Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Najraj bi crknila dons :cry: :C: :V:

Ker dan dons. sem tudi jaz razmišljal o blaženi odsotnosti fizičnega ovoja. No, ja sam jst to itak več al mn skoz :inocent:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Deli na socialnih omrežjih

Matr ste vi za stose...Antoninus, ti si pa kar moderen inkvizitor :eek: x:Dx !

Valkira, mal se pocak, pa bova sla skupaj! x:Xx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Matr ste vi za stose...Antoninus, ti si pa kar moderen inkvizitor :eek: x:Dx !

Mi je skrušeno priznati, da sem dobil recept za konstrukcijo takšnega motovila iz ust heretika, ko smo ga žgečkali z razbeljeno grebljico po nosu. Pa tudi ne vem kako moderno ni, saj se ob bližnjem ogledu ugotovi, da je reč sestavljena iz lepenke in starih štumfov :inocent: Ampak deluje xDDx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

kaj je Tanči, kaj te muči? :irs:

ah ... nič konkretnega ... pogrešam nekoga, njegov objem ... jutri grem na absolventa, pa se ne bova vidla ... nazadnje sva bila skupaj pa prejšnji teden ... v četrtek ... :C: mah, sej bo že ...

pa tok mam še dela (lektoriranje), pa se mi ne da :o|o:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Guest mačona
ah... nič konkretnega ... pogrešam nekoga, njegov objem ... jutri grem na absolventa, pa se ne bova vidla ... nazadnje sva bila skupaj pa prejšnji teden ... v četrtek ... :C: mah, sej bo že ...

takšen je pač lajf. pa tudi, če bi skoz visiš na nekom, se hitro naveličaš. x:)x ko se vidita, je bolj razburljivo.

pa tok mam še dela (lektoriranje), pa se mi ne da :o|o:

hehe, zato bom pa jaz opustila slovenščino. x:Dx ja no, saj ti ne privoščim. denar pa le bo in to je važno. :palec: delo je delo, denarja pa nikoli ni dovolj. jaz bi včasih raje delala kaj intelektualnega kot je recimo lektoriranje kot pa stregla za šankom in čistila pisarne.

opustila boš slovenščino? :eek: je tko zelo hudo? :inocent: ja no, res je da osem devetin tistega, kar se tam "naučimo" ne bomo nikoli potrebovali :o|o: no ja, meni je hvala bogu uspelo priromati tik pod vrh x:Dx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Guest mačona
če sem čist iskrena, kaj naj dela punca, ki so ji všeč tujke in celo spodbuja njihov vdor v materni jezik, na oddelku slovenistike SPLOH? veš kakšno anarhijo bi naredila, če bi se mi dalo! x:px po eni strani sem blazno občutljiva na pravopisne napake v vseh možnih tekstih (to je pa tudi vse x:Dx ), sam mam rada, da je jezik sproščen, kul, ... x:Dx x:px :inocent:

ma eno situacijo sem včeri svetovno zajebala :xx!: :o|o: pol pa sem po vrhu od jeze eno uro kolesarla po dežju :inocent: dans mam pa že vneto (spet :xx!: ) vratno mišico xrolleyesx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ma eno situacijo sem včeri svetovno zajebala :xx!: :o|o: pol pa sem po vrhu od jeze eno uro kolesarla po dežju :inocent: dans mam pa že vneto (spet :xx!: ) vratno mišico xrolleyesx

:sori: Sej boš porihtala s kristalčeki...pač, nekak si mogla dat vn in si na tak način. Pa vse se da popravt. xsrcx

odvisno kdo me bo hotu prenašat x:o)x x:Dx mislim pa da okol 15h potem sem ob 15.30 zmenjena z audente..grema h vojkotu xsrcx ob 18h je pa predavanje o sco....tam bojo pa silki, amis in valkira(pa mogoč še ker) potem pa nazaj na val in v mb

kak pa ti maš kaj čas :inocent: mogoč bi tud prej prišla :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...