cashy 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 še nikol nisem slišal, da bi kdo koga na čajčka vabil...zmeraj kavica ali vroča čokolada, včasih sok. jest pa zmeri sam čaj pijem in se mi sploh čudno zdi, zakaj nihče noče s tabo na sprehod. Pričakoval bi, da boš imela celo bando fantom s sabo na sprehodu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 kurcevi virusi. sm mislu, da sm ze kul pa je po enem tednu spet vn butnl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 fajn sm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 fajn sm. JAPAJADE jebemti kaku te barve stimas? sm ze trikrat popravlu pa nikol popravu.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2005 kr vredu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Forever more...MOLOKO umpa cumpa...sedeeeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Odlično...pičim za Beograd ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 blue Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sweet morning! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 žalostna... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 fulj boljš. sicer ne lih super. ampak sem ok. žalostna še zmer mau... ampak kr gre... u bistvu sem ok... če bi lahk žalost odštela... pa mau jeze in razočaranja sam življenje je lepo in to vem, tk da ni tok hudo nakladačka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 zaspan sm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Uprost, a ne bi blo bols, ce bi si dala nick KIKLCA!!! KRATKO IN JEDRNATO!!! ti je oprosceno js sm pa glava me v tistem predelu boli, ko so ucke, sam nekje pol decimetra v globino proti sredini...kr nekje pa se forum je cist opala Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 mal zaspančkana.... sam še neki morm opravt... tko da upam, da bom čez urco že u postl Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 kr balan pa balan, pa tojk rd bi sov mal vn prjatle zafrkavat.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 jutr bo bolš... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 super. Srečna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 jutra so mi za en drek... sam sej vem da bo bolš... more bit. edin če me nau tale vreme še bl razžalostil... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Pocutje je odlicno...! Lep pozdrav iz Beograda ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Pocutje je odlicno...! Lep pozdrav iz Beograda ! Puzdrau Beograd in na mest mene polubi tla!!! Hvala!!! KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Počutim se, kot bi bila ura dve popoldan.Lepo se imejte pa ne se cukat za lase!Aiwas, saj se ti bo spet na bolš poslabšal, boš vidla. Pust vreme na gmah, nima nič pri tem... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ma ja sej... vreme gniu.. mi pritisk k tlom vleče.. ampak drgač sm bolš k zjutri... upam, da ni tole višek dobrega počutja za dons... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.