druidka 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 odlično.sem si prej naredla kopel, poleg poslušala clannad masko imam na obrazu.zdaj si moram bučo posušit še.aja, pa pojedla sem jogurtov smetanov desert jagoda tega sicer ne maram ne vem koliko, samo je pa prav pasal zdajle pa elvis mi igra ravnokar Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Danes prav katastrofalno. Čisto brez energije in volje. Ampak hej,jutri bo boljše Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 jebačko Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 odlično.sem si prej naredla kopel, poleg poslušala clannad masko imam na obrazu.zdaj si moram bučo posušit še.aja, pa pojedla sem jogurtov smetanov desert jagoda tega sicer ne maram ne vem koliko, samo je pa prav pasal zdajle pa elvis mi igra ravnokar zdaj ti pa kar malo zavidam ... ko sem tole prebrala ... ampak mam v hladilniku LEŠNIKOV jogurt. in na lešnikove jogurte šizim. pravzaprav na vse, razen jagodnega (razen zgoraj omenjenega deserta). najmsi, lačna sem ... grem ... do friđera na sprehod. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 utrujeno...........utrujeno in mi je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 zdaj ti pa kar malo zavidam ... ko sem tole prebrala ... ampak mam v hladilniku LEŠNIKOV jogurt. in na lešnikove jogurte šizim. pravzaprav na vse, razen jagodnega (razen zgoraj omenjenega deserta). najmsi, lačna sem ... grem ... do friđera na sprehod. pa naredla bi si še ti kopel lešnikov jogurt. tega pa še nisem jedla, sam se pa sliši tak šla prej s prijateljicami ven. pa smo že doma.ne vem no, bedno blo zunaj grem zdaj v svet sanj lepe sanje vsem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Crknena...glih pršla damu, frizuro mam tok natupirano in polakirano, da ne vem sploh, kako bom spala. Mam fotko, samo se mi ne da zdej popat gor. Jutr. Nooooooooč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Prijetno uničena...bila na Metelkovi in mi je bilo super. Sploh tam na Dark side, ne pri šmekerjih. Prezračevanja majo pa v k...... :xx!: Fuj ok naj folk vleče tisto travo, samo ena droga, ne vem kera, fuj, ma tak oster vonj..fuj. Drgač pa musika pa the best. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 pojedla zajtrk, popila čaj, sicer še ne vseh skodelic samo, pi*da mi gre na :xx!: tale vonj pečenke, ki si jo pečeta stara dva.sovražim vonj mesa Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
m.a.j.i.k.a. 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 danes prav prijetno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 tečna sem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Crknena...glih pršla damu, frizuro mam tok natupirano in polakirano, da ne vem sploh, kako bom spala. Mam fotko, samo se mi ne da zdej popat gor. Jutr. Nooooooooč. Fotka tečna sem jeh danes je tak dan da spomini oživijo na mrtve in žive Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 fotka od pikice je v dnevniku..upam, da je še Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 danes sploh ni moj dan :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Pa dober, no, kak med 365 v letu pa lohk tud ni tvoj glih, no...... Bo že minu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Evo danes je bil super dan! Med drugim sem bila v Lipici (se prikradla inkognito ) do črede mladih Lipicancev, jih občudovala in božala...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 prenažrta sem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Dowgcajt mi je. Pa še eno uro delam. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Jst sm s epa napila ananasovga jogurta, pe kle berem eno knjigo v angleščini (Astrologija) in bom popenla, k bluzim. Čvekala bi. Dej nej mi kdo kako žgečkljivo podrobnost pove na os. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Pikica, ti si najbolj firbčna bejba kar jih jaz poznam kva bi rada slišala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Ma, kar čte, lohk tud, da vam rep raste. Sam, da bommela kej za delat. Sm misnla, da bom mela kr ose zafilane, k bom kliknla osveži, pa nč. Kok ste bedni, a mate res tok dolgocajtna življenja? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 mene je pa en tak medvedek na msn kliknu......nisem mu mogla reč ne....pa me je na eno kofi povabu, ko pridem v MB tko da........lohki ti poven da so biki eni biki a hočeš še Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Ma, kar čte, lohk tud, da vam rep raste. Sam, da bommela kej za delat. Sm misnla, da bom mela kr ose zafilane, k bom kliknla osveži, pa nč. Kok ste bedni, a mate res tok dolgocajtna življenja? :xx!: če te zanima, zdaj glih sem pojedla topli sendvič s sirom - nimam toasterja, ampak sem sem znašla, pa sem dala kruh s sirom kar v pečico -, pa zraven pijem komarčkov čaj z medom. ne ti nam, kok mamo dolgocajtna življenja. če ti lahko kdo od ostalih lunatikov ponudi kakšno sočnejšo podrobnost iz svojga lajfa, mi bo zrastel rep. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Babe neumne....rekla sm po OSih, ne pa, da ves forum ve...pol je brezveze...hočm met ekskluzivne pravice do tega, da jst sčvekam pol to sočno podrobnost naprej, no. :xx!: Eh, z vami se ne da sploh igrt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.