Pika Pikica 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 uf, jst morm delat vsaj do 3h, pol bi pa lahk bla frej....sam, ne morm se kr povabt k Vojkotu, tko, da pol, k bosta fertik???? Ja, pol bi si pa vzela cajt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 zakaj pa ne vojko ne bo mel nič proti..js pa tudi ne potem lahka tudi čajček komot dostavim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Zmenjeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Sem bral bolj znanstvene teme, pa me je prijelo, da bi tudi sam kaj nadubersmartnega ustvaril.Grem zmešat šalco vode in zemlje, da vidim, če rata narediti fabulozno substanco laikom znano kot blato. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 nadhorror tečno enga bi na goflo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Juto vsem! Počutim se pa takole: in z okusom mleka v ustni votlini (sem spil šalco mleka), no ja pa peta spet raztura z bolečino Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 nadhorror tečno enga bi na goflo Enako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Zanič! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Zanič! Dej, dej, nikol ne more bit tko slabo, da ne bi mogl bit se slabs. ....poslusam Paid My Dues ....you can not stop me..... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Ja mi je že bolje! Hvala vama! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Obema scorpicama Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 :!!: ...bemu boga in ubogim na "duhu",.....presnete mimoze nesposobne.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Zdejle mami sporočila da gremo jutri na Norvešk brata in tamalo obiskat! Full vesela, komaj čakam, še dobro da sem planirala da bom frej. Šef mi je milostno dal tudi jutrišnji dan frej! Tamale že od rojstva nisem videla! Malo me skrbi kako se bova z bruderjem pogledala glede na to, da sva skregana! Še vse moram spakirat! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 fajn se mej! brat te bo tko al tko vesel Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Čist zmedena sem..Nič kj se mi ne da,pa na trenutke mam vsega povn kufer... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 ma eno situacijo sem včeri svetovno zajebala :xx!: pol pa sem po vrhu od jeze eno uro kolesarla po dežju dans mam pa že vneto (spet :xx!: ) vratno mišico -in kje si dobila naudih da si šla eno uro kolesart po džu? Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 mah, šola... ampak dobr, je zadn dan pol pa počitnce Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Super super x!x x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 danes mi ful paše, vse mi paše.......in paše še pa še Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Doma sem :xx!: bedaaaaaaaa Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 glih zdele bom šla vsakemu primazala eno klofuto, če se bojo drli še naprej in obnašali kot živali! pizda materna, a človek ne sme mal uživat v miru in tišini? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 grem se našopat s cukrom, da se malo spravim k sebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Počutim se tko bedno pa tak lep sončen dan je... sploh ne vem v čemu je fora. Morm ven, grem ven zdej črnuhico zlaufat pa se mal pretegnit http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/d045.gif Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 uf..dones pa sem crknjen. pa končno sedim.sem včeri po šihtu šel na pijačko s sodelavcem pa se je mal zavlekl. dones zjutri pa spet šiht..sem se zmuznu ob enih dam, da se bom šel najest pa mal zalegnit. pridem dam pa foter - alo greva drva cepit pršu dam pred pol ure se nimam niti časa najest.. treba it še ven kakšno neumnost ušpičit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 čist sesuta :xx!: 14 ur na nogah ni glih mačji kašel :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.