predavanje o sco....tam bojo pa silki, amis in valkira(pa mogoč še ker) potem pa nazaj na val in v mb kak pa ti maš kaj čas mogoč bi tud prej prišla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.