Audente 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 predstavljaj si, da si ti na uni strani žice kako lahko z bombo po LNF strašiš sama seb sem smešna, ker grem vseeeno za vsak slučaj preverit email... haha, sem koza...ne počutim se bleščeče, pa bom že pregura tele dneve... tale krvodajalska mi ni čist nič všečna... tudi jaz prečekirala meil in ugotavljam, da tudi levi niso več kar so bili Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 sam želje izpolnjujem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 kako lahko z bombo po LNF strašiš tudi jaz prečekirala meil in ugotavljam, da tudi levi niso več kar so bili raki pa spljoh ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 zapestje me boli :xx!: lenitis me daje Pobož. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 raki pa spljoh ne ampak jaz se vseeno počutim odlično resno razmišljam o nakupu lastnega stanovanja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 jst bi tud če bi imela dnaršibam tamala je pri zdravnikuja utrujena sempobož za vse ki niste ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 mam veliko dečvo, pridem k njej pa pravi mami, kar pejt domov bom sama šla k zdravniku.... jp odraščamo hvala ti mystica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Glava me boli. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Mene tud, jutranja tableta popustila, pred mano pa še tok dela. Vsem pobože, k rabte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 neki se me prehlad loteva ampak se ne dam učit se bo treba O hvala.. Imaš mogoče še kakšno bombo ? kaj pa takale bomba Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 jaz malce bolj optimistična kot včeraj kar tako dalje neka požrešnost me napada, pa že itak sem klonila napadu lenitisa Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Glava me boli. To bo vpliv heretične reformacije Tudi jaz bisem najbolj pri močeh Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Dans sem že slišala ,da sem tečna in nič kj podobna sebi.. Tud taki dnevi so fajni.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 danes sem fajn. in bom še bolj. vedno bolj in bolj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 danes sem fajn. in bom še bolj. vedno bolj in bolj. Danes sovražim optimiste...grrrrrrrr Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 kreh....kreh.....kreh..... :xx!: zlomk.....krehkrehkreh Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Danes je z menoj tako hecno, sem ok pa tud ne ... Pogrešam nekoga se ne javi, pa baje samo spi in .... Bo že ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Danes sovražim optimiste...grrrrrrrr jaz pa maram vse, tudi tečnobe. kreh....kreh.....kreh..... :xx!: zlomk.....krehkrehkrehkaj je pa s tabo, Zlomk? prideš zvečer na Metelkovo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 praznično Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Uh, Zlomči je prehlajen, bolan, pa še šiht ma danes, pol ga pa še vabim na Metelkovo. pozdravi se, pa ne pretiravaj z delom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 pa ne pretiravaj z delom. kdaj sm pa jst zhe tako neumnost naredu?... zlomk....krehkrehkreh Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 pol pa s čim drugim ne pretiravaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Ful sem se neki začeu malenkosti veselit - npr. delam nekaj zunaj, kjer ni prav toplo, pol pa pridem noter pa sem nadvse zadovoljen, k je fino toplo, pa od zadovoljstva maltene začnem z nosom po tleh ribsat. Po mojem se mi je začel kisat ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Al si pa zaljubljen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 To bo Pikica! Love is in the air! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.